Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (462)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po 14 dílech: Hodně sympatický sitcom s drzým a občas nekorektním humorem a hlavně vynikající Kat Dennings v hlavní roli. Její Max je sympaťačka každým coulem, která má na každou situaci připravenou minimálně jednu ostrou hlášku. Její parťačka Beth Behrs působí sice ze začátku malinko rozpačitě, ale nakonec se celkem srovná a taky pobaví, stejně jako zbylé osazenstvo bistra, které ale zatím bohužel nedostalo tolik prostoru. Zatím rozhodně nejlepší komediální nováček sezóny. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Max a Caroline jsou zcela rozdílné: jedna je chudá, druhá.. ehm už taky chudá, jedna prsatá a druhá se řídí svým srdcem (4. epizoda 2. série a soutěž o Krále dortíků aneb Dudy a dylina). Jako dvojka fungují ale naprosto dokonale: jedna vtip načne, druhá jej dokončí. A táhnou za jeden provaz. Takže jo, 2 Broke girls je seriál o dvou kámoškách, co jsou každá úplně jiná, ale vlastně obě jsou stejně praštěné, a proto mě tolik baví. Míň mě baví Sophie-Stiflerova matka, která je afektovaná až do nebe. Brr. Ať žije Max, Caroline (Earl, Han a Oleg) a jejich dortíky! ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Začneme tím, že Caroline je k*nda! Občas mi přijde, že se na to dívám jen kvůli ní. Dobrá, občas je to vtipné, vyplnilo mi to chvilky učení se na zkoušky a zpříjemnilo několik obědů o samotě, ale na žánrové top to rozhodně nemá. Řeší se zde zajímavé věci, jsem si jistý, že nám uchází spousta vtípků na americké témata, už zmiňování osobností, které průměrný český divák nezná, tomu nasvědčuje. Občas mi vadí, že s Caroline dělají příliš velkou trubku a v některých situacích zase dokazuje velké IQ, Z Max zas dělají zbytečně moc arogantní osobu, Deke mi k ní vůbec nesedí. Každopádně nejhorší postavou je Stiflerova máma! V Prcičkách je super, ale tady ty její kecy nesnáším a nejradši bych to při scénách s ní vypnul. To pískání z obecenstva v každém dílu, když se poprvé objeví, nechápu. Její šatník taky hrůza! Hned za ní Han, neustálé omílání vtípků na jeho výšku a panictví mě už fakt nebaví. Nejlepší postavou je rozhodně Earl a pak určitě Oleg, jejich humor je super. V celkovém důsledku je to prima seriál, který umí pobavit, ale i doslova nasrat. Nechal bych to na průměru, ale za Caroline ten bodík přidám. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

No sushi, no dentist? Who are you?-A poor person. Seriál si mne hned po prvních dílech získal. Nešlo ani tak o to, že by mi vyvolával obrovské salvy smíchu,ale sedlo mi prostředí, odlišnost dvou hlavních hrdinek a celkově příběh o jejich snu. Dvojsmysly byly příjemným zpestřením. Dá se říct, že se pro mě tento sitcom stal chvilkovým guilty pleasure, ale po druhé sezóně je většina příjemných pocitů pryč a myslím si, že kdyby se většina hodnotících podívala i na tuhle sérii, hodnocení prudce klesne.. (Edit: A taky, že kleslo!) Vtípky se opakují, nahlas jsem se za celou řadu zasmála tak dvakrát. Ze sympatické prořízlé huby Max je jenom pitomá pózérka s recyklovanými hláškami. A řekla bych, že když se u sitcomu jen sem tam pousmějete, tak je určitě něco špatně.. Po shlédnutí jednoho dílu jsem se podívala na epizodu Big Bang Theory a v tu chvíli se mi otevřely oči. To bylo zkrátka úplně jiné kafe, náš dům se doslova otřásal výbuchy smíchu, které jsme s přítelem dostávali..A tak nějak by to myslím mělo vypadat. 2BG zachraňuje paradoxně už jen ta bloncka Caroline, je sice otravná, ale sem tam, když zarapuje nebo udělá nějakou koninu, je to stokrát vtipnější než Maxiny rádoby cool hlášky. A raději více nerozebírám to neustálé připomínání, jak je někdo vtipný. To asi aby to došlo i divákovi.. Mimochodem původně vtipná "Polka" se zde už jen natřásá a někdo jí říká, jak jí to sluší-to už skutečně leze na nervy. Myslím, že tento seriál se pomalu ale jistě řítí do pekel a jen doufám, že to tvůrcům dojde.. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Američani se definitivně naučili dělat situační humor? Nebo jen další vlaštovka, co jaro nedělá? Každopádně fakt jedno z nejpříjemnějších seriálových překvapení ever: k dokonalosti dovedený odkazy i dvojsmysly (v tomhle ohledu mě celkově nenapadá rovnocennej konkurent), adekvátní těžení z protikladných protagonistek. Vždycky si ohromně užívám jednání Max se zákazníky a pak mě napadá ještě jedno plus a zároveň podobnost s Trpaslíkem (což je vždycky milý, když americký sitcomy letmo a třeba nevědomky odkazujou na ty britský) - herci se prostě přirozeně smějou gagům svým i cizím, na nic si nehrajou, amatérismus z toho jenom čiší. Což vskutku, v obou případech, vnímám jako pozitivní element. Potom jediný co … moc jsem nepochopil postavu odstrčenýho černošskýho DJe/pokladního, jeho humorná podstata jako by mi zůstala skryta. Edit po části druhý série: Budu radši dělat, že jsem druhou řadu nikdy nenačal. ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (99)

  • V 7. díle 2. série "A tři kluci se dřevem" vychází Sofie (Jennifer Coolidge) v čase 11:18 ze dveří na chodbu z levé strany, a hned v dalším záběru tytéž dveře otevírá zprava a odchází. (Marsy83)
  • V čase 7:45 má Caroline (Beth Behrs) celou dobu v ruce hnědé boty. V dalším střihu už je v ruce nemá. (Likan7)

Reklama

Reklama