Reklama

Reklama

Deset důvodů, proč tě nenávidím

  • Česko 10 důvodů proč tě nenávidím (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sotva Cameron James nastoupí na novou střední školu, zamiluje se do všemi obletované studentky Bianky. Jenže té se líbí hezoun Joey Donner, proslavený ve škole hraním v reklamách. Joe se vsadí, že dívku sbalí. Potíž je v tom, že Biančin přísný otec nařídil, že Bianka může jít na rande, pokud půjde také její starší sestra Katarina. Jenže ta o randění nestojí a ani kluci se o ni právě neperou. Katarina se totiž netají hlubokým despektem k okolí, a ke klukům obzvlášť. Pokud tedy chtějí Cameron nebo Joey dostat Bianku na rande, musí sehnat někoho, kdo by pozval její sestru. Jediný, kdo je k tomu ochotný, a to ne zadarmo, je Patrick, který nemá dobrou pověst a o jeho roční nepřítomnosti koluje řada divokých historek. Brzy Patrick zjistí, že Katarina bude velmi tvrdý oříšek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (587)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Deset důvodů, proč tě nenávidím je příjemná a překvapivě inteligentní teenage záležitost. Ty dva ňoumové v hlavních rolích mi ale na začátku strašně lezli na nervy a rozhovor sestřiček na konci mi vůbec nesedl, ale Ledger byl v roli zamilovaného drsňáka výbornej a snímek hodně zvedá. Jen je škoda, že u některých scén je dopředu jasné přesně co a jak se odehraje. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

"I hate it when you’re not around, and the fact that you didn’t call. But mostly I hate the way I don’t hate you, not even close…not even a little bit… not even at all." Jedna z těch lepších "teenage" komedií co kdy vznikli. Tenhle film mám hrozně ráda a to nejen kvůli Heathovi. Julii tady zkousnu, ale kdyby její roli hrál někdo jiný, nezlobila bych se. Nemůžu si pomoct 5* ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

já si nemůžu pomoc.. ale mám tenhle film děsně ráda... Julia Stiles jako mrcha, kterou má za prachy zkrotit Heath Ledger... ale to by nebyl romantický film.. kdyby se do sebe nezamilovali?? nikterak zvlášní záplatka či jinak vybočující zajímavost.. ale film který asi většinu lidí nenadchne ale ani neurazí ;) ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Je to zábavné, ale od záčatku do konce tak žalostně předvídatelné. V podstatě každou scénu jsem si domyslel dřív, než se odehrála. A to mi hrozně vadilo. V rámci teenagerovské komedie mě i celkem pobavilo, že hlavní představitele nebyli "permanentně krásní". Ale budiž, nemůžu popřít, že je to dobrá oddechovka. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Klasická a tuctová teenage komédia, ktorá to našťastie nepreháňa so sexuálnymi vtípkami (ale ani ich nedrží na uzde) a snaží sa držať romanticko-školskej línie s predvídateľnými dejom v triáde: stávka - zaľúbenie - odhalenie na plese. V čase, keď to vyšlo, zrejme nikto netušil, že tri hlavné postavy to dotiahnu herecky ďaleko a jeden dokonca za púhych 27 rokov života. Film zdobia dobre vybrané songy a že každý je hetero (dnes prakticky nemožné). ()

Galerie (64)

Zajímavosti (30)

  • Cameron (Joseph Gordon-Levitt) říká: "Já hořím, já toužím, já hynu." To je přímá citace ze "Zkrocení zlé ženy". (Elisebah)

Související novinky

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

29.10.2013

Tak to je hodně bizarní představa. Kupodivu se ale nejedná o internetový klep, nýbrž o přání producenta Aviho Lernera, podepřené už i konkrétní nabídkou. Rokování taktéž probíhají s Cameron Diaz,… (více)

Reklama

Reklama