Reklama

Reklama

Volte mě!

  • USA The Campaign (více)
Trailer 2

Bratři Mitchovi jsou zazobanými Američany, kteří uplatňují svou moc prostřednictvím ovládání lidí na důležitých místech. Když se kongresman Cam Brady dopustí veřejného faux pas před nadcházejícími volbami, rozhodnou se využít vzniklé situace a nasadit proti němu svého kandidáta, který jim má zajistit vliv nad oblastí Severní Karolíny. Jejich mužem je Marty Huggins - naivní ředitel místního turistického centra. Mezi oběma kandidáty se rozhoří těžký boj, ve kterém se na pravidla slušného chování nehledí. Brady brzy přijde o své postavení, volební příznivce i manželku s dětmi. Jeho syn se dokonce postaví na stranu protivníka, což ho dovede téměř k šílenství. A to nejhorší ho teprve čeká? (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (252)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Jsem příznivcem kvalitních komedií, ale tento film do kolonky dobrých komedií opravdu nepatří. Zprvu jsem si říkal, že obsazení hlavních herců je velmi zajímavé a že určitě přinese jen vtipné scénky a ucházející příběh. Vtipné scénky sice ve filmu jsou, ale jsou daleko méně zastoupeny než ty trapné momenty, kterých zde bylo habaděj. Nevím proč, ale takovým způsobem si diváky podle mě nezískají. Jinak se mi asi nejvíce líbil Will Ferrell, který zahrál o trochu lépe než Zach Galifianakis. Doufám, že americká produkce se v následujících letech představí s opravdu parádní komedií. Tento film dostává 60 % ()

Sonnik 

všechny recenze uživatele

May the best loser wins! Ferrell je moje guilty pleasure. Tady se vtělil do amerického kongresmana, který je nepřekvapivě ohromný idiot. Nasmál jsem se hodně. Každopádně jedna z lepších ferrellovek, kde se tentokrát navážejí do amerických volebních kampaní. "I´m Cam Brady, and I seductively approve this message." ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $86,907,746Tržby Celosvetovo $103,430,245Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,368,122 //počet predaných kusov 244,168Tržby za predaj DVD v USA $8,227,865 //počet predaných kusov 549,991║ Zopár slušných gagov sa tu nájde ale ináč klasická rutinná americká odrhávačka s už okukaným Zach Galifianakis-om(ten hrá v skoro každom filme úplne istú charakterovú úlohu) a Willom Ferrell-om, takže len ďalšia zbytočná komédia, ešte že bol tento rok(2012) zlatý Macík TED . /videl v kine: 40%/ ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell hraje opět tutéž postavu, kterou nehrál snad jen v Horší už to nebude, tedy přespříliš nezdravě sebevědomého blba, jehož středem vesmíru je on sám. Tentokrát je ovšem kromě blbství také pořádně zlý, a to se mi příliš nelíbilo, protože i když byl občas zlý poměrně vtipným způsobem, rozesmál mě stejně jen dvěma ranami pěstí (nechci prozrazovat). To Zach Galifianakis mi byl sympatičtější (ale nejsem si jistý, jestli to byl vždycky záměr) a výborní byli John Lithgow s Danem Aykroydem. Velká škoda je konce, který ve srovnání s předchozím běsněním působil jaksi vyčpěle. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Willa Ferrella nemusím a filmy s ním už vůbec ne, ale komedie Volte mě! se mi trefila přesně do černého. Ano, tohle je parodizování politiky, její zesměšnění a voličů jakbysmet. Zach Galifianakis a Will Ferrell tvoří ústřední dvojici politických protivníků, kteří mezi sebou hrají opravdu tvrdě a přesto zároveň směšně. V jejich podání je politika vystavěna (a samozřejmě podle scénáristů Shawna Harwella a Chrise Henchyho) na tom, že úspěšný může být jen ten, kdo říká hezké věci, které nedávají vůbec smysl. Krásně je to řečeno v prvních vteřinách filmu. Kdo umí sebevětší blbost s co největším úsměvem prodat, má v USA vyhráno. Jestli to takto funguje skutečně, pochybuji. V tomto filmu to ale bylo super!!! 75% ()

Galerie (44)

Zajímavosti (10)

  • Labradory a retrievery sú vo filme predstavené ako typické americké psy, avšak labradory pochádzajú z Kanady a retrievery zase z Veľkej Británie. (vander19)
  • Snímek satirizuje aféru, v níž bratři Kochové ovlivňovali politika Johna Edwardse. (chelseaman22)
  • Malou roli si ve filmu zahrál i John Goodman, který se objeví jako kongresman v televizi na závěr filmu. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama