Reklama

Reklama

Volte mě!

  • USA The Campaign (více)
Trailer 1

Bratři Mitchovi jsou zazobanými Američany, kteří uplatňují svou moc prostřednictvím ovládání lidí na důležitých místech. Když se kongresman Cam Brady dopustí veřejného faux pas před nadcházejícími volbami, rozhodnou se využít vzniklé situace a nasadit proti němu svého kandidáta, který jim má zajistit vliv nad oblastí Severní Karolíny. Jejich mužem je Marty Huggins - naivní ředitel místního turistického centra. Mezi oběma kandidáty se rozhoří těžký boj, ve kterém se na pravidla slušného chování nehledí. Brady brzy přijde o své postavení, volební příznivce i manželku s dětmi. Jeho syn se dokonce postaví na stranu protivníka, což ho dovede téměř k šílenství. A to nejhorší ho teprve čeká? (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (252)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že politické filmy moc nemusím, a to ani v případě, pokud se jedná o komedii, respektive parodii. Musela by to být parodie opravdu dobrá, ale to o snímku "Volte mě!" vůbec neplatí. Postavy jsou zde karikatury a to je hlavní problém, protože přesně víte, jak se budou chovat, aby se to v závěru zlomilo a oni udělali něco velkého. Spojení Will Ferrell a Zach Galifianakis jsou zárukou alespoň nějakého toho humoru, i když se většinou nejedná o humor nějak převratný. Sem tam se tu najde nějaký ten vtip, který je dobrý, kterému se člověk zasměje, ale v konečném důsledku se jedná jen o další sprostou a nevybíravou komedii. Je vulgární, je drsná, ale dle mého skromného názoru není dobrá. Ferrell a Galifianakis zde předvádí, jak jsou schopni zahrát roztodivné charaktery, Galifianakis jde tak daleko, že je v podstatě gay kandidátem, Ferrell je zase ten pravý Američan. Koho chce Amerika víc? Člověka z lidu, který mluví jako chlapík s něčím zaraženým do zadku, nejspíš s něčím růžovým, anebo člověka, který má v hlavě kulové, ale dokáže hrát podle scénáře, který se mu dá? Ano, v konečném důsledku je to vlastně úplně jedno, protože nesmíme zapomenout na poselství, které film přináší v závěru. Ne, tohle jen tak nekousnu. Podle mě velmi zbytečný film, kterému se dostalo financí, jež by se mohly využít lépe. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/01/volte-me-sousedska-hlidka-universal.html ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Filipínští provozovatelé kolotočů jsou páteří tohoto národa." Bude se vám chtít zvracet. Mě se chtělo. Ne proto, že by byl film špatný, ale proto, že není a to hlavní vystihuje (sice trochu ad absurdum ale přesto) parádně a do hloubky. Tenhle film nakládá úplně každému - voličům, kanidátům, těm v pozadí. Ferrell je bez debat, počítám, že si svou roli náležitě užíval, Galifianakis u mě děfinitivně konečně překročil Pařbovskou hradbu. Co mě ale nejvíce rozsekalo a bavilo, jsou obě manželky kandidátů, ty jsou neskutečné. Dobrá volba obsazení i charakteru. Chtěl bych mít doma obě. ()

Reklama

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Crazy kampaň plná ujetých gagů a infantilně-humorných hlášek mi docela sedla. Co mi však vadilo, byla disproporce co do absurdnosti mezi dvěma kandidáty. Zatímco Galimatiáš (či jak se ten řecký komik jmenuje) ztvárnil naivního, leč dobromyslného troubu rodinného typu, tak Ferrell vzal na sebe sexistické hovado, jehož popularita výrazně neutprí ani po sérii totálních průserů, kdy mlátí děti, psy, krade policejní auta a z huby mu lezou samé sračky, rasismus nevyjímaje. Tento nepoměr mi hodně vadil. Stejně tak absence konstruktivnějšího děje. Do dvou třetin filmu jsem totiž uvažoval i o čtyřech plackách, pak mě ale monotónnost servírovaných skečů začala přece jen trochu unavovat. Teda trochu víc. 60% ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

"Já si jednou strčil do zadku světlušku." .." Proč :-O" .. "Abych měl svítící prdy" :D :D :D Nejlepší hláška fimu ! :D ... JInak velice povedená komedie, filmy o politice mě až tolik nebaví, jsou to většinou dramata, ale tohle bylo natočeno jako komedie a fakt se to povedlo. Opět perfektní výkon Zacha Galifianakise, toho herce fakt můžu! :-) A musím říci, že ani Will Ferrell mi nevadil (v jiných filmech ho nesnáším). ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

S čestnou výjimkou snímku Horší už to nebude, kdy netuším, zda bylo něco s Willem, nebo se mnou, protože jsem byl jeho kouskem okouzlený, mě Ferrellova tvorba míjí vzdáleností kosmických let a Volte mě! do jeho snaživě upocené a trapností zavánějící produkce dokonale zapadá. Ne, že by tenhle kousek neměl pár světlejších momentů, ale je to zkrátka příliš hrubozrnné a laciné. Dávám přednost chytřejšímu a rafinovanějšímu humoru. Celkový dojem: 25 %. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (10)

  • Malou roli si ve filmu zahrál i John Goodman, který se objeví jako kongresman v televizi na závěr filmu. (Dr Lizal)
  • Natáčanie prebiehalo v americkom meste New Orleans v štáte Louisiana. (Darkage)
  • Postava Martyho Hugginse (Zach Galifianakis) je založena na známém jižanském alter egu Zacha Galifianakise jménem Seth, který vystupoval jako Galifianakisův bratr již na show „Live in the Purple Onion! nebo v pořadu Mezi dvěma kapradinami (od r. 2009). Samozřejmě nechybí ani jeho poznávací znamení, kterým je mops. (Brousitch)

Reklama

Reklama