Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalý agent CIA je společně se svou pubertální dcerou donucen k útěku poté, co jeho zaměstnavatel odsoudí oba dva k likvidaci v rámci mezinárodního spiknutí. Bývalý agent CIA Ben Logan doufá, že se mu podaří znovu nastartovat vztah s jeho patnáctiletou dcerou Amy, se kterou si jsou poměrně odcizení. Získá práci v Belgii jako bezpečnostní expert pro velkou nadnárodní korporaci. Jednoho dne přijde Logan do práce a zjistí, že divize, ve které pracoval, již neexistuje - kolegové smazali veškeré materiály a jeho asistent je ve skutečnosti trénovaný agent s jasným úkolem – zabít Logana i jeho dceru. Není čas přemýšlet, co se stalo a proč je někdo chce zabít – Logan a Amy musí prchnout a v patách mají dokonale vyškolené zabijácké komando. Otec a dcera, kteří si vůbec nejsou blízcí, se musí najednou naučit spolehát jeden na druhého a budovat vzájemnou důvěru. Ona důvěra začne být ohrožena v momentě, kdy se Amy dozví pravdu o otcově minulosti. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (151)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

B-čkový akčňák, kde je agent CIA skrížený MacGuyerom a dokáže si na dvojplatničke vyrobiť C4. Akcie síce bolo ako šafránu, ale aspoň nebola prehnaná. Obsadenie, no také, aké dovolil rozpočet. Eckhart nie zlý, ale neveril som mu úplne. Oľga nedostala veľa priestoru. Rola nebola úplne že pre ňu. Príbehovo prešpekulované a miestami nepriehľadné. Lokácia, Brusel pekný, občas som ale nevedel, či sme v hlavnom meste alebo Antverpách. Réžia a strih na daný štýl obstojná. Trochu tam bolo cítiť ten Holywoodský feeling, ale dal sa očakávať. V porovnávačke s On road alebo Hamiltonom neobstojí. Nehovorím, že ma film nebavil, ale nedosahuje takú kvalitu, akú mohol mať. 3 z 5 ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Snímek Agent na útěku nepatří k filmům, který má extra čím ohromit. Bývalý agent CIA se stává lovnou zvěří a díky štastné náhodě se mu daří unikat. Podobný příběh tu už mnohokrát bude….. Záleží však na zajímavostí a síle příběhu, akčnosti, záživnosti a obsazení. A v tomto filmu je asi tou hlavní alfou-omegou obsazení A.Eckharta a O.Kurylenko. Bez jejich hvězdnosti by film asi nikoho moc nezajímal a i hodnocení by bylo nižší.... Film Agent na těku má u mě dvě hvězdy ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Některé pasáže byly docela luxusní. Myšleno svižné a řemeslně perfektně zvládnuté. Děj jsem příliš neřešil, protože jsem mu poté, co začaly naskakovat obraty jako mezinárodní spiknutí, docela přestal (spíš nechtěl) rozumět. Na druhou stranu štěstí, že tu máme taťuldu, kterému předchozí výcvik u CIA umožní přežít. Právě to jsem od kousku vozícím se na vlně Jasona Bournea nebo Bryana Millse (96 hodin) vyžadoval. Holt témata bývalých agentů filmaře momentálně lákají. Aaron Eckhart není vůbec k smíchu, ba naopak, jen si měl dát víc pozor na pečlivější čtení scénáře a výběr režiséra, který umí navodit tu správnou atmosféru. Mladičká Liana Liberato z thrillerového varování pro náctileté holčičky Trust také potěšila. Svůj účel prostě tenhle kousek na půl druhé hodinky splnil!! ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Aaron Eckhart si hraje na Jasona Bournea v belgickém "tavícím se kotlíku", leč celé je to okoukané, šedivé a až příliš přímočaré. Spiknutí sice smysluplné, ale pokud by to takto pánové vedli, k potopení lodi by asi nikdy nedošlo, neboť by všici seděli dávno za katrem. Však jim dá pokouřit i teenage dcerka hlavního hrdiny, která konspiraci prokoukne za pár minut. Prostě levnější směska evropské "neesonovky" Taken (záchrana dcerky) a zmíněného "velkoAmeričana" Bournea (životu nebezpečné mezinárodní spiknutí). Koukatelný průměr v rámci akčních thrillerů, nicméně nic nového pod sluncem. 5/10! ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller s konturami 96 hodin, Bournea a dalších, který v sobě určitý náboj a švih má. Bohužel, především se do dění zamotal scénárista, který jakoby neuměl vykličkovat přes slibně nalajnované špionážní nástrahy v nápaditý a inteligentní závěr. Aaron Eckhart i má oblíbená a nadějná Liana Liberato se svých rolí zhostili poměrně dobře, a v rámci možností, daných režisérem a scénářem, jejich projev nijak neuráží. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (6)

  • Napriek tomu, že sa celý film odohráva v Belgicku, tak malá časť natáčania prebiehala aj v kanadskom meste Montreal. (MikaelSVK)
  • Název filmu Expatriate vznikl spojením dvou latinských slov "Ex", v překladu "z", a "Patria", tedy "země" nebo "vlast". (Terva)
  • Navzdory viditelnému veřejnosprávnímu značení spadajícímu pod správu města Antverpy, často v dvojjazyčném provedení, byly filmové exteriéry točeny výhradně v ulicích hlavního města Bruselu. (Conspi)

Reklama

Reklama