Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalý agent CIA je společně se svou pubertální dcerou donucen k útěku poté, co jeho zaměstnavatel odsoudí oba dva k likvidaci v rámci mezinárodního spiknutí. Bývalý agent CIA Ben Logan doufá, že se mu podaří znovu nastartovat vztah s jeho patnáctiletou dcerou Amy, se kterou si jsou poměrně odcizení. Získá práci v Belgii jako bezpečnostní expert pro velkou nadnárodní korporaci. Jednoho dne přijde Logan do práce a zjistí, že divize, ve které pracoval, již neexistuje - kolegové smazali veškeré materiály a jeho asistent je ve skutečnosti trénovaný agent s jasným úkolem – zabít Logana i jeho dceru. Není čas přemýšlet, co se stalo a proč je někdo chce zabít – Logan a Amy musí prchnout a v patách mají dokonale vyškolené zabijácké komando. Otec a dcera, kteří si vůbec nejsou blízcí, se musí najednou naučit spolehát jeden na druhého a budovat vzájemnou důvěru. Ona důvěra začne být ohrožena v momentě, kdy se Amy dozví pravdu o otcově minulosti. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (151)

ER 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme agenta,který je zabiják a zároveň špičkový expert na bezpečnost. A ještě k tomu se snaží být "tatínek". Přičtěte si poslabší akční scény,retušované střihem,dceru,která jako puberťačka snad nikdy neposlechne a k tomu z ničehonic začne řídit auto,byť nemá řidičák, auto nikdy doposud neřídila,a vesele šlape na plynový pedál,rychlost přes 100km ve městě a jízda na červenou pro ní není problém. Jo a ještě zvládne výslech taťky. Uf..... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Kdybys byl firma, kde bys byl?.......... První věc, které jsem si ve filmu všiml, je nepříjemný a jednoduchý hudební doprovod. Zůstal až do konce příběhu a působil velmi rušivě. Příběh sám o sobě není moc zajímavý a využívá klasické klišé podobných filmů. Nemá řádnou akci ani napětí. Na můj vkus je tam až moc mrtvol, ale naštěstí není ukazována míra brutality jejich úmrtí. K dobru možno připsat i hlavní herecké obsazení v čele s Aaronem Eckhartem a pokochal jsem se Olgou Kurylenkovou. Bohužel, je to obyčejný film, který bude asi brzy zapomenut. Ale viděl jsem už i horší. ()

Reklama

Romeroo 

všechny recenze uživatele

Další z dílů seriálu kdy se proti jedné osobě ( "tentokrát" s dcerou ) spikne celý svět a "pravda" vyplouvá na povrch jak tělo ohryzané mrtvolky....na druhou stranu, proč ne? Když se na to budou ty žánrový příznivci dívat a nudit je to nebude....mě to nenudilo a dokonce jsem se i asi 4x za celý film nalepil k LCD, sice to není nějaký zázračný počet, ale...nesmím zapomenout na Ewwu Farnou ( Liana Liberato ), která podala svůj životní výkon, furt se ptala, křičela, brečela a nakonec jí nabil Nabil. 58% ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Taken samozřejmě nebyl poražen ani náhodou, ale zase tak špatné to nebylo. Akce je pravda pomálu, ale dá se. Vlastně dalo by se, kdyby byl film kratší, čímž by se zvýšilo tempo a vynechali se nudné "emotivní" a prázdné dialogové pasáže, které spíše nudí, než posunují příběh kupředu. Začátek dobrý, střed nudí a na konec se to všechno jako obvykle semele a máme tu americký happy-end. Výsledek? Průměrné béčko. 3* ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Z dnešního pohledu je Agent na útěku těžce průměrný akčňák, jehož zápletka o agentovi, který je odsouzen k likvidaci a snaží se očistit své jméno, je extrémně tuctová a nenabízí nic moc nového. Snaha o dějové zvraty vyzní dost povrchně, postavy se chovají místy dost nelogicky, což samozřejmě filmu dost ubližuje. Nesedla mi ani moc kamera, konkrétně efekty, díky kterým vypadají záběry dost tmavě a vůbec tak nevyzní ani různé změny lokací či natáčecích exteriérů. Jediné co relativně ušlo, byly některé akční scény, v těch mě Aaron Eckhart bavil. Jinak má film dost nevýrazné herecké obsazení, což se samozřejmě odrazilo na nic neříkající atmosféře. Kdyby měl film kvalitnější scénář a režii, mohl z něj být mnohem lepší špionážní akčňák. Potenciál by tam byl. 4/10. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Amy (Liana Liberato) v 66. minutě použije poslední klíče v garáži, zabliká na ni auto se znakem Audi, ale když přijede pro svého otce, jede vozem BMW. (Terva)
  • Na ochranné vestě jednoho z příslušníků antverpského policejního sboru lze zaznamenat specifické kódové označení "ZPZ 5339", to je ovšem číselné značení tzv. policejní zóny hlavního města Bruselu. (Conspi)
  • Název filmu Expatriate vznikl spojením dvou latinských slov "Ex", v překladu "z", a "Patria", tedy "země" nebo "vlast". (Terva)

Reklama

Reklama