Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Britský břitký sitcom Life‘s Too Short, jejímž hlavním hrdinou je Warwick Davis, zobrazuje hrdinův "normální" život . Warwick provozuje agenturu pro hledání práce pro lidi malého vzrůstu, jako je on sám, a nejen proto si valnou část práce přenechá. Sekundují mu Ricky Gervais a Stephen Merchant, kteří seriál zároveň režírovali. (JackieBliz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

H34D 

všechny recenze uživatele

Další dítě z Gervaisovy řitě má opravdu hodně společného s tím předchozím. Styl humoru se nijak nevyvinul, ale životní situace jsou nové, vlastně i docela originální, takže to vůbec nevadí. Warwick Davis zde hraje dosti (nechtěně) komickou postavu, dotává se do nejrůznějších trapasů a navrch k tomu v každém díle přistoupí nějaká celebrita, která ho v tom ještě vykoupe. Liam Neeson a Johnny Depp byli výborní, naopak poslední prodloužená epizoda s Val Kilmerem byla již poměrně slabá. Oceňuji, že seriál vytěžil téma do sytosti, neopakoval se a věděl, kdy přestat... 7/10 ()

TaxiDriver 

všechny recenze uživatele

Bez znalosti Office a Extras do jisté míry nefunkční, spousta fórů počítá s tím, že divák je s nimi obeznámen. Ale paradoxně z Life's Too Short budou nejvíc nadšení lidi, který nemají Gervais&Merchant universum tolik nakoukaný, protože nejde o The Office Meets The Extras, ale o jejich pořádnou vykrádačku, ať už jde o podobné charaktery: Warwickův natvrdlý účetní je jak Merchant z Extras, nová sekretářka je variace Maggie, celá scéna s Liam Neesonem je převzatá z Office. Si říkám, že to celé rovnou mohlo být mockumentary o Gervaise, jediné funkční fóry stejně jsou, které naráží přímo na jeho osobu a na kult zbožnosti, které v UK a nyní i v US má. Přeci jen už jsme to viděli dvakrát, jak se loser snaží být úspěšný, copak není čas reflektovat to, jaké je to být úspěšný a oblíbený, vždyť Gervaisův blog teď není o ničem jiném.____P.S: Miluju lidi, co hodnotí po první epizodě. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ak si odmyslím zbytočný špeciál, tak ide o mimoriadne úsmevnú show. Kto pozná Rickyho Gervaisa, ten to videl a vie rozpoznať typický humor, ktorý aj skrze ústa Warwicka Davisa nosí jeho rukopis, akoby to hovoril sám Ricky, len jeho ústami a gestikuláciou. Na druhej strane, kto do toho ešte nespadol, je na čase. Plno nekorektného humoru a prilákali sa aj herecké hviezdy. U Warwicka Davisa treba uznať, že má tú správnu krv a nebojí sa robí si posmech zo samého seba a úlohu narcistického trpaslíka zahral neporovnateľným spôsobom. Tu sa ukazuje, kto to v sebe má a kto to nemá - taký najznámejší trpasel z GoT Peter Dinklage sa sťažuje, že Snehulienka a sedem trpaslíkov je nehanebným dielom, ktoré treba zakázať 😅 Ako povedal: "Snažíte sa byť progresívni v jednom smere, ale potom stále robíte ten spiatočnícky príbeh o siedmich trpaslíkoch, ktorí spolu žijú v jaskyni." Fňuk veru. Zrušme aj ježibaby, aby sa Kolíková neurazila. ()

bukowski83 

všechny recenze uživatele

Anglickej humor mám fakt rád a mám i pocit, že ho chápu, ale u Gervaise si tím nejsem tak jistý. V celku zdlouhavá a sem tam nudná cesta trpaslíka od časů slávy až ke dnu. Ničím mě to nenadchlo a můžu říct, že většina dílu je hodně slabá, ale možná je to tím, že Rickyho nechápu, tak se mu příště pro jistotu vyhnu. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Kdo žral Extras, bude žrát i Warwicka.... je to úplně stejnej lůzr, i když v tomhle případě ten největší lůzr z celého showbizu. Cameo role jako vždy potěší a Warwickovy ksichty nikdy neomrzí ! Přidejte k tomu dementního a neschopného účetního, který se nikdy nezapomene vysmát trpajzlíkovi přímo do obličeje za to, jak moc je v prdeli a máte klasickou komedii o cizim neštěstí, které máme všichni tak rádi :) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Warwick Davis vlastní agenturu pro herce malého vzrůstu i ve svém skutečném životě. (lehkoživka)
  • Název Life's Too Short vymyslel Warwick Davis. (lehkoživka)
  • Nápad na fiktivní dokument vznikl během natáčení seriálu Komparz (od r. 2005), ve kterém si v 9. epizodě 2. série zahrál i Warwick Davis. Davis vyprávěl Gervaisovi a Merchantovi historky ze svého života, např. jak si při nakupování v supermarketu musí pomáhat mopem nebo jak se ho lidé chtějí dotknout pro štěstí. Gervais s Merchantem v nich viděli obrovský komediální potenciál. (lehkoživka)

Reklama

Reklama