Reklama

Reklama

Dead Island

Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Thriller
Polsko, 2011, 3 min

Obsahy(1)

V krátkém traileru na novou počítačovou hru sledujeme boj o přežití trojčlenné rodiny, která si pouze chtěla v klidu užít dovolenou u moře. To jim ale nedovolí horda zombie, která se snaží prodrat do jejich letního bytu. (DaUr)

Recenze (119)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Malá holčička....si takhle běžela,dostala pár štípanců,napadla tatínka,tatínek srdceryvně máchnul sekyrkou a holčička letí skrz okno šupem z pátého patra hotelového pokoje :-) Jako úvodní kraťas ke hře geniální,bohužel něco ve mě brání 5 * a to že je to prostě kraťas ke hře,ale ta až vyjde,bude mít dalšího vděčného hráče :-) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem Dead Island dohrál a můžu říct, že co se týče videí, opravdu předvedl absolutně nadpozemský výkon v rámci počítačových her. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Výborný trailer ke hře, který se dá označit i za kraťas, jelikož Zombie v Reverse módu jsem ještě nikde neviděl. Poláci válí. Dost dobré. 8/10. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

úžasný, emocemi naprosto nabitý trojminutový zážitek. Samozřejmě vizuál špička, to už v dnešních herních videích není nic neobvyklého a hlavně zajimavě koncipovaný děj, u kterého se musíte dost soustředit. Paradoxem je, že to je trailer na obyčejnou zombie vyvražďovačku. Tvůrci ale přesto musí být trochu kreativní, když se jim povedlo udělat tak krásnou propagaci. 4, na větším prostoru by to fungovalo jen sotva ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Někdo by si možná pomyslel, že tvůrci už se snad ani nemůžou ukázat s ničím novým, neotřelým či nápaditým na poli zombie filmů. Mezi všemi těmi zavedenými stereotypními formáty, ač na těchto principech stále kvalitně fungujících, jsem objevila skromný tříminutový výsek ze života jedné rodinky, která se snaží uniknout ze spárů armády brutálních, rozpadajících se a odporných Zombií. Filmek si zaslouží pozornost díky své animaci i nápaditému zpracování, které ve mně dokázalo vyvolat pocity deprese nad jejich osudem... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

:D Ty jo, netušil jsem, že se sem přidávají i cinematic trailery, super :D. Co se týče samotného filmečku, tak ten jsem ve své době hodně žral. Je to velice nápadité, emotivní a prostě zábavné. Ovšem později vyplulo na povrch, že ten nápad s přehráváním směrem dozadu byl již pouze převzatý z nějakého staršího videoklipu, což mi trošku zkazilo výsledný dojem, ale jinak paráda...100% ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

prý emoce? Heh, prý kvalita, prý dobrý příběh...Pche a dvojité pche navrch, ono sledovat opilce na párty pro zlatou mládež z pohledu první osoby není zábavné, vlastně je to dost nudné a onen "atmosferický" zlom vyzní plně do ztracena ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Týýý vole! Poslední dobou ode mě jen máloco získá tolik hvězd, jako má souhvězdí Lyry, ale v tomhle případě jsem okouzlená, dojatá a... a vůbec, jdu si to pustit znovu! Trošku slabší grafika, střih by místy nemusel být tak rychlý, ale... týýý vole! 95% ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Nečekaně emotivní video, jemuž zpětný chod přidává na už tak dost silné atmosféře neúprosného konce. Nečekaně hodně mě bavila i hra. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Sice trailer ke hře, ale natočen způsobem, který se jen tak nevidí. Kamera a střih jsou bez chyby. Diky tomuto traileru je povinnost Dead Island hrát, i když na hry moc nejsem.. ()

Reklama

Reklama