Reklama

Reklama

Hatchet III

  • USA Adam Green Presents Hatchet III
Trailer

Obsahy(1)

Jednotka rýchleho nasadenia obkľúči chatrč v močiari, ktorý je domovom zabijaka menom Victor Crowley (Kane Hodder), s úmyslom nebezpečného vraha zneškodniť. Medzitým sa Marybeth (Danielle Harris), ktorá ako jediná prežila krvavý masaker, čo sa udial v močiari, musí spojiť sa miestnym policajtom Fowlerom (Zach Galligan) a jeho ex-manželkou (Caroline Williams), ktorá je špecialistka na maniakov. V tomto zložení sa pokúsi odhaliť pravé dôvody vražedného vyčíňania Victora Crowleyho a ukončiť ho raz a navždy. (Kadas97)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Trojka je kravina! Je mi úplně u prdele jestli se jedná o vraždící legendu. Pochybná jednitka S.W.A.T jde jednou pro vždy zabít vraždící monstrum. Ale jak chcete zabít něco čemu ustřelíte palici brokárnou a pak jej rozřežete na půl motorovou pilou. Borci to něj naprali minimálně 3000 kulek a nic... Jako horor to nefunguje a jako komedie už vůbec ne! Film pro pubertální děcka! 0% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Film příšernej, to je bez debat ... Otřesní herci, občas TV look, spousta zbytečných a nudných komentářů ... Ale ty gore efekty byly fajn. Připomínalo to dost japonský moderní splattery, který mám docela rád. Co tam ten Crowley s těma lidma dělá je fakt masakr ... plus že nebyl ušetřen skoro vůbec nikdo. Postupně si je podá fakt všechny ... Za ty 2 hvězdy to je akorát ... ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Není úplně obvyklé, aby poměrně mladý filmař dostal příležitost natočit něčeho hned tři díly. U třetího pokračování série Hatchet sice Adam Green působí „jen“ jako scénárista, producent i herec, přesto tu znovu máme šílenou kadenci prvoplánově infantilního humoru, zbytečných dialogů a brutálních mordů. V ponurých bažinách tak létají končetiny a hlavy jako fotbalové míče, pokud je tedy Victor Crowley (obrovitý herec Kane Hodder se několikrát skrýval i za maskou masového vraha se starou gólmanskou maskou a mačetou - Jasona Voorheese) rovnou nerozšlápne. Má to samozřejmě televizní kvality, příšerné obsazení a desítky úsměvných (nikoliv vtipných) momentů, jenže někdy stačí k žánrovému uspokojení opravdu málo. Přesto si krvavou hororovou jednohubku představuju kapku jinak. Protože to, co platilo u Adama Greena a jeho mrazivého Frozen, a to, že dokáže na několika decimetrech dokonale strhnout, s postavami nás seznamuje netriviálními dialogy, není samoúčelný a postupně buduje atmosféru, tady prostě neplatí. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po nepříliš povedené a utahané dvojce je třetí díl Hatchetu neskutečná pecka, která ještě o kousek předčí díl první. Působí jako balzám na duši všech milovníků pokleslé, béčkové a hodně ujeté zábavy. Krvavě vtipných momentů je v něm tolik, že se je ani nebudu snažit vyjmenovat. Scénář je hodně povedený, roztomile hloupoučký a přímočarý děj má spád, nejsou v něm snad žádná výrazně hluchá nebo nudná místa. Afektovaná Danielle Harris se dá výjimečně docela vydržet (a chvílemi jí to i dost sekne), a epizodní účast Sida Haiga, mého oblíbeného klauna ze Zombieho The Devil's Rejects, je pověstnou třešničkou na dortu. Lobotomizovaný děj, krev, maso, vnitřnosti, to vše zabaleno do nadsázky a sladce zvráceného humoru, zkrátka přesně můj šálek horrorové parodie, mňam! Silné čtyři. ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

Môj obľúbený Hatchet. Teda aspoň prvé dva diely. Tento už bol oveľa slabší ako jeho predchodcovia. O hercoch sa baviť nebudeme, príbeh neuveriteľne neznesiteľný, správanie postáv rovnako. Jediné čo film ako tak zachraňuje je stále vskutku kvalitný (aj keď oproti predchádzajúcim dielom poslabší a najmä menej originálny) GORE. Bez toho by nemalo žiadnu cenu na to vôbec pozerať. Takto to pre skalných fandov stojí aspoň za jedno zhliadnutie. A už radšej nechajme Victora naozaj odpočívať. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Podľa zámeru tvorcu série Hatchet, Adama Greena, sa vo filme neobjavuje žiadna počítačová animácia. (beso74)
  • Po týždni natáčania vyhlásil herec Kane Hodder (Victor Crowley), že je to najťažšia práca, akú kedy pri natáčaní filmu robil. Niet sa čo čudovať, leto v Louisiane je známe svojimi vysokými teplotami a rovnako vysokou vlhkosťou vzduchu. Navyše, Kane musel mať na svojom tele takmer 30 kíl silikónu a mejkapu. (beso74)

Reklama

Reklama