Reklama

Reklama

Outpost: Black Sun

Trailer

Obsahy(1)

Píše se rok 1945 a zvrhlý nacistický vědec Klausener pracuje na zhotovení strach a hrůzu nahánějící nové technologie, která dokáže vytvářet nezranitelné a nezničitelné jednotky nacistické třetí říše. Jenže taková myšlenka se ani trochu nezamlouvá současnému vedení NATO a do oblasti východní Evropy posílá speciální jednotky, aby postupující nacistickou invazi všemi dostupnými prostředky zastavili. Ta po sobě zanechává mrtvá těla místního obyvatelstva a chorobný zápach smrti. A právě po této stopě se vydává odhodlaná investigativní novinářka Helena (Catherine Steadman), hledající pomstu za smrt rodičů právě Klausnerovou rukou. K jejímu cíli, hluboko za nepřátelské linie až do jejich tajného podzemního bunkru, jí dopomáhá starý známý inženýr Wallace (Richard Coyle), který se v posledních letech snaží přijít i na ta nejposlednější nacistická tajemství. Speciální úderná jednotka má za úkol v příštích hodinách lokalizovat a zničit ono podivné zařízení, neboť v případě neúspěchu se vedení rozhodne pro vypuštění sedmikilotunové nukleární střely, která po sobě zanechá snad ještě větší spoušť než Klausnerova armáda chorobných nacistických zombies. (Conspi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Já bych tentokrát nebyl tolik přísnej. Pokračování válečného hororu se jenom zkrátka proměnilo na válečnou střílečku, což je právě onen důvod, proč to mnozí dopředu zatratí. To, že klaustrofobická atmosféra jedničky ustoupí před akcí, je jasné už od začátku, kde po vzoru [REC] 2 vidíme útoky zombies z první osoby. S násilím se to nepřehání, lekacích momentů je taky pár, ale fungují, a celkového zlepšení se dočkaly i masky mrtvých nácků. Jednička na mě popravdě moc nezapůsobila, ale tohle mě už překvapivě bavilo. (50%) ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Akčnější, než jeho více hororový předchůdce, kterého je nutné vidět, jinak nebudete chápat. Změna stylu mi nevadi, ikdyž první díl měl přeci jen více atmosféry. Ale nacistama nikdy nic nezkazíte, zombíkama taky ne, takže zombie nacisti je dokonalé spojení, abych si to celkem příjemně oddechově užil. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie tejto série sa mi na začiatku úplne nepozdávalo. Opäť trvalo, kým sa dej dostal k tomu na čo všetci čakali. Aj tento film ma však prekvapil. Pripomínal v druhej časti hru Wolfenstein 2009, kto ju hral tak vie čo myslím. Film nebol veľmi predvídavý, postavy umierali rýchlo, či už boli hlavné alebo vedľajšie, to mám na filmoch rád, že si myslíte že ten, čo má najčastejšie dialóg prežije ako posledný, ale nakoniec tomu tak nieje. Opäť dávam dobrých 80% predovšetkým za postavu Klausenera, nečakané zvraty, nepredvídateľnosť situácií a samozrejme nášup nazi-zombíkov. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Outpost: Black Sun“ je celkem průměrným béčkem, které chce být něco víc. Není, je to film zdlouhavý, který nepřináší žádná velká překvapení, a díky celkem nízkému rozpočtu, zde nejsou ani epické scény, které by vás opravdu dostali. Když jste viděli první film, tenhle druhý není povinností, ale určitě vás neurazí. Příběh je celkem provinční, což ještě film malinko sráží. Nejspíš si z něj po pár dnech ani nic moc nebudete pamatovat. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Akční oddechovka o cestě plné překážek v podobě nemrtvých nácků ke stroji, který je drží při životě. Lena je lovkyně hlav, nacistických hlav, a vydává se neohroženě tam, kde vládne smrt. Tedy, občas dělá koniny, tudíž mé sympatie značně kolísaly. Místy příjemně napínavé, třeba při sestupu do nitra bunkru, rozkošná babizna s injekcí a stroj z něhož srší blesky jak z archy úmluvy. Líbily se mi žlutavé filtry, kamera byla obstojná, hudba fajn. O herecké výkony moc nešlo, jelikož v tomhle žánru nejsou podstatné. Důležité je, kdo a jak zařve. První film si už moc nepamatuji, ale tohle jako jednohubka šlo. Jsem zvědav na třetí část. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo ve Skotsku ve Velké Británii. (Terva)

Reklama

Reklama