Reklama

Reklama

MINDHUNTER: Lovci myšlenek - Série 2

(série)
Trailer 2
USA, 2019, 8 h 42 min (Minutáž: 46–74 min)

Tvůrci:

Joe Penhall

Předloha:

Mark Olshaker (kniha), John Douglas (kniha)

Hudba:

Jason Hill

Hrají:

Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv, Stacey Roca, Lauren Glazier, Albert Jones, Joe Tuttle, Michael Cerveris, June Carryl, Sierra McClain (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (117)

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posadilo mě do sedačky mnohem více než první série. Atmosféra famózní, vše podloženo skvělým hudebním podkresem, co by musel závidět i Hitchcock, kdyby žil. Herci skvělí. Explicitního násilí je jen minimum, ale i bez něho by se někdy atmosféra dala krájet. Absence lichých míst a slabých chvilek. Seriál jede ve třech propojených a překrývajících se úrovních – rozhovory s vrahy, vyšetřování dvou případů (hlavně toho v Atlantě) a osobní život hlavních postav. Všechny jsou super a žádná nepokulhává. Osobní rovina profesorky je možná slabší, zato ta staršího agenta a jeho dítěte je kolikrát zajímavější a napínavější než samotní vrazi a vyšetřování… ()

pepo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ma to hromadu vybornych scen, 3-4 epizody su naozaj spickove a skutocne udalosti, o ktorych to pojednava su fakt sila. Bohuzial sa tu uz vsak nabehlo na (pre mna otravnu a nudnu) serialovu strukturu plnu vaty (vztahove zalezitosti) a niektore motivy mali rozhodne na viac a idu do stratena (syn). Niekde medzi 7-8/10 ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ubylo rozhovorů se sériovými vrahy. Pro Holdena a Billa začíná noční můra v podobě 30ti zavražděných černošských dětí v Atlantě. Souběžně s přetěžkým pátráním po vrahovi dětí se odvíjí problém s adoptivním synem Billa Tense. Nejspíš je druhá řada napínavější, než první. Trochu mě zklamal samotný závěr, který však vychází ze skutečnosti a tak nelze nic moc namítat. Vztah Wendy (mimochodem pro mne velmi nesympatickou) se svou přítelkyní je jen výplní k tomu opravdovému ději. Každopádně kvalita neklesla ani o píď a byl to opět mimořádný zážitek. ()

Honzua 

všechny recenze uživatele

Režijně a scénaristicky sevřenější než první série. Slabé momenty jedničky (Holdenova vztahovka a jeho nepresvědčivá proměna) vystřídaly výživné tragédie ostatních hrdinů. V závěru všechno směřuje ke zdrcujicímu finále. Zodiac na druhou a na prostoru 9 hodin o to hutnější. Nesnesitelná pachuť neuspokojivého rozuzléní vyšetřování. Kompulzivní ex post rešerše do atlantských vražd 1979-1981. Fincher zúročuje seriálový prostor na 110% procent. Pizzolato může akorát blednout závistí. Chrochtal jsem blahem. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se týká celkového pojetí (atmosféra, tempo, postavy), není žádná extra změna oproti první sérii. Jen se změnilo prostředí, z teorie jsme se přesunuli více do praxe a k mé nelibosti je tam ještě více osobní linky. Hodnocení +/- stejné, lepších 70%, nedokázalo mě to vtáhnout. I přes tak zajímavé téma. Ale i přes to je to slušný seriál. Howgh! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Bílý kombík na mostě je Chevrolet Chevelle Nomad z roku 1970. (J.F.B.)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama