Reklama

Reklama

Bývalý zločinec Jacob Sternwood je donucen opustit svůj islandský úkryt a vrátit se do Londýna, kde se jeho syn zapletl do zpackaného loupežného přepadení. Detektiv Max Lewinsky ihned ucítí šanci, jak muže, kterého dlouhá léta neúspěšně pronásledoval, konečně dopadnout. Když se ale ocitnou tváří v tvář, začnou odhalovat mohutné spiknutí, které může stát oba protivníky život. (Bontonfilm)

(více)

Videa (7)

Trailer

Recenze (245)

Kaka 

všechny recenze uživatele

A další jednohubka, která po nás pomrkává lišácky, ve stylu neonů a industriálního stylu Michaela Manna, ale při hlubším zadívání se na kvalitu materiálu zjistíme, že mu nesahá ani po kotníky. A je to škoda, protože McAvoy tyhle charizmatické mlaďase umí a Strong je mistr pohledů a zamyšlených gest - podobně jako třeba Banderas v Assasins. Bohužel i akce je vcelku dost zmatečná a tak akční fandové úplně spokojení nebudou. Je to takový ten tvrdší chlapský film, ne úplně špatný, ale jednou a dost. Londýn má lepší felling než velkoměsta v USA, ale pořád je to podobně obyč jako nové Stathamovky. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slušná moderní kriminálka s notnou dávkou akce, která jednodušší příběh, schovává za slušné vizuální zpracování. Rozhodně se nejedná o nový "Nelítostný souboj", (navíc polda a bandita se zde musí chtě nechtě spojit) ale přesto film dokáže zaujmout a slušně pobavit. Škoda jen, že se film za celou dobu více nerozjede (akce moc není a i přes efektní zpomalovačky, přestřelky příliš nevytrhnou) a přes "třetí" rychlostní stupeň se za celou dobu nedostane a nedokáže pořádně vykreslit ani charaktery postav. Více přitvrdit a lépe pracovat s postavami a mohli jsme tu mít překvapení letošního roku. Takhle zůstává "jen" slušný průměr. P.S. český název absolutně ignoruje to co originální a vlastně i jedna ze zápletek filmu představuje a dokazuje, že česká distributor nepracuje ani se slovníkem, natož hlavou. Podobný přehmat se jen tak nevidí. Co by na něj řekl Franta Fuka?? ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

I přes přiměřenou stopáž 90-ti minut si film nedokáže diváka moc získat. Navíc McAvoy je takový zvláštní herec, který mě osobně sympatický není. Mark Strong je ovšem jiný kafe. Charismatický herec, který jako jediný upoutává ve filmu divákovu pozornost. Silné chvíle střídají ty slabé, ovšem těch slabých je bohužel víc. Na britské poměry sice celkem slušná záležitost se zajímavě pojatou akcí, ale zkrátka ten pověstný americký tah na branku to prostě postrádá. Zároveň ale nevylučuji v budoucnu opáčko. Jinak český překlad je tragický (Chceš pěstí?), to se fakt směju. 66% ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Už z obsadenia je jasné, kto bude na konci tým "prekvapivým" zlodušským mozgom v pozadí... ale to je asi tak všetko, čo sa týka mojich výhrad. Poctivá, s chuťou natočená akčná kriminálka - nadupaná, gradujúca, herecky hutná, vizuálne vymaznaná, s akčnými scénami, ktoré sú efektné a pritom nie samoúčelné. Drsné, chlapské, moje gusto. ()

Alqarin 

všechny recenze uživatele

Tak trochu Nelítostný souboj, tak trochu L. A. - Přísně tajné. Welcome to the Punch je sice o dost prostší než oba zmíněné devadesátkové majstrštyky, ale se skvělou moderní stylizací a McAvoyem na hranici herectví a šílenství mu odpustíte i tu ne úplně přesvědčivou konspirační linku. Akce je tu poctivá a stylová, atmosféra temná a hutná a na zelenomodré obrázky Londýna bych vydržel čučet celý den. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Alternatívnymi názvami snímky boli Punch 119 či Betrayer. (MikaelSVK)
  • Jacob Sternwood (Mark Strong) nosí hodinky značky Omega Speedmaster Triple. (dyfur)
  • Automobil, kterým jezdí hlavní hrdina ve filmu, je Alfa Romeo 159. (rainman93)

Reklama

Reklama