Reklama

Reklama

Ve snímku z dílny Roara Uthauga se ocitáme ve fiktivním světě nehostinné krajiny, kterou už deset let ohrožuje mor. Divákům tento snímek nabízí epicky rozsáhlé akční filmové dobrodružství a vypráví příběh devatenáctiletého děvčete, které se po zabití celé rodiny dostane do rukou zločinecké skupiny společenských outsiderů. Brzy však zjistí, že v jejich společnosti ji čeká osud horší než smrt, a tak se pokusí s pomocí mladšího děvčete z tábora utéct. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (120)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Excelentní KUS! Kdo by jen řekl, že v roce 2013 zažiju Historickéj Orgasmus! Escape je svižná, napínavá, Norská Pecka se super Zápornou Herečkou Ingrid Bolsø Berdal, pro ty co nevědí, tak Ledová Smrt 1,2! Musím pochválit Překrásnou Norskou přírodu, Působivý soundtrack nahánějící mi husí kůži vždy,když se něco začlo dít! V závěru jsem se dočkal Skvěle provedeného Revenge 19 leté bezmocné Dívky, která chytře Likviduje poslední přeživší ! Tenhle flick mi udělal strašnou Radost, jelikož mně i párkrát dojal a slzám jsem se nebránil ! Po druhém zhlédnutí nadšení lehce skleslo,ale stále dobrý! 80% ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

SPOILER JAKO PRASE! Originality "Flukt" tedy opravdu moc nepobral, ale má to spád, slušnou atmosféru, úžasnou (a výborně nasnímanou) přírodu a v neposlední řadě zde figuruje banda neodolatelných špinavých zlotřilců, vedených škaredou, psychopatickou albínskou čarodějnicí. A jako třešinka na dortu je tu dětským střevíčkům sotva odrostlá, nepříliš hezká, ale zato silná a zdravá dívčina, která, ač původně nominovaná na "Miss Raped", vlastnoručně (až na jednu jedinou výjimku) vykidlí celou zločineckou bandu a ještě všechny hezky pohřbí a postará se o osiřelou kamarádku. No nevemte to! ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tu vôbec nemám čo riešiť, lebo tento typ filmov milujem z celej duše. Nekompromisný survival, v ktorom musí hlavná hrdinka zlikvidovať pár hajzlíkov na čele s jednou škaredou modrookou blondýnou, aby ostala nažive, a tak sa naháňajú v nádhernej prírodnej panoráme. Už dlho som si nejaký historický film neužil tak ako tento. Keď severania využijú hory, lesy a skaly ako hlavný oporný bod filmu, nepáru sa so zabíjaním detí a ďalších kladných postáv, a celé to obalia do melancholického, smutného, pomaly až "pohrebného" hudobného doprovodu, tak nie je možné, že by to nezafungovalo. Úžasný film, ku ktorému sa budem ešte mnohokrát vracať. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Pěkné prostředí, do kterého byl zasazen nepěkný děj. Pěkné kostýmy, ve kterých se proháněli debilně hrající herci a herečky. Přesně tohle je Útěk. Obdobně ubohý příběh jsem nepotkal pěkně dlouho. Scénář jistě psal totální retard. Veškeré postavy jsou naprosto nudné až trapné. Očekával jsem, že vzduchem budou létat ruky, nohy a občas i hlava a ono hovno. Půlku stopáže 5 dementů honí v lesích 2 tupá děcka. Jsem nucen napálit odpad, protože čím více se nad filmem zamýšlím, tím se mi zdá primitivnějším. Norská krajina je pěkná věc, ale obdivujme ji v dokumentech. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,UTEKLA!“...... /// To si takhle pár moudrejch seveřanů řeklo, že pohřešovanejch holek v těch jejich současnejch lesích už je dost, a že by mohla bejt prdel, nechat je zdrhat třeba v roce 1363. Místo nadrženejch inženýrů a jiný chamradi, vytvořit tlupu voplzlejch smradlavejch hňupů, kterejm bude velet modrooká Dáša a místo kulovnic budou sekery, taky luk se najde….. a proč by né? (říkám já….) Ty lesy jsou hezký v každým století a na ten nápad – aspoň se nemusíte mořit s historickejma souvislostma a vymejšlet kraviny, kterak nešťastná osoba v lese zabloudí. Prostě vyvrhnete lidi do přírody a vono už to nějak půjde. Standartní podívaná, která i díky stopáži nemůže nudit. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám rád ty Norský houštiny, ve kterejch za to mladá holka umí vzít. 2.) Thx za titule ,,sasacz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Na začátku filmu Signe (Isabel Christine Andreasen) vyřezává do přívěsku na krk runu "Othila", která znamená dědičnost či dědictví. (WolfIssen)
  • Kristian Espedal, který hraje lukostřelce Grimma, je také známý jako Gaahl, bývalý zpěvák norské black metalové kapely Gorgoroth. Od roku 2008 v kapele nepůsobí. (hladass)

Reklama

Reklama