Reklama

Reklama

Když malý Burt Wonderstone dostal k narozeninám kouzelnickou soupravu, změnil se mu svět. Kouzelnické triky a magie se staly jeho celoživotní vášní a díky nim také poznal nejlepšího kamaráda Antona, který se stal jeho parťákem. Po letech spolupráce ale jejich popularita klesá a přátelství pokulhává. Před lidmi se stále tváří jako ti nejlepší přátelé, ale zákulisí se stalo místem jejich nekonečných hádek. Po zpackaném triku se jejich cesty rozcházejí. Burtova sólová dráha končí fiaskem, obecenstvo totiž nestojí o trapného stárnoucího kouzelníka, ale dává přednost novému pouličnímu mágovi, který na sebe strhává stále větší pozornost. Pokud chce Burt znovu uspět, musí opět spojit své síly s Antonem a předvést divákům to nejlepší kouzelnické představení. (TV Nova)

(více)

Videa (38)

Trailer 1

Recenze (391)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na komedii luxusně obsazené,přesto ve finálním součtu ne až tak vtipné.Respektive vtipné ano,ale takovým tím typicky Carellovským způsobem.Ne jednou se mi před očima zjevila další Carellovka 40 let panic.Fandové podobných filmů by mohly být nadšeni,nicméně ti co očekávají třeskutou komedii budou nakonec zklamáni.Osobně sem byl nejvíc potěšen účastí Olive Wilde a opětovně nezklamal Jim Carrey.Hlavně jeho finální trik opravdu stojí za to...60% ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Dobří herci.... na to m je podle mě postaven celý film, protože zbytek je o ničem. Prostě vzali skvělé herce jako Steve, druhého Steva, Olivii a Jima a ti táhnou celý film, aby se z něj nestal odpad. Za ně jsou ty 2* + teda za ten konec /Spoiler/ jak nám bylo ukázáno, jak se provádí trik se zmizením publika aneb prostě je všecky vezmeme, olístkujeme a naházíme do dodávky... doslova naházíme, omlátíme hlavy o schody a pak je přelíčíme, aby nebyly vidět rozsáhlé modřiny a podlitiny /konec Spoileru/. Vtipných okamžiků, na to, že je to komedie, tu bylo poskromnu, vlastně ani jednou jsem se od srdce nezasmála. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Strašne nevtipná komédia. Ak som pri I Give It a Year písal, že natoľko nefunkčná komédia tu už nebola dlho, tak vďaka Burtovi Wonderstonovi, tu máme hneď ďalší prírastok do rodiny absolútne nudných, schématických zbytočností. Carella normálne môžem, ale tu mi stále tou istou jedinou grimasou po 90 minút, neskonale liezol na nervy. Arkin sa vyslovene strápňuje a Carrey síce možno párkrát rozosmeje, furt je to ale aspoň o dve úrovne nižšie, než by človek od komikov ich mien, v podobnom filme čakal. Dokonca ani to cameo Gillian Jacobs nebolo vtipné. 30% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě nechytlo. Klasická hříčka o nafoukaném maníkovi, kterému se jeho dosavadní život zhroutí, aby mohlo přijít prozření a on se mohl vrátit v plném lesku do světa reflektorů. Nijak na atraktiitě tomuto otřepannému tématu nepřidalo ani kouzelnické prostředí. Carell tady zahrál svůj průměr a na Carreyho herecký projev jsem alergický. Nijak zvlášť mě neoslovil ani Buscemi. Alespoň že Olivia Wild tady ukazuje, že je jednou z nejkrásnějších současných hereček. ne-li nejkrásnější. Pobavilo mě jen závěrečné vysvětlení posledního triku, ale i to bylo trošku přitažené za vlasy. Čekal jsem trochu víc. 30% ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Áčkoví herci v béčkové komedii, kde je máloco správně, neboť tohle mohla být v jiném pojetí a s odlišným (spíše ale přímo opačným) přístupem naprostá a kultovní legenda. Takhle Don Scardino natočil jen bezzubou (konzervativní!) satiru a i po komediální stránce jde o věc sotva průměrnou, v kostce jeden z nejpromarněnějších filmových projektů poslední dekády. Jim Carrey ale nemá chybu... ()

Galerie (43)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se od 10. ledna do 20. března 2012 v amerických městech Santa Clarita, Los Angeles a Las Vegas. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 8. března 2013 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

17.02.2012

Jeho kariéra už není, co bývala. Pan Popper a jeho tučňáci ale obstojně vydělali a právě natáčený kouzelnický souboj se Stevem Carellem The Incredible Burt Wonderstone rovněž vypadá na slušný úlet,… (více)

Reklama

Reklama