Reklama

Reklama

Kódované vysílání

  • Velká Británie The Numbers Station (více)
Trailer

VOD (1)

Bývalý tajný agent Emerson - toho času v nemilosti - dostane za úkol chránit dvacetiletou Katherine, šifrovací operátorku v malé vysílací stanici CIA, která se nalézá v opuštěné oblasti. Emersonova mise je jednoduchá: udržet Katherine v bezpečí. Když bomba nastražená v autě před stanicí naznačí, že na ně kdosi něco chystá, dvojice je nucena použít stanici jako útočiště a Emersonovy bojové dovednosti jako svou jedinou zbraň. Stanou se terčem skupiny neznámých smrtících agresorů a nemají v rukou nic, než nahranou zprávu od předchozího bodyguarda. Emerson a Katherine se dostanou do boje na život a na smrt s velmi odhodlaným nepřítelem. V situaci, kdy je stanice ohrožena, cíl neznámý a únik nemožný, se stává prioritou této dvojice jediné - vyváznout z toho živí. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (86)

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Ach bože, další nízkorozpočtová mrdka, která se snaží dělat něco zajímavého. Bohužel opak je pravdou. Filmu jsem věnoval velkou pozornost, ale stejně jsem netušil o co go.. Postavy mě serou, prostředí nechutné příběh nic moc..Snažil jsem se na tom najít nějaké světlé místo, bohužel nenalezeno. Proto musím hodnotit odpadem a 10% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vysílání těchto kódovacích stanic probíhá 7437 dodnes........... Každodenní rutina, jen z práce do práce. Jednoho dne však dojde k dramatickému zvratu. Začíná boj o život. CITÁT - Odstraňte operátorku....... Skoro komorní drama dvou herců, uvězněných v bunkru. Je to o špionážní politice, pro někoho denní chléb, pro ostatní neznámá věc. Film je částečné zajímavý, protože vám dá šanci nahlédnout do věcí, o kterých nemáte ani ponětí. Dramatizace dobrá, hudba obyčejná a konec není zas tak špatný. CITÁT - Spusť odečítání........... ()

Reklama

Mire 

všechny recenze uživatele

Nezmyselný, bezduchý film, pri ktorom človek miestami nevie, o čo kráča a zároveň sa nevie dočkať konca. K tomu nepresvedčivý herecký výkon Cusacka, ktorý sa tu snaží hrať na arogantného tvrďáka, ale vôbec mu to nežeriem. Ostatní na tom nie sú o moc lepšie. "Záporák" smiešny, napätie žiadne, dej o hovne, akcia tiež... Jedna hviezdička akurát tak za snahu a možno ešte za sexy Malin Akerman. Inak tu nie je čo hodnotiť. Sračka. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I když začátek vypadal hodně slibně,tak nakonec průměrnej kousek vod dánskýho režiséra.Cusack hraje celkem v pohodě,překvapivě už druhej film za sebou mě nijak neva.Jenže takovej pěknej rozjezd,ale jak zalezli do toho přepadenýho vysílacího bunkru,film hodně zpomalil,ale hlavně se nějak moc nedělo.50% s odřenejma ušičkama ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film pošlu se vší chutí doprdele, protože absolutně mě to nebavilo.. zamotal jsem se dotoho.. naky čísla, naký schovávačky v kancelářích co vypadali jak sklep od řezníka mě fakt nebavily.. ztech zabijáku nešel ani strach.. na konci se ukazali jako pěkný suchaři... prostě napětí na bodě hoven. Jedna za Kjusčaka. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Anglii v oblasti Suffolk. (Terva)
  • Film měl premiéru v roce 2012 na festivalu American Film Market, konaném v Santa Monice v americké Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama