Reklama

Reklama

Doba ledová: Mamutí Vánoce

  • Česko Mamutí Vánoce (více)
Ukázka z filmu 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Už jste to slyšeli? Vaši oblíbení prehistoričtí hrdinové se vrací ve zbrusu novém vánočním dobrodružství pro celou rodinu! Když Sid nechtěně zničí Mannyho památeční vánoční ozdobu a ocitá se na Santově „seznamu zlobilů”, vydává se na zábavné putování na severní pól, aby dal vše do pořádku. Místo toho ale způsobí ještě větší pohromu. Teď je na Mannym a jeho bandě přátel, aby zachránili Vánoce pro celý svět! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Ukázka z filmu 1

Recenze (141)

otík 

všechny recenze uživatele

Všechny Doby ledové (krátkometrážní i dlouhometrážní) patří do jednoho pytle, přičemž ani jeden z dílů není vyloženě špatný. Ani tento vánoční speciál není nic extra, ale žádný propadák to též není. Tu krátkou dobu se to dá vydržet, přičemž stále musíme mít na mysli, že Doby ledové jsou určeny přednostně dětem, ne dospělým. Hudba: John Paesano ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele

Znáte to, večer si sednete nebo lehnete k televizi a hledáte film či seriál který by vás mohl bavit, a já když tohle dělám a vidím tam film s vánoční tématikou tak si ho nesmím nechat ujít ! Doba ledová je série kterou miluji a i když se novější díly moc nepovedly tak ty starší jsou úžasný ! Ze začátku jsem od filmu nic moc nečekal ale dal jsem tomu šanci a musím říct že mě film velice překvapil ! Animáky už moc nesleduji a když se na nějaký podívám tak to neskončí moc dobře, ale zde to bylo fakt jinak ! Už jenom začátek naznačoval že to bude něco co fakt pobaví, což se také stalo. Humor v animovaných filmech mě nikdy moc nezaujme zde to bylo opět jinak, u animáku jsem se zasmál naposled tak před třemi lety takže jsem rád že jsem se konečně zasmál ! Také mě velice pobavily postavy např: Scrat atd... protože to je moje dětství ! Scrat vždy pobaví, Broskvička také, dále bych jich výjmenoval aspoň 100 :D. Jsem rád že jsem si konečně udělal čas na nějaký takový film, a také vám musím říct že si tenhle filmeček nesmíte nechat ujít ! Celkem mě ale také překvapilo nižší hodnocení a zase se u mě děje že i filmy z nižším hodnocení umí skvěle pobavit ! Jak už jsem psal jsem rád že jsem film viděl a všem ho doporučuji ! 8/10 ()

Reklama

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Dobu ledovou mám ráda, všechny díly. Nicméně vánoční dodatek mě spíše zklamal. Čekala jsem odvaz a ironii stejně jak tomu bylo u vánočního Madagaskaru, jenže přišla klasická americká vánoční sentimentalita. Sice bylo pár vtipů povedených a některé scény docela stály za to, ale já jsem se moc nebavila. Pro děti to asi není špatné, ale já už jsem na tohle Santovské vyšilování alergická. Chyběla mi nějaká ironie, bylo až příliš lepkavé líbivosti. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mezi starými známými nesmí chybět ani veverka, která pro získání žaludu udělá opravdu cokoliv. Její krasobruslařská kreace by určitě uspěla i na mistrovství světa. Hlavně už vím, jak to vlastně bylo s těmi Santovými soby. Ten Santa Claus se moc nepovedl. Vypadal trošku divně. Asi to bylo těmi vousy. Přece jenom jsem zvyklá na něco jiného. ()

adamcikv 

všechny recenze uživatele

Nevím proč ale už zase musím dát DL 5 hvězdiček. A není to ze zvyku. Prostě to bylo fajn. K tomuhle stačí jen dodat: "Zastavte svět, přichází doba ledová!" Scrat zase boduje (koneckonců opravdu je jedinou animovanou filmovou hvězdou na světě (pokud samozřejmě přehlížíme Simbu) ) a docela vtipná "Broskvička" ( hrozný jméno ) skvěle doplňuje imbecila Sida. Opravdu VÁNOČNÍ podívaná, kterou po hrozném vánočním Madagaskaru ( Dreamworks bad ) vyspravili úžasní chlapíci z 20th Century Fox a Blue Sky Studios. Není co dodat. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama