Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (114)

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Hodně zatracovaná série, ale je skutečně tak špatná? Nemůže za její hodnocení spíše lidský odpad, který se tam sešel? Pokud příliš neřešíte, kdo je kdo, ale baví vás hlavně strategie, zvraty, utrpení jedněch a pohoda druhých, tak jste na správné adrese. Skupina nesympatických lidí je rozdělena do dvou kmenů. Jedni trpí někde pod skálou a žerou trávu, druzí mají přístřešek s terasou, houpací síť, křesla, kafe, nádobí a jsou v těžké pohodě. Celkem zajímavý experiment, jenže i pomalejším dojde, že ti odpočinutí a najedení budou ve výzvách ty druhé drtit. Fidži je především přehlídkou tupců, takže pokud se rádi mastíte na méně vyspělých jedincích, tak se budete dobře bavit. Dementi jako Rocky, Mookie, Boo, holčička Anthony a slepice Lisi, Stacy či Cassandra jsou čistou esencí hlouposti. Nad ty všechny jsem se dokázal povznést, jenže pak Dreamz udělal největší sviňárnu v historii Survivora a potopil Yau-Mana. Z toho už mi špatně bylo a ani jsem moc neřešil, že vyhrál jeho skvělý spojenec Earl. Favorit: Yau-Man, Oblíbenci: Earl, Alex, Michelle. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já bych jen rád varoval všechny neznalé výsledku jakékoli řady Kdo přežije, aby do skončení série nenavštěvovali její zdejší profil nebo diskuzi. Zbytečně riskujete, že si pokazíte zážitek. On si totiž kdekdo myslí, že když napíše !SPOILER! hovno, nikdo do něj nešlápne. Výsledná známka je beztak jen a pouze otázkou vkusu, jak vám sednou charaktery soutěžících. Forma zpracování je všeobecně známá a léty neměnná. ()

Reklama

st.verka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neznám Yau-Manovu ekonomickou situaci a tak je pro mne těžké posoudit, jak obtížné pro něj bylo vzdát se toho auta. Ovšem nabídka výměny auta za imunitu Dreamzovi, který v téhle soutěži zradil snad každého, mne upřímně překvapila. Čestnému slovu největšího podrazáka na světě ("Máš mý slovo, přísahám Bohu") nemohl uvěřit ani on, tenhle tah pro mne zůstal záhadou. A to, že si mohl Dreamz byť na okamžik myslet, že po tom všem by mu někdo mohl dát hlas, opravdu svědčí o naprosté absenci jeho zdravého rozumu. ()

Opsha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravda, začátek je dost slabý, jeden kmen stále jen prohrává, zatímco druhý se povaluje v luxusu, ale po promíchání se začínají dít věci. Pád Čtyř Jezdců je asi jedním z nejelegantnějších podrazů v historii, stejně tak Dreamzova dohoda s Yau-Manem je nezapomenutelná. Inu, výherci auta jsou prokletí. Doslova pestré obsazení (v duchu Cookových ostrovů), ve kterém asi nejvíce zaujme vědátor Yau-Man, přihlouplý podrazák Dreamz, bláznivý cholerik Rocky a ironický velitel Earl. Mimochodem, věděli jste,že po úspěchu Cookových ostrovů bylo opět v plánu rozdělení na čtyři kmeny podle etnika? Padlo to kvůli tomu, že jedna soutěžící ze hry na poslední chvíli vycouvala - a proto museli producenti narychlo vymyslet zvrat s luxusním táborem? ()

cariada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tahle serie se hodně pomalu rozjížděla a taky ne zrovna nák extra dobrý výběr soutěžících, tudíž si člověk neměl koho moc oblíbit. K tomu blahobyt a chudoba se zrovna moc neosvědčila. Přesto se to pak docela slušně rozjelo. Můj favorit byl poměrně brzo Yau-man a Earl a ukázalo se že to byla dobrá volba. Postava Dreamze mě vadila hned od začátku ,ale to jak se dál projevil to jsem nečekal. Většího zmr... tahle soutěž snad ještě neviděla. To co udělal Yau-manovi bylo hnusný!! A měli ho za to vyhodit!! Ale taky to ukázalo jak byl Dreamz blbej a hloupej, kdyby trochu přemýšlel, tak mu muselo být hned jasný, že s tím co udělal nemohl ani v nejmenším pomýšlet na výhru, ale jestli si to myslel , že jo, tak je to prostě debil!!! Kdyby si chtěl zachovat aspoň trochu čest, tak mohl říct omlouvám se nechám si imunitu a vracím tě zpátky auto. A nebo aspoň pro něj nemusel hlasovat. Doufám že mu to lidi dali aspoň doma pořádně sežrat. Výhru jsem přál tomu kdo nakonec jednohlasně vyhrál, po Yau-manu druhý kdosi to zasloužil. Ps- Boudyy píšeš kraviny Yau-man použil imunitu v poslední 6 tudíž hlasování nedopadlo 3 :2 pro Yau-mana, ale 3:3 a i bez použití imunity ještě měl šanci se zachránit v dodatečně soutěži. Pro Yau-mana hlasovali Stacy,Dreamz, Cassandra a pro Stacy hlasoval Yau-man, Earl a Boo. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • !!!SPOILER!!! Earl Cole předtím Survivora nesledoval, dle svých slov viděl pár epizod první série. (Kulmon)
  • Jedná se o první sérii, ve které na začátku soutěžilo lichý počet hráčů, a to 19. (slatkac)
  • Kvůli státnímu převratu v době natáčení byla zrušena tradiční soutěž Loved Ones zahrnující přítomnost nejbližších lidí soutěžících. (Hidan)

Reklama

Reklama