Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 4
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele cariada k tomuto seriálu (2)

Guatemala (2005) (S11) 

Určitě jedna z těch velice povedených řad. Jen mě vadí ten systém vylučování, stačí se domluvit a někdo jde ven a to mě přijde nefér. Měl by ten dotyčný dostat šanci se vrátit, třeba formou nákého úkolu, když ho udělá jde zpět. Přesto musím uznat, že to domlouvání něco do sebe mělo, zvlášt, když to odnesl někdo kdo to nečekal. Nejvíc mě pobavilo vyřazení Judda, který si myslel že vyhraje a nebo aspon bude ve finále a oni ho pěkně vyhodili, pěkně těžce to nesl, ale dobře mu tak. Ps-" ať vás všechny sežere krokodýl " ()

Fidži (2007) (S14) 

tahle serie se hodně pomalu rozjížděla a taky ne zrovna nák extra dobrý výběr soutěžících, tudíž si člověk neměl koho moc oblíbit. K tomu blahobyt a chudoba se zrovna moc neosvědčila. Přesto se to pak docela slušně rozjelo. Můj favorit byl poměrně brzo Yau-man a Earl a ukázalo se že to byla dobrá volba. Postava Dreamze mě vadila hned od začátku ,ale to jak se dál projevil to jsem nečekal. Většího zmr... tahle soutěž snad ještě neviděla. To co udělal Yau-manovi bylo hnusný!! A měli ho za to vyhodit!! Ale taky to ukázalo jak byl Dreamz blbej a hloupej, kdyby trochu přemýšlel, tak mu muselo být hned jasný, že s tím co udělal nemohl ani v nejmenším pomýšlet na výhru, ale jestli si to myslel , že jo, tak je to prostě debil!!! Kdyby si chtěl zachovat aspoň trochu čest, tak mohl říct omlouvám se nechám si imunitu a vracím tě zpátky auto. A nebo aspoň pro něj nemusel hlasovat. Doufám že mu to lidi dali aspoň doma pořádně sežrat. Výhru jsem přál tomu kdo nakonec jednohlasně vyhrál, po Yau-manu druhý kdosi to zasloužil. Ps- Boudyy píšeš kraviny Yau-man použil imunitu v poslední 6 tudíž hlasování nedopadlo 3 :2 pro Yau-mana, ale 3:3 a i bez použití imunity ještě měl šanci se zachránit v dodatečně soutěži. Pro Yau-mana hlasovali Stacy,Dreamz, Cassandra a pro Stacy hlasoval Yau-man, Earl a Boo. ()

Reklama

Reklama