Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota: Invaze

  • Japonsko Starship Troopers: Invasion (více)
Trailer 1

Vojenská základna Fort Casey, která se nachází ve vesmíru daleko od Země, je přepadena obrovskými vesmírnými brouky. Vesmírná loď Alesia vyšle na Fort Casey mobilní vojáky, kteří mají za úkol pokusit se brouky pozabíjet. Podaří se jim zmocnit se základny a zachránit přeživší? (TV Nova)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (120)

italka63 

všechny recenze uživatele

Slušná sci -fi, kde se opět setkají tři přátelé, kapitánka Ibanezová, vědec Carl a Johnny Rico, který už je generálem, aby se střetli v dalším boji s arachnidy, tentokrát na zamořené lodi Ibanezové, s bojovým výsadkem, se kterým se pokusí zničit královnu arachnidů.-chcete vědět víc?-no tak si tohle velmi ucházející sci-fi military pusťte, za podbarvení solidní hudby. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Starship Troopers: Invasion je niečo ako Star Wars: Clone Wars. Japončíci skratka vedia a animácie vyzerá fakt pekne, rovnako ako aj akcie, ktoré sú dobre je ich tu dosť a sú podporené dobrou hudbou. Čo sa týka tej hudby, tak som rád, že použili korene od Basila Poledurisa, to je jedno s tých výraznejších plusov. Taktiež aj zaujímavý príbeh. Prekvapila ma aj ta tajuplná atmosféra, ktorá film sprevádzala. Starship Troopers: Invasion je jeden s tých animákov, ktorý poteší fanušikov a milovníkov akčných anime sci-fi. 70% - 3* ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $193,425▐ Akčný masaker skoro bez prestávky, dojem ale kazia počítačovo chladné tváre, tam sa teda moc animátory nepretrhli, ostatné veci v rámci animácie ušli, ináč to vo viacerých momentoch pripomenie film Votrelci. /40%/ ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Tvůrci zvolili rafinovanou strategii. Hned několik postav lze považovat za hlavní, a i ti vedlejší jsou poskládáni s animovanou nadsázkou, velice sympaticky. Proto strach o jednotlivé postavy utváří od začátku do konce velice napjatou atmosféru, kterou ještě podtrhuje sic videoherní ale i přesto velice našlapaný scénář neumožňující téměř žádného oddechu. Akční jízda plná brouků, drsňáků z pěchoty v čele s Johnny Ricem a i troškou té virtuální erotiky ;-). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla trefa do černého. Všechny tři filmy můžou jít do prdele (nejsem fandou ani vychvalované jedničky), tenhle animák jim s přehledem natrhl triko. Aramaki jim ukázal, jak se to má dělat. Vybudoval skvělou atmosféru, která doprovázela vyšperkovanou akční jízdu se vším všudy. Po grafické stránce nádhera a to i co se postav týče, hudební doprovod rovněž. Nechybělo tu napětí, trocha těch citů ani vypjaté situace. Být taková i hra, tak neváhám a hraju jí nonstop. Odnáším si skvělý zážitek a zařazuju mezi TOP animované filmy. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Úvodní monolog je převzat z knižní předlohy. (HellFire)
  • Práce na produkci zabraly necelé dva roky. (HellFire)

Reklama

Reklama