Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota: Invaze

  • Japonsko Starship Troopers: Invasion (více)
Trailer 1

Vojenská základna Fort Casey, která se nachází ve vesmíru daleko od Země, je přepadena obrovskými vesmírnými brouky. Vesmírná loď Alesia vyšle na Fort Casey mobilní vojáky, kteří mají za úkol pokusit se brouky pozabíjet. Podaří se jim zmocnit se základny a zachránit přeživší? (TV Nova)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (120)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Tak, kdyby tohle přišlo pár let po prvním dílu v režii Verhoevena s odpovídajícím rozpočtem a větší scénáristickou invencí, bylo by to na full house. Bohužel digitální animace ve mně nikdy nedokázala vzbudit patřičné napětí a už vůbec ne vykouzlit odpovídající atmosféru. Proto říkám, že dělat další animovaný Dead Space je na Arachnida, teda na draka. Jinak jsem v tom viděl místy Dead Space, jindy Tribes a je tam i jeden motiv z Vetřelců. Suma sumárum 3 shurikeny. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $193,425▐ Akčný masaker skoro bez prestávky, dojem ale kazia počítačovo chladné tváre, tam sa teda moc animátory nepretrhli, ostatné veci v rámci animácie ušli, ináč to vo viacerých momentoch pripomenie film Votrelci. /40%/ ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Další, tentokrát animované pokračování Starship Troopers a i přestože je to snímek bezesporu o stupeň lepší než předchozí dva díly, pořád to nemá s myšlenkou původního filmu vůbec nic společného. Zbyla akorát akce, která je však HODNĚ efektní. Záběry na všemožné vesmírné lodě a jejich interiéry jsou parádní. To se ale rozhodně nedá říct o postavách, které vůbec nepůsobí živě a díky tomu mě film nedokázal vůbec vtáhnout... bohužel. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Hvězdná pěchota se vrací v animovaném pokračování. Johny Rico (nyní generál) a Carmen (nyní velitelka bitevní lodi) se vrátili, aby čelili dalšímu útoku brouků. Sci-fi filmek nabízí pěknou animaci, zezačátku i nějakou tu lehce erotickou pasáž a hlavně masakr jak lidí, tak brouků. Animák se mi hodně líbil a dávám 80% :) ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale téma Hvězdné pěchoty je pro tenhle film hrozná škoda ( fandové prominou ). Asi je těžký získat pozornost a vydělat si na chleba pomocí neznámý značky na poli animovaných filmů, který jsou navíc určeny na DVD či BLURAY trh. Proti Hvězdné pěchotě nic nemám - Verhoevenův film je paráda, ale je to vše, co z tohohle vesmíru znám, i tak se mi to líbilo. Hodně se mi při sledování vybavovalo noční hraní prvního Dead Space spolu s dosud dvěma natočenými filmy a mám pocit, že talent a zkušenosti tvůrců tohohle díla by zasloužilo na poli anime ne-pro-děti filmů daleko více prostoru k tvorbě. S animací bych neměl žádnej problém, důraz na jakejs takejs děj a postavy bych tu taky viděl, kozy složený z pixelů by pro příště taky ze scénáře škrtat nemuseli. Jen třeba přidat ještě víc na horroru, i když moc příznivý budoucnosti podobných filmu nevidím, proto i za tohle dílo vyšší hodnocení, bavilo moc pěkně. 8/10 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Úvodní monolog je převzat z knižní předlohy. (HellFire)
  • Práce na produkci zabraly necelé dva roky. (HellFire)

Reklama

Reklama