Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota: Invaze

  • Japonsko Starship Troopers: Invasion (více)
Trailer 1

Vojenská základna Fort Casey, která se nachází ve vesmíru daleko od Země, je přepadena obrovskými vesmírnými brouky. Vesmírná loď Alesia vyšle na Fort Casey mobilní vojáky, kteří mají za úkol pokusit se brouky pozabíjet. Podaří se jim zmocnit se základny a zachránit přeživší? (TV Nova)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (120)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Další, tentokrát animované pokračování Starship Troopers a i přestože je to snímek bezesporu o stupeň lepší než předchozí dva díly, pořád to nemá s myšlenkou původního filmu vůbec nic společného. Zbyla akorát akce, která je však HODNĚ efektní. Záběry na všemožné vesmírné lodě a jejich interiéry jsou parádní. To se ale rozhodně nedá říct o postavách, které vůbec nepůsobí živě a díky tomu mě film nedokázal vůbec vtáhnout... bohužel. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Zvláštní počin který kombinuje film, knihu a vlastní režisérovu vizi. Škoda že tento mix sráží komiksový scénář a šablonovité postavy. Děj není ani napínavý ani zajímavý, a kdyby nešlo o Starship Troopers, tak bych to znuděně vypnul někdy před polovinou. To co se ušetřilo na scénáristovi, tak šlo zřejmě do animace, protože vizuál je doopravdy povedený. O realismu, natož o nějaké fyzice se pochopitelně nedá vůbec mluvit, ale všechno vypadá efektně, hýbe se to a třepotá, takže pořád je se na co dívat. A protože zápletka není nic víc než sled zběsilých stříleček, tak si té krásy každý užije dosytosti. Trošku mě mrzelo co autor udělal se starými známými, všichni tři na mě působili jako prkenní panáci bez špetky sympatie. Ale stejný problém jsem měl prakticky se všemi postavami, snad kromě černovlasé odstřelovačky Trig. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Že se Hvězdná pěchota z roku 1997 přeci jen nedočkala důstojného pokračování? Ne v hrané formě, ale film Invasion vám dá zapomenout na Hrdiny Federace nebo Skrytého nepřítele. CGI animovaný film je opravdu parádní kompenzací za zbabraná pokračování. Příběh začíná drsnou akcí a drsnou akcí i skončí. Země je ohrožena a je na pár mariňácích, aby to broukům nandali. Charaktery jsou velice poutavé a o to víc překvapí, že jejich likvidace je poměrné rychlá a poměrně i dost rozsáhlá. Příběh je klasický akční sci-fi o výsadku na opuštěnou loď Federace. Takže něco mezi Aliens a videoherním Dead Space. Animace jsou opravdu úchvatné a lepší vizuál byste asi stěží hledali. Co lze vytýkat je zbytečně protahovaný konec. Za mě tedy je Starship Troopers: Invasion jeden z nejlepších animovaných počinů. Když zazní hudební motiv z jedničky, je to už jen třešnička na dortu. (75 %) ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Tvůrci zvolili rafinovanou strategii. Hned několik postav lze považovat za hlavní, a i ti vedlejší jsou poskládáni s animovanou nadsázkou, velice sympaticky. Proto strach o jednotlivé postavy utváří od začátku do konce velice napjatou atmosféru, kterou ještě podtrhuje sic videoherní ale i přesto velice našlapaný scénář neumožňující téměř žádného oddechu. Akční jízda plná brouků, drsňáků z pěchoty v čele s Johnny Ricem a i troškou té virtuální erotiky ;-). ()

Puol 

všechny recenze uživatele

Pre mňa zaujímavé hlavne z technického hľadiska, animácia je skutočne dobrá, až na ľudské tváre, ktoré sú stále nejaké strnulé. Zdalo sa mi, že na ženských tvárach (tvaroch) tvorcovia popracovali výrazne viacej ako na tých mužských. :) Samotný film ponúka slušný akčný sci-fi štandard, bez výraznejších prekvapení. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Úvodní monolog je převzat z knižní předlohy. (HellFire)
  • Práce na produkci zabraly necelé dva roky. (HellFire)

Reklama

Reklama