Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota: Invaze

  • Japonsko Starship Troopers: Invasion (více)
Trailer 1

Vojenská základna Fort Casey, která se nachází ve vesmíru daleko od Země, je přepadena obrovskými vesmírnými brouky. Vesmírná loď Alesia vyšle na Fort Casey mobilní vojáky, kteří mají za úkol pokusit se brouky pozabíjet. Podaří se jim zmocnit se základny a zachránit přeživší? (TV Nova)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (120)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Dávám vysoce hodnocené čtyři hvězdy!!!!! Myslím, že to mohlo býti o malinko lepší, ale opravdu né o moc. Jsem fanouškem původní Hvězdné pěchoty a pokračování jsem také viděl. Takže jsem si tento animák vskutku užil. Stále to mě působilo jako nějaká hra. Celá pěchota se skládala z naprosto skvělých charakterů a každý dostal svůj aspoň malý prostor se ukázat. Docela mě překvapila vysoká úmrtnost pěchoty, ale nehrálo si to na nějaké americké happyendy, což je vlastně dobře. Kdyby vznikl nějaký prequelový seriál k tomuto filmu, byl bych určitě nadšen a s chutí bych se na to podíval!!!! Víc takových věcí do budoucna!!!!! ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

V této době bych asi už čekal propracovanější animaci. Hlavně co se týče projeví postav. V obličeji každý strnulý a tělem také nikdo nic nepředvede. Po tomhle mám chtít, aby to nahradilo živé herce? Má to být film a to bez hraní nejde. Stará Final fantasy v tom byla rozhodně lepší. Tohle je zpracováním na úrovni řadové počítačové hry. Naštěstí ale příběh a troška emocí film zachraňují. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Že se Hvězdná pěchota z roku 1997 přeci jen nedočkala důstojného pokračování? Ne v hrané formě, ale film Invasion vám dá zapomenout na Hrdiny Federace nebo Skrytého nepřítele. CGI animovaný film je opravdu parádní kompenzací za zbabraná pokračování. Příběh začíná drsnou akcí a drsnou akcí i skončí. Země je ohrožena a je na pár mariňácích, aby to broukům nandali. Charaktery jsou velice poutavé a o to víc překvapí, že jejich likvidace je poměrné rychlá a poměrně i dost rozsáhlá. Příběh je klasický akční sci-fi o výsadku na opuštěnou loď Federace. Takže něco mezi Aliens a videoherním Dead Space. Animace jsou opravdu úchvatné a lepší vizuál byste asi stěží hledali. Co lze vytýkat je zbytečně protahovaný konec. Za mě tedy je Starship Troopers: Invasion jeden z nejlepších animovaných počinů. Když zazní hudební motiv z jedničky, je to už jen třešnička na dortu. (75 %) ()

Puol 

všechny recenze uživatele

Pre mňa zaujímavé hlavne z technického hľadiska, animácia je skutočne dobrá, až na ľudské tváre, ktoré sú stále nejaké strnulé. Zdalo sa mi, že na ženských tvárach (tvaroch) tvorcovia popracovali výrazne viacej ako na tých mužských. :) Samotný film ponúka slušný akčný sci-fi štandard, bez výraznejších prekvapení. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Pěkná animace až někdy komiksová (velká prsa). Celý příběh ST:I je béčkově herní. Pracuje to se všemi klady a zápory. Postavy umírají jak na běžícím pásu. Dobře to zabilo nedělní odpoledne. Určitě to dokazuje, že animované verze Hvězdné pěchoty jsou lepší než druhý a třetí filmové Starship Troopers. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Práce na produkci zabraly necelé dva roky. (HellFire)
  • Úvodní monolog je převzat z knižní předlohy. (HellFire)

Reklama

Reklama