Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Tohle je správný film na odpočinkový večer.Ze začátku se trochu vleče, ale jen co se hrdinové vydají na cestu, tak hlášky a situace trhají bránice o sto šest.Samozřejmě dalším kladem jsou sympatický herci jako Kristen Bell, Dax Shepard, nebo nejlepší postava filmu s nejdivnější účesem Bradley Cooper.Naboř a ujeď je takový malý filmeček dělaný pro radost a právě proto si zaslouží Vaší pozornost mnohem více, než kdejaká akční ptákovina. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Celkem milé překvapení. Kdybych nevěděl, že je skoro všechno práce jednoho člověka, který z hlavní role do filmu nacpal všechny své bouráky, tak bych možná tak okouzlen nebyl. Od začátku do konce zní fajnové písničky a polovina dialogů a scén je psaná na míru nablýskaným miláčkům herce/scénáristy Daxe Sheparda. Ale i obyčejné dialogy nejsou k zahození, protože je v nich tolik z běžné každodenní rutiny vztahů. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Kompletní misunderstood v oblasti obsazení, děj chatrný, ovšem v mezích možností celkem zábavný. Dax Shepard si psal roli evidentně na tělo (pletl se pravděpodobně v rámci vzniku snímku úplně do všeho - také většina z obsazených asi figuruje na jeho osobním seznamu přátel), zapomněl se při tom ale občas podívat do zrcadla a hodnotit trochu s odstupem. II Scénář: Dax Shepard. 60% ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Dax Johnson natočil akčnú komédiu. A zo striedavými úspechmi. Niekoľko super vtipov sa tu nájde. Ale polovica je už v trailery. A občas to má grády. Ale občas to naopak prešlapuje na mieste. Sám Dax mi príde ako veľmi slabý herec do hlavnej úlohy. A niektoré postavy boli nedotiahnuté do konca. Napriek kritike musím dať minimálne tri lebo pár krát som zomieral od smiechu a občas to má dobré aj scény, ktoré nesúvisia s humorom. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Vysněná kravina Daxe Sheparda, který sehnal pár drobných a natočil si svůj vlastní film o věcech, které má sám rád a já mu to vůbec nemám za zlé a lehce mu závidím.Neškodná road movie, která potěší spoustou zábavných scén a především musim ocenit sílu dialogů, protože konverzační humor má místy sílu demoliční koule a Shepard opravdu uměl vytvořit perfektní charaktery postav.Co se mu povedlo hůř je celkový příběh, který je samozřejmě zcela tuctový, stejně tak jako celá pointa a vůbec smysl celého filmu, ale o to tu nejde.Jde o to, že Dax Shepard miluje filmy a auta, chtěl si splnit sen a vzdát všemu co má rád jistou čest a já ho za to chci pochválit.Upřímně pochybuju, že se ještě někdy pustí do svojí vlastní tvorby, ocenit musím to, že si splnil sen a já mu to nehodlám vyčítát a i přes strašnou rutinu nadávat.Prostě epesní jednohubec, za který by se nemusel stydět žádný debutující režisér.59%. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Ide o nezávislý film natáčaný bez podpory veľkého štúdia, ktorý produkoval Dax Shepard (Charles Bronson) spolu so skupinou svojich priateľov, vrátane jeho priateľky Kristen Bell, ktorá si zahrala rolu Annie Bean. (m.a.t.o.)
  • Auto, ktoré Yul (Dax Shepard) postavil s otcom, je Lincoln Continental 1967. Alex (Bradley Cooper) jazdí na Cadillacu CTS-V Sport Wagon. (sWONDER)
  • Počas záverečných titulkov máme možnosť sledovať poslednú scénu filmu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama