Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Až budu jednou umístěn v programu na ochranu svědků, tak si zvolím tvrďácky zkrocené jméno Ennis Del Mar nebo Jack Twist a rozhodně neodvezu žádnou blonďatou pipinu do města, odkud jsem s falešnou identitou statečně utekl. Charlie Bronson je však příliš polepšený zmetek na to, aby svou přítelkyni poslal autobusem, takže si spolehlivě zadělal na problémy, při kterých jsem se skvěle pobavil. Někdo zkrátka považuje federálního agenta neustále honícího své auto za hloupou figuru, někomu mohou dredy na hlavě Bradley Coopera připadat trapné, někoho uráží spolek nahých důchodců a někdo považuje motor se sedmisty koňskými silami za slabý na pořádnou honičku, ale mně to připadá na pohodovou road movie naprosto dostačující. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Příjemná herecky nadprůměrná hovadinka. Příběh byl poměrně neurčitý, tedy spíše nahodilý, kde se komplikovala jedna věc za druhou, a divák tak jen málokdy mohl něco předem očekávat. Co mě také překvapilo bylo hodně příjemné herecké obsazení, kdy si v hlavních rolích zahrál Dax Shepard po boku s půvabnou Kristen Bell. Potěšen jsem byl také vedlejší rolí Michaela Rosenbauma, který ve své filmografii nemá téměř žádné velké filmy, a znám ho spíše jen ze Smallville, ovšem zde mi dokázal, že dokáže perfektně zahrát i ve velkém celovečerním akčním filmu. No a samozřejmě Bradley Cooper, který se předvedl v roli padoucha s dredama na hlavě. Dějově docela akční ale spíše zvrhlé s časnými jednoduchými vtípky. Rozhodně bych se na to znovu rád podíval. 85% ()

Reklama

JimWayne 

všechny recenze uživatele

Ťažko povedať ako sa takejto sračke mohol upísať Cooper, absolútne nechápem o čom vlastne tento film bol. Zabitých sto minút môjho života. Tupý ale skutočne tupý scenár z hlavy amatéra Sheparda. Réžia detto, naháňačky na autách obyčajný vtip. Tak zbytočný film som dlho nevidel a dúfam že ani dlho neuvidím. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Plný klišé.... Napravenej gangster jede kvůli své nové holce do města, kde ho čeká odplata za jeho minulost, do toho se zaplete bejvalej tý jeho, kterej ho nechá sledovat svým bráchou - teplým policajtem. Je to celkem svěží, dialogy jsou doopravdy překvapivý a chytrý i zábavný zárověň. Je to malý film spíchnutý horkou jehlou, ale je milé, že se někdo pustí do takhle ujeté blbosti pro zábavu. No a ten vtípek alá Jáchyme hoď ho do stroje.......dost nuda :) ). ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Za iných okolností ma akčné filmy o autových naháňačkách vôbec nezaujímajú, ale v tomto hrá viacero hercov ktorých mám rád, tak som sa na to pozrel. Príbeh bol síce dosť obyčajný, ale tie dialógy niektoré fakt stáli za to - vždy ma fascinuje ako sa niektoré rozhovory zvrhnú do úplnej absurdity (napr. ten rozhovor o väzení). No práve vďaka takýmto dobrým scénam a hláškam získal tento film oveľa vyššiu kvalitu. Inak tie naháňačky by som najradšej pretočil, našťastie ich nebolo až tak strašne veľa. Inak, v tých hercoch k tomuto filmu by mal byť napísaný na prvom mieste určite napísaný Dax Shepard, okolo ktorého sa prakticky celý film točil. Bradley Cooper dostal síce tiež dosť priestoru (v tej jeho gangsterskej vizáži s dredmi pôsobil fakt nezvyklo), no ľudí to dosť zmätie keď je písaný hneď na prvom mieste ako keby hral hlavú rolu. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Rozpočet predstavoval iba 2 milióny amerických dolárov, z čoho polovica bola utratená za práva na hudbu použitú vo filme. (m.a.t.o.)
  • Ide o nezávislý film natáčaný bez podpory veľkého štúdia, ktorý produkoval Dax Shepard (Charles Bronson) spolu so skupinou svojich priateľov, vrátane jeho priateľky Kristen Bell, ktorá si zahrala rolu Annie Bean. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama