Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

TwoFace 

všechny recenze uživatele

Clarkson, May a Hammond – tři nejlepší moderátoři na světě v tom nejlepším pořadu na světě. Výhodou Top Gearu je, že na něj můžete koukat i když vás auta moc neberou, protože tady jde o tu show, o britský humor a bezchybný vizuál. Speciály pak patří k tomu nejlepšímu. Byla to nezapomenutelná a neskutečná jízda! ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt totální psina. I přes to, že jsem holka a k autům mám absolutně neutrální vztah, sleduji tento pořad kvůli té nesmírné dávce britského humoru v podání dokonale sehrané trojky. V žádném díle není nouze o zábavu a originální nápady. Taky mě vždycky těší výběr hostů ve studiu. Top Gear tedy vážně není jen pro pány. Naláká už jen to, že zdejší parta zkouší hrát s auty rugby a to se jen tak nevidí. ()

Reklama

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Automobily miluji, britský humor taky a především mám slabost, pro toto komediální trio britských herců. Jeremy, Richard a James udělali z původně obyčejného autosalonu neskutečnou show s obrovským rozpočtem, který samozřejmě dotuje BBC a vyplatilo se. Některé díly jsou nepřekonatelné zejména speciály a více než pořad o autech se zde kolikrát řeší něco úplně jiného. A jenom to prospívá, protože Top Gear není jenom nějaký obyčejný televizní pořad, Top Gear je především vynikající show u které si dokáže každý výborně odpočinout a pobavit se. A o to v dnešní době jde na prvním místě. Auta se samozřejmě řeší taky, ale většinou ty cenově nedostupná a nejsilnější, což si rád bere pod svoje křídla Jeremy, jehož nejoblíbenější slovo je POWEEEER!. Není díl, který bych neviděl a doufám, že TG se bude i nadále ubírat stejným směrem, protože vše co jsem vyjmenoval z něj v mých očích dělá jeden z nejlepších televizních pořadů co jsem kdy viděl. ()

Miany 

všechny recenze uživatele

Bez Britů by to nebylo tak dobré. Pro toto tvrzení mám podklad! Podívejte se na americkou verzi ;-) Mimo jiné se na pořady o automobilech nějak nedívám, ale tohle... tohle je podívaná + auta a jiné dopravní a nedopravní prostředky. Trojce je vybírána snad tak, jako by byla už předurčena, protože k sobě nekompromisně padne. Díky za to, že se to dostalo i na naše kanály. Auta jsem začala možná milovat víc... ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Televizní pořad s hlavičkou Top Gear se sice objevil na televizních obrazovkách už v roce 1978, nicméně do dnešní podoby tak jak ji známe a milujeme ji Richard Hammond, Jeremy Clarkson a James May převedli až v roce 2002. Skvělé až někdy matoucí recenze aut, bláznivé crash testy a dech beroucí speciály, při nichž si moderátoři koupí ojetá auta a vyrazí na road trip napříč některou zemí a to vše v podání skvělého tria moderátorů, bez nichž si většina fanoušků a ani já už dnešní Top Gear neumí ani představit. Pro mě osobně je Top Gear nejlepší motoristický televizní pořad na světě. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Ačkoliv ve 4. epizodě 13. série s názvem Porsche Panamera Vs. The Royal Mail Service Race - Playing British Bulldogs With Live Fire Against The British Army In A Mitsubishi Lancer Evolution VII řekne Jeremy Clarkson, že po něm budou střílet ostrými, je to lež. Při palbě z kulometu lze zahlédnout, že se jedná o slepé náboje, které v sobě nemají žádné projektily. (Nathaniell)
  • Během testování aut na dráze nebo kola na čas celebrity v autě za rozumnou cenu můžeme vidět v pozadí na letišti modifikovaný letoun Boeing 747 s označením G-BDXJ, který byl použitý v bondovce Casino Royale (2006). Scéna s tímto letadlem se natáčela na letišti Dunsfold, kde se natáčí Top Gear. (Cheeker)

Reklama

Reklama