Reklama

Reklama

High School DxD

(seriál)
  • Japonsko ハイスクールDxD (více)
Trailer
Japonsko, (2012–2018), 19 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Ichiei Ishibumi (komiks)

Hrají:

Júki Kadži, Jóko Hikasa, Kendži Nodžima, Takehito Kojasu, Ajako Kawasumi, Činacu Akasaki, Džun'iči Suwabe, Jošicugu Macuoka, Šizuka Itó, Ajana Taketacu (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(49)

Příběh se točí kolem studenta druhého ročníku, úchylného Hyodoua Iseeie, kterého zabije jeho dívka na prvním rande. Issei je znovuzrozen jako démon, a od toho dne slouží jako poddaný Rias Gremori, démonovi na vysoké úrovni, která je zároveň nejkrásnější dívkou na jeho škole. (KiritoSenpai)

Recenze uživatele VanTom k tomuto seriálu (3)

High School DxD (2012) 

Kozy, kozy, kozy! Spolu s ústředním ňoumou / zvrhlíkem si jich užijeme do sytosti, japonští autoři nevynechají jedinou příležitost k celoobrazovkovému detailu na (odhalené) bujné, mocně se pohupující melouny. Naneštěstí krkolomné záběry kalhotek volí i v momentech, v nichž by nás měli vážně citově, romanticky zainteresovat. Na povahově pestrý harém s fantasticky vykreslenými přednostmi se tedy pěkně kouká, že ho tvoří školačky / démonky s rolemi podle šachových figurek, které bojují proti padlým andělům či v "rating game" o panenství sličné prezidentky, začne být podstatné až v akčním závěru, v němž se šatečky trhají (dress break!) a bradavky vykukují. Je to hloupé, trapné i (neškodně) deviantní, ale také docela vtipné, zábavně vzrušující a nádhernou červenovlasou Rias s obříma… očima a přístupnou… osobností si těžko nezamilovat. :-) ()

High School DxD New (2013) (S02) 

Kozy, kozy, ko… Jenže prsou překvapivě ubylo, přestože o ně hlavnímu "pěšákovi" (hnanému touhou vypracovat se na krále harému) šlo také, a to především. Humorné či už vyloženě romantické scénky mne stále hodně bavily (vynikající "filler" epizoda u bazénu), bohužel jenom doplňovaly šíleně komplikovanou story o válce a mírovém jednání Andělů, Padlých andělů a Démonů, osudovém rivalství mezi mocnými Draky, zradě, pomstě, dalších služebnících atp. Pořád se tak objevovaly nové "figurky", zbraně, schopnosti a jejich kombinace (Boosto!), pokaždé dlouze popisované a vysvětlované. Trhá mi to srdce, prezidentko Rias, ale tentokrát tvé výstavní… služebníky nepochválím. ()

High School DxD Born (2015) (S03) 

Kozy, kozy! Pro hlavního hrdinu se posedlost jimi proměnila až na slintavé vzývání a vypatlané uctívání, z čehož naštěstí pramenilo dost humoru, protože pouze ten (a samozřejmě pěkně nakreslený a pečlivě rozhoupaný, platonicky nadržený harém) mě u tohoto udržel. Hlavní nábožensko-mytologickou válku z pekla (či jakési "dimenzionální trhliny") s ukecanými, nijak extra animovanými souboji, ve kterých se vždy strašně dlouho staticky vysvětlovaly nové "naboostované" schopnosti, jsem upřímně příliš nepobíral a ve jménech, stranách a záměrech se ztrácel. ()

Reklama

Reklama