Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladík Cam dluží peníze mafii, a tak mu nezbude nic jiného, než se přidat ke skupině elitních parkouristů, kteří svoje umění používají k vykrádání budov... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

Seti 

všechny recenze uživatele

Moderní odvárek z Bodu zlomu, kde Reevese nahradil twajlajťácký čokl Lautner, ultimátního Ptricka s blond hřívou nějaký necharismatický no name trouba a surfování parkour hrátky. A přestože je Lautner překvapivě v pohodě a problémy stíhaný sirota ze sousedství mu celkem sedí, tak plnohodnotně ve filmu funguje jenom ten parkour.A tvůrci mají štěstí, že vsadili zrovna na něj, jelikož parkourová akce je dynamická, skvěle natočená a představuje to jediné, co film udržuje v koukatelných mezích. Storka je totiž xkrát ohraná a průhledná jak amsterdamské kurvárium, navíc někdy nedává smysl a dost často prostě nudí. Je tam sice pěkná hopsanda, ale ani ta to v kombinaci s parkourem do solidního průměru nevytáhne. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Teenagerský začátek, jako když Tarase Povoroznyka obsadí do Let´s Dance, se zavitím vlkodlaka Lautnera mění v mafiánskou gangsta akčňárnu…..tohle je life in the street a ten ain´t easy…..děkuji za nabídku, ale znáte nesmrtelnou hlášku detektiva Murtaugha….. na takovoudle srandu už jsem příliš starý. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Překvapivě uspokojivá akční jednohubka, kdy si k mému tříhvězdičkovému hodnocení mohou obdivovatelé parkouru klidně přihodit i čtvrtou, neboť celá ta podívaná prostě a jednoduše funguje přesně tak, jak má. Zápletka tedy příliš originality samozřejmě nepobrala, to může být ale snad jediná výtka, neboť jinak má spád, pár slušných zvratů, postupná gradace poměrně šlape, postavy a jejich herečtí představitelé jsou sympatické a neotravné, špetka funkčního napětí se tu též objeví a nakonec tu máme samozřejmě to hlavní, tedy parkourové umění a jeho zpracováním musím upřímně ocenit, protože je natočeno vážně efektně, nápaditě, dynamicky, přehledně a zábavně a je ho zde opravdu hodně, takže fanoušci tohoto sportovního odvětví si tu přijdou skutečně na své. Hledat v tomto snímku zkrátka cokoliv jiného, než svižnou zábavu, s jednoduchým, nicméně rozhodně nenudícím dějem, by bylo zcela marné, ovšem musím opakovat, pro cílovou skupinu publika se jedná o více než solidní záležitost a jsem přesvědčen, že ani většinu nenáročného diváctva nějak vyloženě nezprudí, a to včetně Taylora Lautnera, který je podle mě také až zbytečně příliš kritizován. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Parkour mám rád. Hezky se na to dívá. Vždycky musím obdivovat, ty sportovce s jakou lehkostí dokáží překonávat překážky. I zdánlivě pro mě neřešitelné překážky. Pokud máte rádi parkour tak, jako já, tak se na tenhle snímek nedívejte. Z akce je tam dohromady asi tak 20. min. Jinak je film strašná, ale opravdu děsná nuda, kde se nic neděje. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Ja, ktery nerad chodim po tme ze schodu, je parkour jako z jine planety. Tuto modni zalezitost jsem uz nekolikrat videl v ruznych shotech a musim rict, ze se na to vzdy rad mrknu. Onen parkour je vlastne, dost mozna jediny duvod (pokud nejsi teenager a neobdivujes nekoho z hercu..., ja neznam nikoho...), proc film videt. Ve filmu je ho nastesti dost a natoceno to je velice dobre a svizne, radost pohledet. Film sam o sobe je jinak typicke becko, kterych v USA za rok natoci nekolik vagonu. Tento je alespon v necem originalni. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v meste New York. (Laslo)
  • Původní koncept scénáře zpracoval Jacob Sullivan. (oje)

Reklama

Reklama