Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladík Cam dluží peníze mafii, a tak mu nezbude nic jiného, než se přidat ke skupině elitních parkouristů, kteří svoje umění používají k vykrádání budov... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

maddy 

všechny recenze uživatele

Rozhodne nijako nefandím tejto mladej generácii hercov z young-adult adaptácii, ale zase voči ním nemám ani prehnanú averziu, aby som vopred zatracoval každý film v ktorom sa niekto z Twilight osadenstva objaví (napríklad taký Pattinson natočil niekoľko slušných kúskov). Lautner v hlavnej úlohe preto pre mňa nepredstavuje výrazný problém. Akurát ten parkour bol „in“ tak pred desiatimi rokmi, takže pokúšať sa ním ohurovať v dvetisícpätnástom už nezaberie. Tracers je tak taký mix nedávneho remaku Brick Mansions s Paulom Walkerom a Premium Rush s Joseph Gordon-Levittom. Totiž akčná pobehovačka po veľkomeste obalená do značne priblblej béčkovej zápletky, v tomto prípade navyše s vynútenou teenagerskou romantikou. Pobehovačka však natočená celkom efektne a prehľadne, vďaka krátkej stopáži svižne utečie, akurát keď film odbočí od toho skákania po uliciach a na rad príde záverečná vysvetľovacia tretina s hlúpymi motiváciami postáv a tými najklišoidnejšími zvratmi, tak sa nad tým celým radšej neradno zamýšľať. Ako taká akčná jednohubka bez akýchkoľvek ambícii by však Tracers nemal výrazne uraziť. CELKOVO: 2,5* (5/10) ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Dokud se jen volně běhá, film nepostrádá šťávu i určité kouzlo. Jakmile však jeho otěže převezme ubohý lupičský příběh spolu s instantní romancí a občas ještě přihodí úsměvné "zenové" free-runnerské moudro, upadá hluboko do nudy. Za výborné akční / parkourové scény však tu třetí hvězdičku nechám. Jo a Lautner překvapivě drží krok, i když tedy spíš v přeskocích než herecky. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taylor Lautner rozhodně není můj oblíbený herec, ale byl jsem docela zvědavý, jak se popral se svou kariérou po "Twilightu". No, snaží se. Musím mu uznat, že jeho kaskadérské/parkourové kousky jsou parádní a je vidět, že sám toho zvládne dost. V tomhle je snímek excelentní a záběry, kde mladíci skáčou, jsou skvělé a skvěle natočené. Bohužel jinak je to strašlivé scenáristické klišé, z kterého se mi místy chtělo křičet. ()

PP66 

všechny recenze uživatele

Příběh chudýho kluka, kterej vybředává z dluhů změnou povolání - z kurýra parkuerem - tj. odnáší mrštně po vlastních nohou to, co jiní někde jinde potřebují. Dráhu zločince provází love story se spolupachatelkou a šťastný happy and - návrat k ctnostnému životu. Obehranný scénář proveden v zajímavé komunitě a proto za 3 - 4 hvězdy. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Překvapivě uspokojivá akční jednohubka, kdy si k mému tříhvězdičkovému hodnocení mohou obdivovatelé parkouru klidně přihodit i čtvrtou, neboť celá ta podívaná prostě a jednoduše funguje přesně tak, jak má. Zápletka tedy příliš originality samozřejmě nepobrala, to může být ale snad jediná výtka, neboť jinak má spád, pár slušných zvratů, postupná gradace poměrně šlape, postavy a jejich herečtí představitelé jsou sympatické a neotravné, špetka funkčního napětí se tu též objeví a nakonec tu máme samozřejmě to hlavní, tedy parkourové umění a jeho zpracováním musím upřímně ocenit, protože je natočeno vážně efektně, nápaditě, dynamicky, přehledně a zábavně a je ho zde opravdu hodně, takže fanoušci tohoto sportovního odvětví si tu přijdou skutečně na své. Hledat v tomto snímku zkrátka cokoliv jiného, než svižnou zábavu, s jednoduchým, nicméně rozhodně nenudícím dějem, by bylo zcela marné, ovšem musím opakovat, pro cílovou skupinu publika se jedná o více než solidní záležitost a jsem přesvědčen, že ani většinu nenáročného diváctva nějak vyloženě nezprudí, a to včetně Taylora Lautnera, který je podle mě také až zbytečně příliš kritizován. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v meste New York. (Laslo)
  • Původní koncept scénáře zpracoval Jacob Sullivan. (oje)

Reklama

Reklama