Reklama

Reklama

Pavoukotřesení

(TV film)
  • USA Arachnoquake
Trailer

Obsahy(1)

New Orleans, Louisiana, USA. Krátke otrasy pôdy miestni obyvatelia takmer ani nezaregistrovali, život v meste a okolí preto pokračuje vo vyjazdených koľajách. Ale vzniknutá trhlina v zemskej kôre sa stala vstupnou bránou pre doposiaľ neznámeho živočíšneho druha, zvláštneho pavúka - albína, ktorého charakteristickou vlastnosťou je agresivita a rýchly rast. Množstvo týchto osemnohých beštií sa rozuteká do ulíc mesta a skríži cestu nič netušiacim obyvateľom. (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Marfab odpad!

všechny recenze uživatele

kdyby se náhodou někdy stalo, že bych dostal (čistě teoreticky) roli v nějakém filmu a já ho (čistě teoreticky) přijmul a po dončení a zhlédnutí asi patnácti minut byh zjistil, že se ten výtvor bude stejný jako tohle veledílo plné kříženců dráčků mráčků a hajzlpavuka, tak bych si vzal baťoh,uzenou makrelu a můj zlatý kroužek na holubi a zavítal bych do hlubokých jeskyní vstříc naproti mému kamárádu glumovi aby mě už nikdo nenašel a neviděl. protože tohle zvěrstvo předčí i reklamu na tampony, které vydrží i 24hodin krvácení v kuse. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Odstavte mozek, začínáme. Kvízová otázka: Který zástupce fauny ještě neplatil za vraždící monstrum? Nabízí se veverka, papoušek, červotoč a možná ledňáček. Tihle maňáskové ochotnického divadla znovu nezklamali, příběh sepsal během dvou přestávek nějaký školák, o trikovou stránku se postaral kroužek výpočetní techniky a casting probíhal v nějakém ústavu. Letmé úsměvy ale byly. Jinak ale samozřejmě tak blbé, že i filmový pás se musí hanbou kroutit!! Edwarde Furlongu, vzpomínáme. Chramst. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Žijete?" ,,Žiju!" ,,...uáááááááááááááá!" ,,Kryjte se, nehýbejte se, ani nedýchejte!" ,,To zvládneme!" ,,Nezvládneme! Sežerou nás!" ,,Nesežerou." ,,Chramst!..." Tak to je srajda! Snažil jsem se na to dívat jako na komedii, ale i když jsem se smál, tak velkých komediálních kvalit snímek nedosahuje. Fakt lidi prchají před deseticentimetrovými pavouky? Božínku, ti pavouci jsou růžoví! No to mě teda... Scénář psali magoři, a tak i postavy se chovají jako magoři. Přál jsem jim hnusnou smrt, všem, bohužel, někteří přežili. ,,Vlezl jí do chřtánu!" Jo pavouci mají chřtán? Kdo to psal, propadal nejspíše z biologie. A použít v závěrečném megafinále hudební motivy z Psycha... Ale ne, být to vtipnější, jako dělá třeba Troma, tak to i beru. Tohle? Jednu z milosti. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Pavoukotřesení“ je film, který si pustíte proto, abyste neměli v pokoji ticho. Možná mu ani nebudete věnovat pozornost, ale pokud se tak stane, myslím, že nebudete uraženi tím, co vidíte. Nejspíš jste mnohokrát viděli mnohem horší snímky. Za mě je „Pavoukotřesení“ celkem průměrné béčko, kterému chybí hodně, aby se stalo šířeji oblíbeným, ale na to jedno kouknutí je fajn. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

New Orleans ten sa má, odkedy prešiel z rúk Francúzov pod správu anglicky hovoriacich pánov, dostáva jednú ranu za druhou. Prežil vyčíňanie Lestata a jeho prihriatých po krvi bažiacich kámošov, stal sa objektom záujmu Kataríny, ktorá však nebola žiadnou celebritou, ale nanešťastie jedným z najničivejších hurikánov a teraz, roku 2012, presne v duchu mayských proroctiev ho postihol posledný úder, pavúčí a hlavne filmársky teror. Sy-fy už nevie akú lahôdku by ešte mohlo divákovi ponúknuť a tak mu predhodilo pavúčikov, ktoré vznikli pravdepodobne medzidruhovým krížením s drakmi, a tak sa niet čomu diviť že v prípade potreby dokážu pľúvať oheň. A aby som nezabudol, aj herci sú nápodobne pravdepodobne prvým úspešným výsledkom kríženia človeka s iným živočišným druhom, len škoda že to boli asi nejakí oslovia a sliepky... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve státě Luisiana ve městech Baton Rouge, New Orleans, Amant, Lafayette a Sorrento. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno