Reklama

Reklama

Spring Breakers

  • USA Spring Breakers (více)
Trailer 1

Čtyři sexy středoškolačky se rozhodnou vyloupit fast food, aby měly peníze na krátkou jarní dovolenou. Jenže to je jenom začátek… Při oslavách v motelovém pokoji se zábava zvrhne a překročí zákonnou hranici. Dívky jsou zatčené a stanou před soudem… pouze v bikinách se ocitnou v soudní síni, kde za ně překvapivě zaplatí kauci nechvalně proslulý místní gangster Alien (James Franco). Alien vezme dívky pod svá křídla a začíná ta nejdivočejší jarní jízda, co pamatují. Na oko drsný Alien má i citlivou stránku, a tak si ho mladé školačky zamilují a vydávají se společně na prázdniny, o kterých se žádné z nich ani nezdálo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (576)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že dnes lze překvapit i s Generací MTV, která se tváří tak, že pokud nemáte Lamborghini, tak se k Vám nebudou znát (a vy nikdy neochutnáte to všechno, co si schovávají pod těmi maličkými plavkami). V první chvíli mě napadlo, že ten člověk chtěl natočit psycho ala Jen Bůh odpouští s artovým fetišem a dlouhými záběry s naprosto nečekanou hudbou, ale tohle mělo v sobě mnohem víc. Očekávání je svinstvo. Já to furt říkám a ... Everytime od Britney Spears už pro mě nebude jako dřív:). ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodně mě to připomínalo atmosférou Drive. Nicméně, jedná se o typ flmu, který buď dokážete milovat jako neskutečně hluboký nebo se jen koukáte na sérii scének ve kterých účinkují sličné dívky, hraje zajímavá hudba a kameraman je borec s velkým B. Tohle nemusím vidět znovu. 40% PS: Franco zase tak extra dobrej nebyl. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Buď mi ten kokain včera ne a ne zabrat, anebo to opravdu byla otřesná pičovina pro velmi pokročilé narkomany. Ono sledovat hodinu a půl tři nehezké pizdy a pizizubatého Franka, jak se v barevných šmouhách blonckají od ničeho k ničemu za doprovodu trance, techna a rapu, u nichž jsem měl co dělat, abych udržel nehty ve svých lůžkách a samovolně mi neslezly, to chce asi opravdu o hodně silnější matroš! Ale asi jsem holt už jiná degenerace a působilo to na mě naprosto stejně, jako bych devadesát minut čuměl na tři důchodkyně a předsedu ONV, jak se za zvuku Moravanky v pestrobarevných zástěrách šourají do sámošky pro mlíko, kde na závěr umlátí francouzskými holemi ženu za pultem. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Nudný hnus, jenž je primárně určen pro teenagery, ale který je vůbec neosloví, neboť je jednak nebude vůbec bavit, ale hlavně ani nepochopí pointu filmu (a že ani žádnou neměl). Vlastně jsem ani já nedokázal rozeznat, co to na mě Korine celý film blije. Normálně bych si asi vystačil s honěním nad těma "lolitkama", ale vzhledem k tomu, že je mám zhnusené ze všech těch dětsky-rovných shitů, které jako hvězdy Disneyho natočily, ptáka jsem musel ponechat v kalhotách. Díky tomu jsem taky vysloveně trpěl, protože mě místo honitby musel pobavit děj. Aby se z prázdninové crazy jízdy udělalo existenciální pseudodrama zaštiťující se děsným "artem" v podobě 5x opakovaných stupidních vět se záběrem na prdele hlavních hereček v plavkách, což ve výsledku zabralo tak 50% stopáže, kdy se z té slibované party člověk dočká jen pětiminutových klipových scének se záběry na skákající umělé kozy, a pak musí hodinu čumět na pohledy do ztracena hlavních představitelek, aby na konci s růžovou kuklou na hlavě apaticky vystřílely nějaké neschopné negry a jely domů. To jako mělo reflektovat co? Režisérské diletantství Korineho a jeho hebefilní sny o psychopatických lolitkách? Ukrutně nezáživná sračka, která bavila jen Franca, když při natáčení nezištně osahával všechny ty prciny. 10% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Scenár je dosť neohrabaný a skôr by sa filmu hodila forma flashbackov. Totižto vždy, keď sa má príbeh pohnúť z jednej videoklipovej sekvencie do druhej, začína to drhnúť. Výnimočne mi je to ale úplne jedno, lebo pri Spring Breakers vôbec neide o to, O ČOM to je, ale AKO je to nakrútené! Tá dusná snová atmosféra je neopakovateľná a niečo podobné som nevidel od... asi od indie drám ako Virgin Suicides, či Dandelion. Obsah totálne nepodstatný, forma neskutočná! ()

Galerie (102)

Zajímavosti (22)

  • Vo filme sa objavujú autá Chevrolet Camaro Z28 a Lamborghini Gallardo Spyder. (tarponko)
  • Vanessa Hudgens sa kvôli filmu nechcela dať odfarbiť na blond, nosila iba parochňu. (Chinese Ashio)
  • Ve scéně, kde gangster Alien (James Franco) hraje na klavír a zpívá písničku Britney Spears třem dívkám, mají dívky na sobě tepláky s písmeny DTF na zadních partiích. DTF je zkratka z "Down To Fuck", což je slangový výraz vyjadřující ochotu mít sex. (Aelita)

Reklama

Reklama