Reklama

Reklama

Spring Breakers

  • USA Spring Breakers (více)
Trailer 1

Čtyři sexy středoškolačky se rozhodnou vyloupit fast food, aby měly peníze na krátkou jarní dovolenou. Jenže to je jenom začátek… Při oslavách v motelovém pokoji se zábava zvrhne a překročí zákonnou hranici. Dívky jsou zatčené a stanou před soudem… pouze v bikinách se ocitnou v soudní síni, kde za ně překvapivě zaplatí kauci nechvalně proslulý místní gangster Alien (James Franco). Alien vezme dívky pod svá křídla a začíná ta nejdivočejší jarní jízda, co pamatují. Na oko drsný Alien má i citlivou stránku, a tak si ho mladé školačky zamilují a vydávají se společně na prázdniny, o kterých se žádné z nich ani nezdálo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (577)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Umělecké ztvárnění výletu několika dívek na Floridu nebo zvhrlá sonda do světa chlastu, drog a zbraní? Korine chce točit art, ale prázdnota vyplněná opakováním scén, slov, ba celých vět, zvláštním nasvícením a filtry, není (teda alespoň myslím) uměním. Prázdné tlachání o přátelství, podepřené emocionální nerovnováhou a ujetým koncem, který přináší mladistvé generaci poselství hodné pořádného průplesku. Obrovským kladem je Alien Jamese Franca, který přehrává seč může a karikaturu bílého černošského gangsta/rapera si do poslední kapky vychutnává. Geniální manipulátor, nebo zhulený magor? Chtěl bych vidět prequel jeho vzestupu. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Mocný vládce James Franco propíchl disneyovským hvězdičkám růžovou bublinu a ony se probudily do toho nejlepšího a nejvíc vtahujícího sociálního porna, jaký jsem kdy viděl. Ty perfektní voiceovery a moře památných scén z hlavy nedostanu ještě hodně dlouho. P.S. Kdyby mi někdo ještě včera řekl, že budu dneska juchat nadšením z party filmu se Selenou Gomez, za trest mu koupím lístek na koncert Biebera. Nebo Voxela. 90% ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Cítím velké rozpaky, protože jsem čekala všechno možné, když jsem četla biografii Harmonyho, ale tohle byl hodně silný neředěný filmový odvar, který každému rozhodně nebude chutnat. Co to bylo ? Ze všech stran na mě Spring Breakers házel gejzíry barev, drog, smíchu, pití, sexu......a to všechno se slévalo v jednu silně deprimující duševní prázdnotu, kterou nelze nepostřehnout u mnohých dnešních teenagerů. Kdo ví, skoro jsem podlehla podezření, že sám Harmony to režíroval pod vlivem drog, protože nám to na tom talíři naservíroval hodně drsně a naturalisticky bez jakývkoliv servítků. Tohle je ten úžasný únik od reality a stereotypu všedních dní ? Na konci jsem se tvářila jak ty holky v bouráku. Při tomhle filmu jsem si vzpomněla na jednoho mého spolužáka, který měl všechno, bohaté a vlivné rodiče, velkou vilu a on sám byl velmi inteligentní kluk. ale nějak se to v něm všechno vzpříčilo a začal bojovat proti životu, který považoval za pokrytecký a stereotypní po svém. Přestal chodit do školy, začal pít, pak se přidaly drogy, až jednou pod jejich vlivem způsobil smrt svého kamaráda. Když jsem ho po letech potkala a ptala se ho, jak se mu daří, tak mi odpověděl, že pak dlouho chodil na psychiatrii a teď dělá někde vrátného. Měl všechno a přesto jeho duše zela prázdnotou......... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Vlastně se ani nedivím tomu rozporuplnému hodnocení. Po první minutě jsem si řkal ááááá kozy, bikiny, no sem s tím, ať maj moje oči taky nějakou tu radost ze života, po devatý minutě jsem si říkal, no tak to asi vypnu, po třicatý minutě jsem si říkal, aha to není špatný, abych si na konci filmu řek, tak tohle byl pětihvězdičkovej nářez. Přestože já a MTV generace jdem každý po naprosto odlišný cestě, tak tohle mě sežralo. Film ukazuje kam až vede lidská prázdnota. Sice to ukazuje zvláštním až hypnotyzujícím (kombinace hudby s obrazem ), ale ukazuje to s takovou vytrvalostí, že jsem tomuhle filmovýmu hypnotičnu propad. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tady asbolutně a jasně vládne forma nad obsahem, který ale dá ránu mezi oči nečekaně divákovi až v naprostém finále ... Úžasný barvy, hudba, záběry na plážový hudební párties, krásnýholky, sex, drogy, erotično, hudba, rozjetej rozjařenej svět ... Ikdyž pořád něco visí ve vzduchu, něco nebezpečnýho, něco neočekávanýho a todrží diváka stále v napětí. Hodně zajímavej filom a obrovskýá překvapení léta 2013. Vůbec se nedivím plným počtům zde v hodnocení, protože tohle je OPRAVDOVÁ nádhera!!! Až na ty bouchačky je prostě tohle střed mýho života, vždycky byla bude v různých formách ... takhle to mám, tohle jsem já, pro tohle žiju... A navíc, účel světí prostředky ... :-) ()

Galerie (102)

Zajímavosti (22)

  • Jako inspirace pro postavu Aliena, kterého ztvárnil James Franco, posloužilo několik skutečných osob, a to konkrétně rappeři Riff Raff a Dangerous, téměř neznámý rapper z Floridy. (hynn3k)
  • Vanessa Hudgens (Candy) má na natáčanie veľmi zlé spomienky. Prezradila, že nakrúcanie scény, kde musela predstierať sex s Jamesom Francom (Alien), bolo pre ňu nesmierne stresujúce a už nikdy nechce nakrúcať erotické scény. (Sufferer)
  • Vanessa Hudgens sa kvôli filmu nechcela dať odfarbiť na blond, nosila iba parochňu. (Chinese Ashio)

Reklama

Reklama