Reklama

Reklama

Girlhouse

Trailer

Vysokoškolačce Kylie (Ali Cobrin) nedávno zemřel otec a její matka bohužel nemá na její studium dost peněz, proto se Kylie rozhodne přijmout nabídku pracovat na erotickém live chatu v luxusní vile Girlhouse.
Bohužel mezi uživateli se skrývá i psychopat Loverboy (Slaine) a je jen otázkou času, kdy mu jen monitor počítače nebude stačit. (korbitch22)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začalo to svižne a veľmi zaujímavo ale potom nastala na dlho doba temna tzv.hluchá zóna,lebo sa tam nič nedialo.Len samé obkeckávačky a až po asi 40 minútach sa konečne dostavilo aj krvavo červené sfarbenie.Kto pozerá tento film a nevšimne si aspoň tri tri totálne nezmyselne situácie,tak ho obdivujem za jeho pozorovateľského ducha.No takto je to klasický slasher,ktorý nemá v sebe ani kúska výnimočnosti. Ale sú tu krásne babenky a dosť dobre znázornený šialenec aj ako herec bol uveriteľný.Film mal zahrievacie dlhé kolo,k tomu neoriginálny scénar ani vraždy neboli dostatočne zaujímavé ale bol poňatý aspoň druhá polovica svižne,drsne a odhodlane ale viac než 3* mu dať nemôžem. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Jasné céčko, ktoré sa to snaží všetko zachraňovať céčkovým poprsím. Keby si dali trošku viac záležať na IT logike a keby väčšinu minutáže netvorilo prázdne tlachanie budúcich mŕtvol, tak mohol byť dojem o triedu lepší. Horor z porno prostredia je určite nedostatkové zbožie, takže budem dúfať, že iný (talentovanejší) tvorcovia sa poučia z chýb Girlhouse. Zatiaľ môžem odporučiť film Cam (2018). ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Sexi vyvražďovačka o dievčatách, ktoré prevádzkujú internetový sexchat v jednom baráčiku. Majú stáleho (narušeného) fanúšika, ktorému sa až príliš zapáči nová kočka. Zároveň sa však v ňom prebudia aj traumy z mladosti, rozhodne sa, že online návštevy mu už nestačia a treba to teda prísť skontrolovať osobne. Takže po hodine dievčenských motačiek nastáva o niečo krvavejšie vzrúšo. Nie je to síce žiadny extrém, ale sú aj oveľa slabšie a toto bolo aspoň svižné a vcelku zábavné. Baby v pohode, hlavný psychoš tiež, dejovo takmer klasický slasher... ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Kupa mladých krásných obětí, které se nestydí odhalit podstatnou část svých těl, nasraný, frustrovaný tlouštík, toužící po lásce, slušná atmosféra, nějaké to gore, vtipné vraždy (robertek pobavil), prostě co víc si fanda slasheru může přát? Proto škoda zbytečně rozvleklé první hodinky, protože když se tlouštík dostane do dívčího domu, je to slušné maso... Jsem spokojen... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dům plný kamer a hezkých holek, které se v něm svlékají. Zkrátka sen každého průměrného honimíra. Že se mezi touhle sortou lidí sem tam najde nějaká narušená existence, je celkem jasné a průser je to o to větší, když je dotyčný ještě k tomu machr v oboru IT. To už pak stačí jen párkrát kliknout, najít dotyčný dům a spustit zabijačku. Obstojný slasher plný neokoukaných tváří a mentálem v roli vraha, kterému jsem jeho psychózu bez problémů uvěřil Tak odporná držka to byla. Jen mohl být trochu vynalézavější, ale to vem čert. Sice se tu sem tam mihly příznaky nemoci charakteristické pro daný žánr, ale jinak film v pohodě šlape a nenudí. Čekal jsem propadák, takže jsem příjemně překvapen. 70% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Mnoho skladieb zo soundtracku bolo naspievaných hercom, ktorý si zahral záporáka – Slaine. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama