Reklama

Reklama

Cabin Fever: Patient Zero

Trailer

V Karibiku se výletní loď srazí s výzkumnickým plavidlem. Srážka není nijak katastrofická a nic hrozného by se nestalo, kdyby ovšem na palubě výzkumnické lodi nebyl masožravý virus, který zabije každého, kdo s ním přijde do styku. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

misterz 

všechny recenze uživatele

Zo všetkých troch častí sa mi tento diel zdal najlepší. Nechýba tu trocha napätia a ani bod zlomu, v ktorom si všetci zúčastnení uvedomia, že sú proste v riadnej kaši. Dejová linka síce moc nenadchne, ale gore bolo na slušnej úrovni, hlavne scénka bitky dvoch rozpadávajúcich sa žien stála za to (len škoda tej tmy). Koniec ako sa dalo čakať je otvorený, taký aby bolo možných ešte aspoň sto pokračovaní :). Keď sa udrží tento stúpajúci trend nebudem vôbec namietať. Jednoducho, ide o slušnú hororovú zábavičku, ktorej do nadpriemeru chýba iba málo. 65/100 ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jestliže Outbreak bude zázračným dílkem skládačky, který zapadne k tomu, co se jmenuje Cabin Fever 1,2, tak jsem ochotný jednu hvězdičku přihodit. Za dvě pěkný kozy bych dal dvě i teď, ale kvůli absenci věcí, které by člověk znalý předchozích dvou dílů očekával, a myslím tím maličkosti, jako nechutnost všeho druhu, guilty pleasure humor, demence postav na únosném levelu, aspoň minimální návaznost, dávám krásnou jednu hvězdičku za to, že jsem jak ten idiot vydržel do konce a neprohodil jsem pak monitor oknem. Slabota. 29% ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Co film, to odlišný přístup k sérii. Zatímco jedničku jde brát jako atmosférický survival z lesa a dvojku jako komediální splatter ze školního prostředí, trojka se coby prequel vrací ke vzniku ústředního zla. A jeho kořeny se rozkládají na jednom ostrově, kam, jak přesně žánr káže, dorazí grupa playboyů a jedné playmate. Samozřejmě netrvá dlouho a jejich tkáně začnou opouštět majitele…. Patient Zero už nepřekypuje černým humorem, spíš se snaží divákovi podstrčit nějaké to nutné gore (rozmlácení mozkovny obřím černým robertkem) a chvílemi ho držet v napětí. Důkaz? Třeba vniknutí do laboratoře a sestup do jejího podzemí. Smyčcová hudba pak udává tempo, které poleví až v samotném, nepřekvapivě otevřeném závěru. Za mě tedy trojice silných hvězd a Outbreak vyhlížím s nadějí. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Sem velkým příznivcem série Cabin Fever a tak mě toto pokračování potěšilo! Jednička byla supr novým počinem do těchto vod, bohužel dvojka sklouzla do odpadní stoky se svou naivní látkou (spíše trapným humorem, než hororem) a nyní máme po 5ti letech možnost zakusit další rozpustilý díl. Ano, má to své malé mouchy, ale já sem se příjemně pobavil. Dostalo se mi všeho, po čem mé srdíčko tak dlouho toužilo. V tom případě sem si vzpoměl na svou druhou skvělou sérii REC a zjistil sem, že se letos mohu těšil na další (již v pořadí) 4tý díl. Jen tak dál a sem zvědavý kam se s CF: Outbreak dostaneme! 80% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Další díl o zabijáckém viru je tady a jak dopadl ? Vcelku rozporuplně. Gore je průměrné, ikdyž některé scény překvapily. Dále příběh, ten se bere děsně vážně a to filmu škodí. Druhý díl byl pro mě dokonalý už jen proto, že si sám ze sebe dělal srandu. Tady je to takové temné a vážné a prostě to snímku nesluší. Celkově se ale jedná o průměrný snímek na jedno zhlédnutí. Uvidíme jak dopadne Outbreak. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Dominikánské republice. (Terva)

Reklama

Reklama