Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • Česko Nikdo nepřežije (více)
Trailer 1

Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (154)

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Připomíná mi to tu historku o chlapcích, kteří ztroskotali na ostrově a všechno šlo potom do prdele. Mně taky. Touha vidět úsměvnou verzi Pána much ale nebyla hlavním důvodem, proč jsem se obtěžoval. Tím bylo samozřejmě angažmá JCVD, VHS hrdiny mých cinefilských začátků, jehož přešitá, vybotoxovaná tvář v traileru zažehla plamínek naděje, že baletního kopače čeká zmrtvýchvstání v komediálním žánru. I když asi nečeká, guns'n'roseovsky znějící Welcome To The Jungle není takový průšvih,jak by se mohlo zdát. I když tvar připomíná film jen vzdáleně, méně známí Adam Brody a hlavně nesoudně trapný a tím koukavý Rob Huebel občas vtipnou kritikou firemních jebaček a fenoménu teambuildingů a odkazů jinam [dojde i na Apokalypse Now] méně náročného diváka pobaví. I když jen krotce. Screw faster! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že se z toho vyklube alespoň průměrná komedie na téma teambuilding, místo toho jsem dostal hodně slabou sračku, kterou nezachránil ani Adam Brody, jenž citelně převyšoval svým hereckým výkonem všechny ostatní a už vůbec ne Jean-Claude Van Damme. Ten asi neměl zrovna do čeho píchnout a tak chtěl získat trochu peněz a hlavně získal mini roli pro svou dceru. Jeho souboj s tygrem byl stejně trapný jako celý film. Kromě té scény s orgií a dementní Brendin „srdceryvný projev plný vulgarit“ to stálo celé za hovno.30% ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Nemám rád, keď akční hrdinovia hrávajú v komédiách, teda pokiaľ sa nejedná o nejaké cameo, alebo dôstojného zástupcu tohto žánru, pričom mi bolo jasné, že Vitajte v džungli nebude ani jeden z týchto prípadov, preto mi trvalo až vyše dva roky, kým som sa k tomuto filmu odhodlal a dopadlo to presne podľa mojich očakávaní. Natočené je to síce o niečo lepšie, než napríklad viaceré akčné videofilmy točené niekde v Rumunsku, vedľajšie postavy odvádzajú tiež o niečo lepšie výkony a aj tá zápletka aspoň na prvý pohľad nepôsobí úplne márne, keďže sa to aspoň odohráva niekde v divočine, ale inak je to strašná nuda. Samotný Jean-Claude Van Damme si mimo toho, že prijal úlohu v takomto filme u mňa hanbu určite neurobil, jeho postava je zaujímavá a hlavne vtipná, prakticky všetko, čo sa v tomto filme dá označiť za vtipné sa týka výhradne jeho a aj ten parodický štýl jeho postáv mi prišiel celkom vydarený. Ale v akcii mohol predsa len predviesť aj o niečo viac, než len ten jeden kop. No akonáhle zmizne z obrazu, čo je ale veľká časť filmu, film sa automaticky stáva nudou. Chválim síce aspoň fakt, že to nie je až tak trápne, ako som sa obával, film sa snaží držať tej znesiteľnej neurážajúcej úrovne, ale čo z toho, keď je to jednoducho úplná nuda, kde ma nezaujímalo absolútne nič. Takže na tomto filme za niečo skutočne stojí len samotný Jean-Claude Van Damme, inak ma tu nič nebavilo. Nabudúce si radšej pozriem aj jeho najhorší akčný film, než by som si mal zopakovať takúto nevtipnú nudu. 43% ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu pěkná konina, u který jsem se místy i pěkně zasmál. Už podle traileru bylo jasný, že to nebude asi nic světobornýho, ale co se tu děje, to se musí vidět. JCVD zde není hlavním hrdinou, tím je nudná kancelářská nula, ale jeho hlášky jsou fakt peckový. Bitka s tygrem mě dostala do kolen a ty hlášky u toho taky. Film mě ale chytl a dokoukal jsem ho s úsměvem na tváři. Je to taková odreagovačka na vypnutí. Nic víc, nic míň. 50% :) ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Abych se třikrát zasmál hlasitě u komedie se mě moc nestává.Je to volovina,ale film si na nic nehraje,přesně co jsem čekal,to jsem dostal.JCVD sám psal,že to bude pro něj funny a vzal to na sebe moc pěkně.Udělat vola ze sebe,proč ne.Okusování nehtů přichází v momentu,kdy Claude opustí scénu,což mě trochu štvalo,protože sranda nejvíc brala,když byly všichni pohromadě,občasné koule v kanceláři taky měli něco do sebe.Zamrzí závěrečný kick Van Damme,mohla být i parodie na roznožku.Kdo si pustil film,natož by věděl,že tam hraje JCVD má u mě uznání,protože jedna hvězda dělá šampiony:) ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama