Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • Česko Nikdo nepřežije (více)
Trailer 2

Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (154)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Tohle mohlo v klidu fungovat, komedie v duchu Pána much, no proč ne, i pokleslý žánr může fundovaně pobavit... Tímto fušerským způsobem ovšem opravdu ne. Bezradný scénář bez vtipu (dost často připomínaly dialogy improvizaci bez kritické moderace) a nudná režie, která nedokáže využít ani onu prostou skutečnost, že se to celé neodehrává v Bulharsku v lesích, ale v prosluněných tropických lokacích. 30% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Vítejte ve světě toaletního papíru. CITÁT - Tohle je medvídek koala.......... Tohle mi mozek moc nebral. Tupé a trapné vtipy, strašná hudba a i kameraman sem tam dostane toaletní papír s krokodýlem místo koaly. Když pak na scénu přijde van Damme a zamiluje se do něj i žena, která si v osmi letech chtěla vzít za právoplatného manžela svého domácího králíka, už jsem věděl, že tomu dám jen dvě hvězdy. CITÁT - Co je moc, to je moc......... ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zcela určitě to není taková pecka jako film s duem Scott/Johnson. Tady máme pro změnu JCVD, který ovšem ve 30. minutě je nemilosrdně odstraněn z plátna (nebudu prozrazovat jestli se do příběhu vrátí nebo ne). Film je de fakto jasnou komedií na variaci Lord of the Flies. Bohužel možný plánovaný comeback belgické roznožky do vyšší hollywoodské ligy se nekoná. 45% ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Priznávam, videl som len druhú polovicu v ktorej Van Damme hral tretie husle, takže hodnotím z tohto pohľadu. Ak by bol v centre diania, tak by to bola iná pesnička, pretože si zo seba parádne robí srandu. Všetky scény s ním sú super, o to viac som sa potom prenudil všetkým ostatným okolo. Verím, že na papiery zápletka vyzerala lepšie, ale jej spracovanie je celkom nuda na ktorej vidno obmedzený rozpočet aj schopnosti jej tvorcov. 4+/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

A přitom to nemuselo být tak špatné. Ten námět s teambuildingem na opuštěném ostrově a následnou nemožností odlehlou lokalitu opustit dává prostor jak pro thriller/horor, tak pro komedii. A v první chvíli se zdálo, že se bude jednat o celkem podařenou B komedii. Jenže ve chvíli, kdy byl JCVD odejit, šlo všechno do kopru a děj se omezil na zmatené pobíhání dvou znepřátelených skupin úředníčků, kteří si dělali naschvály. Pár slušných momentů film sice měl (Brenda, tygr), ale těšil jsem se na víc. 25% ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama