Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • Česko Nikdo nepřežije (více)
Trailer 1

Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (154)

Ondr@932 

všechny recenze uživatele

Tak když se zaměřím na obsah filmu tak je to úplná střeštěná hovadina :-D Chvílemi trochu vtipná a chvílemi i trapná ... Co více na to dodat. Ale docela to šlo. A tři hvězdy dávám jen proto, že zde byl Jean-Claude Van Damme jinak bych dal dvě hvězdy. Toho jsem snad ještě nikdy neviděl v komedii a docela to s ním byla zábava a to především když byl průvodcem a dříve byl mariňákem, prostě celkem prča. Poté když na něj zaútočil tygr a poté když tam půl hodiny cca nebyl tak film pomalu upadal a když se tam opět objevil tak to bylo opět zábava. Tudíž chci tím říct, že JVCD to aspoň trochu zachraňuje, neboť jinak by to byla strašná podprůměrná chujovina. 50% ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Opat tu mame celu rodinu Van Dammovcov na cele s Majstrom, ktory ked je na obrazovke dominuje a dava z filmu pocit, ze snad by to tak zle nemuselo byt. Problem je,ze jeho postava ma priestor asi tak na 15 minutach a ten zvysok stoji za jedno velke natocene nie pivo. Nechapem na co taketo filmy vobec vznikaju...1,5/5* ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem hroznou kravinu a té se mi dostalo. Naštěstí. Film je spíše lehkou parodií (než skutečnou komedií) a od té se to tak nějak čeká. JCVD tu má roli, kdy si sám ze sebe dělá srandu a jde mu to, zbytek obsazení je vesměs sympatický a celkově si Welcome to the Jungle na nic nehraje a drží si přibližně stejnou úroveň od začátku do konce. 6/10. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Největší devízou tohoto filmu je JVCD, tahle belgická pralinka mě totiž dokázala, že si umí udělat prdel sama ze sebe a to vlastnost, kterou si u lidí cením hodně vysoko. Všechny scény ve kterých je Jean jsou natolik úmyslně vyhrocené, že se nejde nesmát. Bohužel to je po hříchu to jediný, co dosahuje na hvězdičkovou úroveň, zbytek je naprosto nezáživná nuda. ()

rasto87 

všechny recenze uživatele

Ako uviedol aj Livingdead, keby nebolo brandy a pár scén bol by to jasný odpad. J.C.V. Damme by mal herectvo radšej zabaliť pokiaľ chce točiť takéto kraviny. Môžem povedať, že som zas zbytočne zabil 95 minút svojho času a preto ak sa rozhodujete pozerať tento film nechcem byť sprostý ale radšej sa naň vyserte. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama