Reklama

Reklama

Kdo přežije - Markézy

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2002

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Rob Mariano

Obsahy(1)

Dějištěm této řady je ostrov Nuku Hiva. Právě zde, na největším ostrově souostroví Markéz, je vysazeno šestnáct odvážlivců. Ti jsou následně rozděleni do dvou kmenů (Maraamu, Rotu) a tím začíná jejich devětatřicetidenní cesta za jedním miliónem dolarů. Během této doby je čeká spousta soutěží o odměny v podobě jídla, základních potřeb, náčiní a hlavně "imunity", která zajišťuje postup do další části hry. Kdo se stane oním posledním "přeživším"? (Deco.20)

(více)

Recenze (56)

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebýt toho velkého twistu, tak jsou Markízy nejlepší řadou vůbec. V téhle sérii jsem měl nejvíce oblíbenců, ale hlavně jsem se zamiloval do Tammy. Jediné co nechápu je to, že má v oblíbenosti nejvíce hlasů Rob, kterého jsem nemohl vystát nejvíce. Hned za ním by se mohli postavit Sarah, Sean a Neleh. No a s vítězem.. Jsem docela spokojený. 9/10 ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY Markézy patří v celkovém kontextu Survivora mezi slabší řady, ale za zhlédnutí stojí už z několika důvodů. Krom toho, že trosečníci tentokrát do základu nedostali prakticky nic a museli si všechno nějak obstarat sami, se taky vůbec poprvé objevuje legendární Boston Rob, který se později stává jednou z největších osobností celé show. Vítěz: 3* - po pouvažování skutečně zasloužená výhra, ovšem extrémně nudná a někdy až otravná osobnost výherce to samozřejmě táhnou dolů. Oblíbenci: Neleh Dennis (princezna Hrášek) ()

Reklama

mysak.pitlik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příšerně mě tahle řada štvala. Od začátku až po vítěze. Drželi se tam ti nejhorší, kdykoli mi začal být někdo sympatický, hned ho vyrazili. "Cože, oni se dohodli? To je tak nečestné a nesportovní, takže se pojďme domluvit a za tu jejich dohodu je vyřadíme." Logika toho věčnýho moralizování mi vskutku unikala. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Africe mi tahle série nepřišla tak zajímavá.. všichni byli zamilovaní pánbíčkáři (a to nic proti věřícím lidem!). A taky ten, kdo vyhrál mě velmi zklamal. Takový konec jsem nečekala a ani se mi nelíbil, takže tak. Jinak úroveň survivora si to drží, i když mě překvapilo jaké chabé odměny za výzvy se v této řadě odehráli. ()

Attta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Boston Rob poprvé, zpočátku pobavili někteří soutěžící, ale celkově bych celou sérii hodnotil jako podprůměrnou. Sociální stránka hry mě vůbec nezaujala a stále nudila. Soutěžící hru dovedli do až takové "poctivé" stránky na kterou si stejně jenom hráli. Poslední dvojka byla strašná a ta jejich falešná víra byla něco hrozného! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • V sérii bylo poprvé použito pravidlo, že individuální imunita může být na kmenové radě darována jinému hráči. (reich)
  • První série bez mužské účasti ve finále. (Zix.)
  • První série, ve které o vyloučení hráče v případě remízy rozhodovali soutěžící pomocí tahání kamenů a tato situace ihned v této sérii nastala. Vyloučený soutěžící je dodnes jedním z pouhých tří, kteří takto vypadli. (Zix.)

Reklama

Reklama