Reklama

Reklama

Kdo přežije - Markézy

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2002

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Rob Mariano

Obsahy(1)

Dějištěm této řady je ostrov Nuku Hiva. Právě zde, na největším ostrově souostroví Markéz, je vysazeno šestnáct odvážlivců. Ti jsou následně rozděleni do dvou kmenů (Maraamu, Rotu) a tím začíná jejich devětatřicetidenní cesta za jedním miliónem dolarů. Během této doby je čeká spousta soutěží o odměny v podobě jídla, základních potřeb, náčiní a hlavně "imunity", která zajišťuje postup do další části hry. Kdo se stane oním posledním "přeživším"? (Deco.20)

(více)

Recenze (56)

AntonG. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tradičně mne naštval vítěz, ale ani další finalista mne nijak netěšil. Poprvé se ukázal Rob, dle mého tedy nepředvedl moc dobrý výkon (jak ve výzvách, tak v taktice... a to že je to namyšlenej hajzlík ještě nechávám stranou). Oblíbenci: Kathy, Gina, Paschal Neoblíbení hráči: Rob, Shean, Sarah (ta se mi znechutila už při příjezdu k ostrovu, rekord:D) Kočka série: Gina, Neleh nebo Tammy? Teď už si nejsem jistý. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár zajímavých momentů se určitě najde, ale v porovnání s jinými sériemi je tato velmi slabá a určitě patří mezi ty nejméně záživné. Pár nadějných soutěžících je odstřihnuto hned zpočátku a do finalové čtyřky se tak dostanou víceméně nezajímavá béčka. Celkový dojem také značně kazí nejhorší vítěz ze všech sérií, které jsem doposud viděl. ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Africe mi tahle série nepřišla tak zajímavá.. všichni byli zamilovaní pánbíčkáři (a to nic proti věřícím lidem!). A taky ten, kdo vyhrál mě velmi zklamal. Takový konec jsem nečekala a ani se mi nelíbil, takže tak. Jinak úroveň survivora si to drží, i když mě překvapilo jaké chabé odměny za výzvy se v této řadě odehráli. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrná série, která nebyla ničím výjimečná. Celou dobu jsem přál Maraamu, ale co ti tam předváděli to byla síla, když neustále prohrávají tak raději vyhazují platné hráče a dlabou na tábor než, aby vyhodily ty co je táhnou ke dnu. Ten známí Rob mne pěkně štval se pořád tvářil jak má vše promyšleno a kolikrát mu to nevyšlo jsem ani nestíhal počítat. Přál jsem jednoznačně Gině až po ní Tammy a pak asi Hunterovi. S výsledkem fakt spokojen nejsem lidé c byly ve finále si to nezasloužili ani omylem. Průměrné 3z5 ()

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S odstupem času vítěze této řady akceptuji, ačkoliv šlo o naprosto nevýrazného hráče bez žádné strategie, tak párkrát tato osoba vyhrála imunitu, dala si práci poznat všechny ostatní (a chytře si dělala poznámky), na což ostatní kašlali - nebyla tak sebestředná a arogantní - a tudíž si nenadělala žádné nepřátele. Rozhodně tento vítěz nepatří mezi ty nejhorší - ti následovali až v řadách příštích..... k ostatním soutěžícím: respekt Pascalovi, na to, kolik mu bylo let, byl ve skvělé fyzické kondici..... slaďoučká Neleh, až z ní bolely zuby a břicho, neuvěřitelně iritovala pokaždé, když otevřela tu svou naivní pusu.... no a pak ještě zmíním první vystoupení legendárního Boston Roba, který dokázal zaujmout natolik, že se stal pravidelným účastníkem všemožných reality show - a dokonce i své vlastní. Aneb na soutěžích si s rodinkou (ano, narážím na Amber) si založil živobytí:D ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • V sérii bylo poprvé použito pravidlo, že individuální imunita může být na kmenové radě darována jinému hráči. (reich)
  • První série, ve které soutěžící nedostali žádné zásoby jídla. (Zix.)
  • První série bez mužské účasti ve finále. (Zix.)

Reklama

Reklama