Reklama

Reklama

Kdo přežije - Markézy

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2002

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Rob Mariano

Obsahy(1)

Dějištěm této řady je ostrov Nuku Hiva. Právě zde, na největším ostrově souostroví Markéz, je vysazeno šestnáct odvážlivců. Ti jsou následně rozděleni do dvou kmenů (Maraamu, Rotu) a tím začíná jejich devětatřicetidenní cesta za jedním miliónem dolarů. Během této doby je čeká spousta soutěží o odměny v podobě jídla, základních potřeb, náčiní a hlavně "imunity", která zajišťuje postup do další části hry. Kdo se stane oním posledním "přeživším"? (Deco.20)

(více)

Recenze (56)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR SPOILERY***Celkem 81%***TV/// Soutěžící 8/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Prostředí 9/10/// PLUS: rozhodně "záporák" Rob Mariano, znám ho z pořadu The Amazing Race, proto jsem věděl co je zač a bedlivě ho sledoval, musím uznat že rozhodně hraje hodně dobře a má přehled, rovněž jsem si zamiloval krásnou Nelíju (Neleh), potěší návrat vodních soutěží a prostředí celkově MÍNUS: poté co vypadne Rob, tak soutěž ztratí náboj a výsledek je skoro nalajnovaný dopředu, stejně tak zamrzí brzké vypadnutí Huntera a Gabriela, kteří měli na to se dostat dál, s vítězem rozhodně spokojený nejsem./// Shrnutí: Markézy se mi určitě líbili více než předešlá série. Dokonce její první polovina byla tím nejzajímavějším co jsme od první řady viděli. Škoda že to Rob zhruba v polovině překalkuloval a byl vyřazen. Přesto se jedná celkově o zajímavou a zábavnou řadu./// PS: Když jsem koukal na úžasný závod, dozvěděl jsem se že Rob tuhle tu soutěž vyhrál, ale tady se to nestalo, že by nakonec vyhrál v 8. řadě? ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: V téhle sérii mi přišli od začátku sympatičtí skoro všichni. Časem se to však změnilo. Jinak uvažující Kathy se stala nesympatickou Kathy. Nejnesympatičtější pro mě byli určitě: Líná kozatá Sarah, Sean a Robb - protivní macho muži, mrcha Zoe. Vyhození Huntera mě mrzelo. Holt tihle lidi to tam mají těžké. S vítězem spokojená rozhodně nejsem. Každopádně jsem si uvědomila, jak moc mi chybělo moře. ()

Reklama

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poměrně nevděčná série. Navnadí silnými charaktery a hráči, aby v následující polovině rozčarovala vyřazením nejzajímavějších soutěžících vedoucích k uzoufání nudné finale dvojce. Po právu jedna ze slabších sériích. Vzhledem k unikátnímu prostředí (kam se producenti v budoucnu nikdy nevrátili) a drsným pravidlům si zaslouží silnou 3*. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebýt toho velkého twistu, tak jsou Markízy nejlepší řadou vůbec. V téhle sérii jsem měl nejvíce oblíbenců, ale hlavně jsem se zamiloval do Tammy. Jediné co nechápu je to, že má v oblíbenosti nejvíce hlasů Rob, kterého jsem nemohl vystát nejvíce. Hned za ním by se mohli postavit Sarah, Sean a Neleh. No a s vítězem.. Jsem docela spokojený. 9/10 ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro někoho možná spoiler, tak dyžtak nečtěte. Zajimavá řada plná zvratů. Takže se mi to líbilo. Vítěz mi nevadil, ale představil bych si tam i jiné soutěžící. Nejoblíbenější hráč: Gabriel. Největší zloduch: John. Nemám ho rád. Tammy se mi taky moc nelíbila a moc nechápu, proč je v této sérii tak oblíbený Boston Rob, když se projevil až později v jiné řadě. Vítězství bych nejvíc přál Gabrielovi, Paschalovi, Seanovi a možná i trochu Kathy. Vítěz si cedulku Survivor moc nezaslouží :D ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • První série, ve které soutěžící nedostali žádné zásoby jídla. (Zix.)
  • V sérii bylo poprvé použito pravidlo, že individuální imunita může být na kmenové radě darována jinému hráči. (reich)
  • Soutěžící Rob Mariano se s Amber Brkich, se kterou se seznámil v jedné z dalších sérií soutěže a kterou si poté také vzal, zúčastnili také pořadu Amazing Race: O milon kolem světa (od r. 2001). (mentos.)

Reklama

Reklama