Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka cestovateľov uviazla v Chile po veľkom zemetrasení v podzemnom nočnom klube. Cestovatelia si postupne uvedomujú, že ak sa im podarí dostať sa von, bude to iba začiatok hrôzy, ktorú nemusia prežiť. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Horor rozhodně ne. První polovina snímku je nudnou jízdou po tanečních klubech, kdy se tlachá, nasává a diváka ubíjejí stroboskopy. Pak se země zatřese a film se přehoupne do katastrofického žánru. O mrtvoly není nouze, padající stropy a bortící se stěny rozmačkávají a přibíjejí k zemi nebohé oběti. Krev stříká, řev a vtipná scénka s utrženou rukou. Země se pak zatřese ještě několikrát, pravidelně se ozývá siréna ohlašující tsunami a do toho se rozvalí místní věznice. Hlavní postavy opouštějí postupně filmové plátno jedna za druhou skoleny nehezkou smrtí. Čtvrtou hvězdičku dávám za poslední záběr - potěšil. ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo-čistá a napinavá žánrovka. Eli Rothovi viacmenej fándim v každom počine a toto je presne toto, čo určite nezrobí dieru do sveta, ale pozerá sa na to fakt dobre. Prvá polhodina je fakt heterosexuálny ráj. Zadky, kozy, párty, chľast. Posobilo to pekne, ale radšej by som to videl v inom žánri. No a potom sa to zmení na fakt špinavý survive. Samozrejme v mnohých momentoch, teraz nehovorím len o záveri, to posobí fakt gýčovo. Herci sa chovajú dakedy neskutočne impotentne, ale zachrania to tie lepšie segmenty. Gore efektov tu nieje veľa, ale keď to príde na rad je to fakt kvalitne-no proste 10mega a čistá tvorčia sloboda. ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

První (skoro) půlka se odehrává v komediálním tónu a má větší švih, než následující Afterparty, kterou zabíjí až příliš samoúčelná brutalita (upálení zaživa). Je to škoda, neboť zvrat je nečekaný a po úvodní části, kdy nic nenasvědčuje hororovému žánru, dopadne na diváka s o to větším a dosti znepokojivým důrazem. Až na tu samoúčelnost. 40% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dva žánry za cenu jedného ! Áahhh Chille!! Noční život,sexy ženské,krásná zeleň v terénu. Chille je krásná země, ale zpět k filmu takřka od 30 minuty nabírá film neskutečné TEMPO! Pohroma, Chaos, Panika... Just Fucking Madness! Začíná pořádný Survival bezmocné skupiny lidí, kteří se snaží přežít zuby nechty! Gore je SUPER.. Lidé jdou upáleni za živa,nabodáni,zastřeleni, zabití sekerami dokonce, některé vraždy mi připomněly i Nezvratný Osud.. Kvalitní Novinka! 75% ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $2miliónyTržby USA $58,510Tržby Celosvetovo $292,000▐ strašná povrchná bykovina ktorá nemá hlavu ani pätu a topí sa v zbytočne trápnych situáciach, Eli Roth len potvrdzuje že je otrasný herec, scenárista aj režisér aj keď tento krát réžiu nechal na inom individue /15%/ ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Premiéra filmu proběhla 12. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. Do kinodistribuce se pak snímek dostal až v roce 2013. (gogos)
  • Do amerických kín mal isť tento film s prístupnosťou NC-17 (neprístupný do 17 rokov), ale nakoniec ho zostrihali tak, aby spĺňal rating R (do 17 rokov len v sprievode dospelej osoby). (beso74)
  • Eli Roth snímek produkoval, zahrál si jednu z hlavních rolí a také se podílel na scénáři. (gogos)

Reklama

Reklama