Reklama

Reklama

Ožralý Štědrý večer

(neoficiální název)
  • USA Drunk History Christmas
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2011, 6 min

Obsahy(1)

Opilý američan vypráví netradiční vánoční básničku o setkání se Santou. (Cheeker)

Recenze (96)

J*A*M*A*L odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby do toho nekecal ožralej tlustej dement, tak by to snad ani tak hrozné nebylo.Jenomže ten osel byl tak nehorázně trapnej a celé mi to dokázal zkazit.Jediné co se mi na tom ožralovi trochu líbilo bylo, že t ocelé kurví a měl pravdu svatou pravdu, měl naprosté nesmysly ani to tu už nechci říkat, měl prostě naprosté sračky, jinak to tak hrozné nebylo.10% ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

No jéje. To nám zase někdo nablil do bramboračky. A protože téhle celkem vyvedené taškařici dali zcela neadekvátní hodnocení i mí oblíbenci, jindy relativně snesitelní palidé s mikroskopickým náznakem rozumu, a já si nemohu v rámci lokální protekce dovolit zneuctít špatné anály, vynechám protentokrát veškeré pejorativní termíny a omezím se pouze na to, že tady někteří evidentně nepochopili očividnou nadsázku a nemají špetku smyslu pro dementní humor . Tak a teď se již mohu v poklidu vrátit k těm, které bytostně nenávidím a za jejichž smrt bych bez zaváhání obětoval i život své desetileté sestry, které doktoři před pár dny vyoperovali smrtelný nádor a zachránili jí život. Čímž si blahosklonně odemykám i možnost použít pár píč a kokotů, protože bez těchto interesantních výrazů bych pana Korbera nedokázal věrohodně popsat. Zastávám totiž rozumný názor, že takový kokot a píča, který sám produkuje sračky, jimiž bych se styděl popravit i sadistické pedofilní nekrofily a které bez jakéhokoliv ostychu označuje za "amatérské filmy", by neměl mít právo svými gramaticky a stylisticky naprosto zrůdnými blitkami cokoliv komentovat. Nevím jak vy, ale já bych ho za jeho primitivní a sebestředný blábol neváhal poslat spát bez večeře! ()

Reklama

Marci1993

všechny recenze uživatele

Oukey, viděla sem to a i přes to, netuším jaký hodnocení mám dát.. Proto radši nebudu dávat žádný. Pro pořádek, je to dost divný. Tak divný až je to zábavný. Ne zábavný, ale spíš stupidní. Ale! Chápu, že si herci v podstatě udělali prdel. Vidíte i můj komentář je zmatený, protože já sem zmatená. Jediný co ale nechápu je proč má tak nízké hodnocení? Není to zas tak strašný. Znám spoustu filmů, který si zaslouží tohle hodnocení a místo toho mají 60% a víc. Musíte to brát s nadsázkou. Má to 5 minut, 5 minut který herci měli mezi natáčením doopravdických filmů. No bože. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

Ja som sa teda zasmial veľmi dobre. Správna "anti-vianočná" sranda od "funny or die", pri ktorej poznať trochu kontextu nezaškodí, ba priam naopak; je to jeden z ďalších dôkazov toho, ako si veľkí herci dokážu urobiť prču zo seba (a ameriky) a to ich v mojich očiach ctí (funny or die je takýchto príkladov ozaj šťavnato plné), nehovoriac o tom, že "anti-vianočné" špecialitky mám rád (som veľký fanúšik "bad Santu"); predovšetkým treba za týmto krátkym internetovým videom hľadať "nápad" a chuť urobiť si prču; nápad sa mi páčil a prča to bola, takže nechápem, prečo byť nespokojný; cast/obsadenie: dokonalé (dokonca aj "koncepčné"!) ()

Oxytocin odpad!

všechny recenze uživatele

V každém z nás je kus umělce. U někoho se to projeví, když se pořádně vožere a mele vtipné srač-ky. U jiného, když močí do sněhu a umělecky napíše vlastní jméno a další třeba, když totální amatér za pomoci štětce stříká po plátně sem a tam, aby zobrazil hluboce avantgardní umění. Tady se však žádný umělec neprojevil, pouze trapnost. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama