Reklama

Reklama

Vtipný a dojemný muzikál Čarovný les představuje klasické pohádkové příběhy Popelky, Červené Karkulky, Jacka a fazolového stonku a Lociky - ty všechny spojené v původním příběhu, ve kterém se dále objevuje pekař se svou ženou a přáním založit rodinu, a také zlá čarodějnice, která na oba manžele uvrhla kletbu. Čarovný les je moderním zpracováním oblíbených pohádek bratří Grimmů, ve kterém se protínají příběhy hned několika z nich, a který ukazuje, jaké důsledky mají přání a poslání jejich postav. (Falcon)

(více)

Videa (35)

Z natáčení 3 - Johnny Depp, Billy Magnussen, Daniel Huttlestone, Lilla Crawford, Rob Marshall, Meryl Streep, James Corden, Emily Blunt, Chris Pine, Anna Kendrick, Mackenzie Mauzy, Christine Baranski, Frances de la Tour
Z natáčení 3 - Johnny Depp (herec), Billy Magnussen (herec), Daniel Huttlestone (herec), Lilla Crawford (herečka), Rob Marshall (režisér), Meryl Streep (herečka), James Corden (herec), Emily Blunt (herečka), Chris Pine (herec), Anna Kendrick (herečka), MacKenzie Mauzy (herečka), Christine Baranski (herečka), Frances de la Tour (herečka)
D: angličtina
05:23
Z natáčení 2 - Emily Blunt, James Corden, Meryl Streep, Billy Magnussen, Mackenzie Mauzy, Anna Kendrick, Chris Pine, Christine Baranski, Daniel Huttlestone, Lilla Crawford
Z natáčení 2 - Emily Blunt (herečka), James Corden (herec), Meryl Streep (herečka), Billy Magnussen (herec), MacKenzie Mauzy (herečka), Anna Kendrick (herečka), Chris Pine (herec), Christine Baranski (herečka), Daniel Huttlestone (herec), Lilla Crawford (herečka)
D: angličtina
06:04
Z natáčení 1 - Emily Blunt, James Corden, Rob Marshall, James Lapine, Chris Pine, Stephen Sondheim, Meryl Streep, Johnny Depp
Z natáčení 1 - Emily Blunt (herečka), James Corden (herec), Rob Marshall (režisér), James Lapine (spisovatel), Chris Pine (herec), Stephen Sondheim (skladatel), Meryl Streep (herečka), Johnny Depp (herec)
D: angličtina
04:02

Související novinky

Zemřel skladatel a textař Stephen Sondheim

Zemřel skladatel a textař Stephen Sondheim

27.11.2021

Svět hudby přišel o jeden z velkých talentů. Ve svém domě v americkém Roxbury včera zemřel oceňovaný textař a hudební skladatel Stephen Sondheim. Médiím zprávu předal umělcův právní zástupce.… (více)

Princ Krasoň dostane vlastní film

Princ Krasoň dostane vlastní film

08.07.2015

Minulost i budoucnost patří disneyovským princeznám. Došlo na ně v Popelce i v Čarovném lese, v Krásce a zvířeti nebo v Mulan pak brzy uvidíme další. Mezi filmy o odvážných dívkách ale u Disneyho… (více)

Sherlock jako Deppův brácha

Sherlock jako Deppův brácha

27.05.2014

Johnny Depp se v posledních letech věnoval hlavně disneyovským blockbusterům, letos se ale všechno změní. Jeho sci-fi Transcendence už máme za sebou, v nejbližší době pak zkusí štěstí v mysteriózním… (více)

Jake Gyllenhaal: Z podsvětí až na Everest

Jake Gyllenhaal: Z podsvětí až na Everest

19.07.2013

Původně si měl v hvězdně obsazeném pohádkovém muzikálu Into the Woods od Disneye zahrát jednoho z princů, ale nakonec před komerční jistotou upřednostnil dva menší, ale ambicióznější projekty. Prvním… (více)

Reklama

Reklama