Reklama

Reklama

VOD (1)

Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca, Nicki, Chloe a Sam jsou kamarádky z lepších rodin a Hollywoodské hvězdy milují. Vesměs mají vše, na co si vzpomenou, mají ale i velkou touhu se pobavit. A bez zábran. Když k nim do školy nastoupí Marc, jehož tatínek pracuje u filmové distribuce, začne teprve ta parádní jízda. Společně vyrážejí na noční tahy do bytů Hollywoodských celebrit a to rozhodně ne pouze na exkurzi! – V kradených autech si odvážejí hory značkových kousků, ve kterých ohromují na párty. Jak dlouho si ale budou bezstarostně užívat, než spadne klec? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (370)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Když se režisér(ka) věnuje dlouhodobě jednomu tématu, čekal bych, že se bude dostávat hlouběji, ne se víc a víc topit na povrchu. Bling Ring ale trpí generalizací a zploštěním na všech úrovních a těží jen z toho, že když se povrchnost zobrazuje skrze povrchnost, nelze to odsoudit. Nová Coppola tvoří nízkorozpočtovou paralelu k Luhrmannově Velkému Gatsbymu, jen je mnohem jednodušší na všech úrovních. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Aha, takže kamery zná jenom jedna celebrita z deseti a alarm nezná ani jedna celebrita z deseti (a to nemluvím o docela všeobecně známém vynálezu, který se skládá z klíče a zámku). No nic, i když pominu tohle, tak je to slabé a špatně uchopené. Coppola se vůbec blíže nezajímá o to, proč tohle dělají zrovna děcka z vysokých poměrů a ne naopak a nejedná se tedy žádné novodobé robinhoodství ani bonnieaclydeovství. Kritika chybí, místo toho pouze klouže po povrchu, což se mi zdá velmi alibistické. Popravdě mě na tom filmu nejvíce zaujala téměř naprostá asexualita všeho a všech (jo, i Emmy Watson) - kdyby se toho režisérka chytla, mohlo by to být zajímavější. Takhle lze těžko odhadovat, zda se jednalo o záměr nebo to vyplynulo z přirozenosti zobrazovaného. Jinak je to natočené hezky, ale opět velmi repetivně a obsah se s postupujícím časem nerozpíná, ale naopak zůstává na úrovni původního novinového článku. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Svět nafintěných celebrit, které se obklopují drahými zbytečnostmi, je mi naprosto lhostejný a patrně proto nebudu plakat kvůli tomu, když jim někdo ukradne nějakou tu kabelku, koks nebo čivavu. Zejména, když si hvězdy majetek nechrání vyšším plotem, alarmem, kamerovým systémem ani zámkem na dveřích. Na druhé straně však, bohužel, nejsou žádné Jánošice, které by bohatým braly a s chudými se alespoň rozdělily. Jsou to jen rozmazlené blbky, kterým dosud všechno prošlo. Takže, komu mám fandit, když ani jednu stranu nemám rád? Nezbývá mi, než se nezaujatě postavit na stranu zákona a čekat na zjištění, zda budou pouta na dívčích rukou dostatečně sexy. ()

Traffic 

všechny recenze uživatele

Spolu se Spring Breakers a Pain & Gain tvoří Bling Ring letošní neoficiální trilogii o paradoxech a vyhrocených projevech amerického snu. Který film bude váš osobní favorit pak závisí i na tom, jestli máte blíž k halucinogenům a beach parties, steroidům a posilce nebo ke kokainu a celebrity culture. Kokain je vlastně ve všech třech filmech, ale vy víte, jak to myslím. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Nebudu chodit kolem horké kaše. Otevřete si galerii, podívejte se na druhý obrázek na Emmu Watson (pro negramotné je to ta v růžovém) a zjistíte, proč jsem si tento film pustil. Ta Amerika je stejně zvláštní. Nezamčený auta, nezamčený domy. V Čechách by stačilo, abych si nezamkl kolo, když jdu do hospy a za půl hodiny by bylo fuč. O domech ani nemluvím,v Čechách se zamykaj i pitomý kůlny na dříví. Celkem nenáročný film z prostředí hollywoodské zlaté teen smetánky, kterému moc bodů nepřidá ani to, že je prý podle skutečné události. Jako pohodová tříhvězdová jednohubka s Emmou to ale stačí. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (28)

  • Film sa nakrúcal na približne 20 miestach v Los Angeles. (peiton)
  • Ve filmu i v traileru byla použita skladba "212" od Azealia Banks, kterou vybrala sama Emma Watson. [Zdroj: emmawatsonfan.net] (Weasley)
  • Většina lidí si myslela, že hlavní roli ve filmu ztvárňuje Emma Watson, ačkoliv za hlavní roli byla považována postava herce Israela Broussarda. (Weasley)

Související novinky

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

14.09.2022

Letos jsme se dočkali nového biografického snímku Elvis od režiséra Baze Luhrmanna (Moulin Rouge!, Velký Gatsby), u něhož je dost možné, že za pár měsíců pobere i nějaké Oscary. Rodinu legendárního… (více)

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

16.06.2013

Hlavní roli v nové disneyovské Popelce Kennetha Branagha odmítla. Proč? Zjevně chystá něco většího. Z dívenky s kouzelnou hůlkou nám mezitím vyrostla femme fatale, jejíž svůdnost třeba Sofia Coppola… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama