Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posledních 12 měsíců jsou agent Národního úřadu pro kontrolu obchodu s drogami Bobby Trench (Washington) a důstojník Americké námořní rozvědky Marcus Stigman (Wahlberg) i přes vzájemné antipatie odsouzeni nehnout se od sebe téměř na krok. Pracují v utajení jako členové drogového syndikátu a každý z nich svému partnerovi věří zhruba tolik jako zločincům, jejichž zadržením byli oba pověřeni. Když jejich pokus o proniknutí do mexického drogového kartelu a zabavení milionů dolarů selže, jsou Trench a Stigman svými nadřízenými ponecháni napospas osudu. Teď, když se je všichni snaží dostat za mříže nebo pohřbít, se mohou spoléhat pouze jeden na druhého. Jejich pronásledovatelé to ale nebudou mít jednoduché, protože když celé roky předstíráte, že patříte mezi padouchy, nemůžete se ubránit tomu, abyste se od nich něčemu nepřiučili. (HBO GO)

(více)

Videa (44)

Trailer 1

Recenze (618)

verbal 

všechny recenze uživatele

Islandský Ridly se opět dostal na pálku a s lehkostí sobě vlastní to místo nějakého trapného bruckhajmrovského houmranu zase napálil rovnou do Mannových koulí. Přesně takhle totiž mají vypadat reminiscence devadesátkových akčňáků, aniž by se jeden musel úchylit k debilním, zfetovaným pirátům, u nichž dvanáctiletí otyloni lepí žvýkačky pod sedačky, aby je z toho nadšeného kvičení nevdechli, nebo brutálně znudit všechny kromě masturbujících artových hnědopichů dvě hodiny mlčícím Goslingem. Tak to má prostě být! Film musí především bavit a ne vás nutit mačkat si otráveně jebáky či se třepat na to, jaký že skrytý jinotaj, o němž nemá tušení ani sám režisér, tu pak ve svém grafomanském zvratku zase odhalím, aby ostatní mastňáci ze šachového kroužku padli na prdel! Tenhle Komár Bajkonur mi rozhodně krev nepije, už podruhé mi rozhýbal koule a doufám, že jej Island brzy vyhostí, aby musel zůstat v Holyúdu a ukázal těm zkostnatělým židákům, že lze pořád páchat zábavné filmy bez epileptických střihů, supergayů, robomrdek a filosofických přesahů. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No mě to nenadchlo. Trailer nevypadal úplně špatně, ale už teď je evidentní, že do něj naprali všechnu akci i hlášky z celýho filmu. Byl jsem zvědavej hlavně na Wahlberga kterej u mě poslední dobou docela slušně stoupá v ceně a musím konstatovat, že ani tentokrát nezklamal. Nejlepší hlody a situace tu souvisí z jeho osobou. Washigton kterýho sem nikdy nežral je pak přesně podle očekávání těžce nezábavnej a otravnej. Jako, že snaží se hláškovat za každou cenu, ale působí to poněkud uměle tu přirozenost a samozřejmost jakou má Wahlberg mu může jenom závidět. Takže tu máme značně nevyrovnanou dvojici a značně nevyrovnaný je i celý film. Příběh mě do děje nijak extra nevtáhnul z ostatních postav už tu není nikdo jiný kdo by se mi nějak nesmazatelně vryl do paměti. Akce je taková průměrná neříkám, že špatná, ale není tu zkrátka nic extra z čeho bych si sednul na prdel. Jinak sem tam nějaká ta dobrá hláška padne, ale místy se hrdinové snaží být vtipní za každou cenu a vyznívá to tak dost samoúčelně. Já nevím, ale tenhle film mě prostě nijak extra nechytnul. Další shlédnutí asi hned tak neplánuju a ani tak nepředpokládám, že bych hodnocení zvednul. 40% ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Až pri sledovaní som začal zisťovať koľko známych tvárí tu hrá. Dvojke W&W (Wahlberg, Washington) to spolu klape, občas je to sranda, ale všetko ubíja až príliš prekombinovaný scenár. Možno ho písali dvaja a bavili sa na divákov účet. Akčné scény sú svižné, ale film sa nedá brať vážne. Ok, je to akčný výplach a tvorcom o nejakú dôveryhodnosť možno ani nešlo, ale aby som si zábavu užil viac, chcelo by to na vtipoch ešte viac zapracovať a navyše v takto ladených filmoch sa krásky ako P. Patton nezabíjajú. 60%. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Je to zábava výhradně pro lidi, kteří mají nakoukané kriminálky a filmy podobné tématiky a v hlavě jim utkvěly slavné hlášky a různé odkazy hlavních hrdinů. Pro takového člověka bude 2 Guns příjemná parodie s několika zajímavými momenty a výbornou ústřední dvojící. Pro zbytek to bude jen solidní lupičská krimikomedie se zajímavými hereckými představiteli. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Marcus a Bobby 10 mesiacov spoločne pracujú na dolapení najväčšieho dodávateľa kokaínu. Každý z nich pracuje pre iný úrad bezpečnosti bez toho, že by o tom navzájom tušili. Každý z nich má svoje vlastné pokyny či osobné záujmy. Ale čo ak plán zlyhá a oni sa ocitnú v pasci zo všetkých strán? Po krku im zrazu nejde len drogový kartel, ale aj samotný "ochrancovia" zákona. Neostáva im nič iné, ako spojiť sily. V závere "trošičku" naivný realitu postrádajúci akčňák, ale inak - najmä vďaka Wahlbergovi veľmi príjemná zábava. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (17)

  • Natáčení filmu probíhalo v New Orleans v Louisianě a v oblastech po celém Novém Mexiku. (Kevin 3171)
  • Při druhé "ruské ruletě" si můžeme všimnout různé polohy nábojů na stole při vyndavání z bubínku a následných scénách, kde jsou jinak uspořádány a umístěny. (Shadowrat)

Související novinky

Zemřel herec Fred Ward

Zemřel herec Fred Ward

13.05.2022

Dnešní květnový pátek třináctého bohužel přináší jednu smutnou zprávu pro svět filmu, ve věku devětasedmdesáti let totiž odešel americký herec Fred Ward, známý z filmů jako Chvění, Sedm neohrožených… (více)

Epický Warcraft našel své hrdiny

Epický Warcraft našel své hrdiny

06.12.2013

Chvíli se uvažovalo o Colinu Farrellovi (dokonce se vyjádřil, že četl scénář a moc se mu líbil), ale nakonec bude hlavní hvězdou podle všeho Ben Foster. Jeden z nejlepších a zároveň nejméně… (více)

Bruce definitivně po záruce?

Bruce definitivně po záruce?

17.05.2013

Ale kdepak. I když už se frekvencí výskytu ve filmech různých kvalit snaží dohnat Nicolase Cage, daří se mu nesrovnatelně lépe. Jeho poslední tři filmy (Looper, dvojka G.I. Joe a pátá Past) byly… (více)

Denzel opět akční, Equalizer našel režiséra

Denzel opět akční, Equalizer našel režiséra

22.02.2013

V Letu nám připomněl, že suverénně zvládá i ty nejnáročnější herecké polohy a zaslouženě získal nominaci na Oscara. Teď se ale vrátí k tomu, co mu jde v posledních letech nejlépe – drsné akci. Na… (více)

Reklama

Reklama