Reklama

Reklama

Rodinná tradice velí, že šťastný sňatek bývá až ten druhý a proto Isabelle již deset let otálí s vdavkami s mužem, jehož miluje od prvního okamžiku, kdy se setkali. Její sestra ale vymyslí plán, který přivede Isabelle do cesty trochu praštěného redaktora. A všechno je najednou jinak... Valerie trpí rozvodem se svým mužem a následnou osamělostí, kterou nedokáže ničím nahradit. Její sestřenice však vytáhne správný kalibr utěšování - příběh své sestry Isabelle. Ta se poddala rodinné tradici, podle níž je šťastné vždy až to druhé manželství. Když se tedy chce provdat za svou lásku, zubaře Pierra, musí nejdřív prožít jeden "nepovedený" vztah. Podle sestry spočívá řešení v Dánsku, kde se může vdát a ihned rozvést. Plán selže, protože po internetu domluvený ženich se neobjeví. V letadle se Isabelle seznámí s reportérem Jeanem-Yvesem. Isabelle s ním odjede od Afriky, kde se za něj provdá při masajském obřadu. Netuší, že on dal mezitím jejich "sňatek" v Paříži prohlásit za právoplatný a ona se tudíž nemůže provdat za Pierra. Snaží se po návratu do Francie sehnat svého nového "manžela", aby jí podepsal rozvodové papíry. Když ho konečně najde a přesvědčí k podpisu, Jean-Yves zjistí, k čemu opravdu posloužil. Jakmile papíry podepíše, Isabelle už ví, že udělala chybu. (TV Nova)

(více)

Recenze (109)

rt12 

všechny recenze uživatele

Samotná zápletka mi přišla docela nablblá, dívala jsem se jen k vůli sympaťákovi Danymu Boonovi, kterýho mám ráda. Bylo to jak na houpačce. Situace, které bavily se střídaly s nudou, zavánějící trapností. Jelikož beru v úvahu, se jedná o romantickou komedii, kterých je opravdu povedených jako šafránu, dávám dobré ***. ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Tfuj! Netuším, zda si Chaumeil vytýčil za cíl překonat americké teen komedie, ale pod heslem „dohnat a předehnat" je tímto filmem překonal. Hloupé, primitivní, nudné, omšelé, zkrátka nekoukatelné. A český dabing stlačil film ještě hlouběji do kinematografické žumpy. Za vrchol lze považovat tu příšernou parafrázi ruštiny, kterou hovoří rodilí mluvčí. Odmítám si kvůli tomu sehnat originální znění, ale domnívám se, že ve francouzském originálu si tohle snad nedovolili. Dle mého to zavinil český pocit, že všichni jsme Gogo a hovoříme plynně rusky. Gogo možná dabéři jsou. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom roztomilá romantická komédia. Hneď je vidno, že si námet nezobrala do svojich pazúrov hollywoodska mašinéria, ktorá by z toho urobila jeden patetický blábol. Ide o jednoduchý príbeh so sympatickými hercami, no predsa len by som prijal o trochu viac humoru. Ale tá scéna s levom bola výborná. Keby takých zábavných pasáží bolo viac... Lepší priemer. 65/100 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Výborná romantická komedie. Film má zajímavý příběh soustředící se Diane Kruger, která je štastně ve vztahu 10 let. ale z rodinné tradice ví, že štastné manželství je až to druhé, tak se z pověrčivosti rozhodne oženit s random mužem, aby zabránila "kletbě" a k tomu si vybere Danyho Boona, na kterého její balící taktiky vůbec nefungují. Milé, zábavné, s rychlým tempem, krásnou Dianou, dobrým prostředím ( Keňa) a trhlým humorem.V poušti: Co budeme pít? Výborné jsou sloní výkaly je v nich hodně minerálů a živin či od bůvola, hlavně né od zebry, ty jsou na hovno :D 8/10. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Síce to bolo obrovské klišé ako sa vlastne dalo aj čakať, ale podstatný je ten príbeh a všetko okolo toho - a to treba uznať, že v žánri romantickej komédie už málokedy dokáže niečo svojou atmosférou zaujať a celkom aj pobaviť. Aj keď sa tu vyskytlo mnoho absurdností, ale to prostredie a aj spôsob akým bol príbeh podaný boli výborné. Najprv malý neplánovaný výlet do Keni, a neskôr ďalšia cesta do pôvabnej Moskvy. Práve tieto dve miesta so svojou príznačnou atmosférou dodali filmu ten správny feeling. V niektorých momentoch sa to dosť podobalo na How to Lose a Guy in 10 Days, ale našťastie to nebola žiadna vykrádačka. Francúzi opäť raz ukázali, že vedia vytvoriť naozaj dobré filmy. Napokon ani to klišé nebolo až tak neznesiteľné. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Když Isabelle (Diane Kruger) a Jean-Yves (Dany Boon) pozorují noční oblohu, vyjmenovávají souhvězdí severní polokoule, která jsou v blízkosti Kilimandžára jen stěží vidět. (veronikajel)
  • Film sa natáčal okrem iných lokalít i v Moskve. (dyfur)
  • Jedná se o druhé společné setkání Diane Kruger a Danny Boona před kamerou. V roce 2005 se oba objevili ve snímku Šťastné a veselé. (claudel)

Reklama

Reklama