Reklama

Reklama

Už komedianti jedou

(pořad)

Obsahy(1)

Komponovaný pořad Miroslava Horníčka je oslavou klaunství, komediantů a komiků. Horníček v roli klauna vypráví o historii klaunství a propojuje svými vstupy jednotlivé ukázky z her Cyrano z Bergeracu, Šašek a královna a Lucerna. (Česká televize)

Recenze (3)

honajz 

všechny recenze uživatele

Nejlepší scénky jsou s Polívkou, a pár hlášek si pro sebe ukradl Horníček ("Dobrý vladař se radí se svým básníkem - špatný básník se radí se svým vladařem."), jinak Čochtan vyznívá hodně rozpačitě a vlastně i povídání si se Cyrany (které bych pod kategorii "komedianti" asi neřadil), nejhorší i přes svou snahu a dvě písničky je Andrlová, která vypadá a chová se jako stará mladá (přitom jí bylo sedmadvacet v době natáčení, tak si ty diblíkovské věci asi mohla odpustit, stejně jako jindy tu zbytečně přehnanou vážnost). Ale jsem rád, źe jsem tenhle pořad konečně viděl. "Umírám. Padám k zemi. Opouštím zemi.") ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ivana Andrlová byla opravdu otravná, všichni pánové dobří až skvělí. Naprosto nepřekvapivě se mi nejvíc líbila společná scéna Bolka Polívky a Miroslava Horníčka, kteří skvěle sehráli dobývání hradu z Šaška a královny. ()

hermiona 

všechny recenze uživatele

Proč zrovna Andrlová? Čím si ta vysloužila pozvání mezi pány komedianty? Pánové ale taky nedosáhli svého standardu, jakým nás celá léta hýčkali. ()

Reklama

Reklama