Reklama

Reklama

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Rodina schovaná v krytu mě v první půlce filmu nesmírně bavila, atmosféra byla parádně mrazivá a já jsem si v duchu říkala, že jsem trefila pecku.. Alexander Skarsgård v roli trpělivého a milujícího otce i manžela výborný.. Od rozpárání panenky jsem se ztratila a ta malá mi postupně začala pít krev, nejprve kňouráním, pak pláčem, potom řevem.. S politováním jsem rozšifrovala „dýchače“, takže mě žádné překvapení v závěru nečekalo.. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

V posledních dnech, ve kterých se usilovně řeší blížící se cenzura na CSFD, nemám absolutně chuť cementovat filmy. Jednak z vlastního zhnusení celou tou cenzurou a omezováním svobody hoven, ale taky díky tomu, aby mi náhodou neuniklo nějaké to nekorektní slůvko ve stylu: "prdel", za což bych dostal imaginárně do držky a celoživotní ban, protože návštěvnice Jarmila, která se podívá na profil tohoto filmu, aby zjistila na co se mrkne za patnáct let v premiéře na Nově, byla tou prdelí natolik znechucená, že se z toho morálně pomočila. Já, necivilizované prase, tím poškodil pověst této děsně korektní a férové databázičky filmečků tvořené převážně pro potřeby skvělého online billboardu pro reklamy všeho druhu a chudák POMO se kvůli tomu nemohl ani najíst, protože by přišel o těžce vydělané peníze. To nemám skutečně zapotřebí a raději submisivně stáhnu ocas a zařadím se mezi zdejší literární umělce a jejich korektní poznatky ze sledování filmů ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Rozpočet: $tálo to hovno║Tržby celosvětově: malý jak mozek a penis Tomia Okamury ║Tržby za prodej Blu-ray v USA //počet prodaných kusů ║ Tržby za prodej DVD v USA // počet prodaných kusů║ocenění: Zlatá palma: jeden porotce si to doma pirátsky stáhl z netu. NFR 2014. NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: tma, myš jí z konzervy, požár, myš, tma, myš, mrtvá myš v tmě, tma PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ***, česká televizní premiéra xx.xx. xx, film nic moc, ale super. FOR ME: 65%. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení. Hidden je byť přes pomalejší tempo poměrně zábavným a od druhé půlky slušně napínavým postapo hororem stavějící na třech hercích, kteří hrají přesvědčivě. Celé je to svým způsobem nepředvídatelné, divák je zvědavý, co se venku vlastně schovává což je plusem. Slušný vizuál, fungující napětí, tajemná atmosféra, krátká stopáž a akční závěr dělá z Hidden hezký nadprůměr. Bavil jsem se více než u Extinction, tedy jasná čtverka.Story 6/10, Atmosféra 8/10, Gore 4/10, Vizuál 7/10, Akce 5/10, Zábavnost 6/10 70% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Řeší, zda k obědu bude konzerva fazolí nebo broskví, i tak můžou být rádi, že v protiatomovém krytu přečkali tři sta dní. Vězení i domov. Denní světlo už dávno takřka neznají, desková hra, panenka a rozvážný otec jsou zdá se jediným rozptýlením, které tuhle rodinu drží pohromadě. Jenže jednou nahoru jít prostě musí. Občas se i vzpomínkami vrátíme zpět, kdy se to všechno začínalo sypat, aby divák pochopil, s čím má tu čest. Po pár desítkách minut se nicméně (samozřejmě) musí začít i něco dít, takže se po nešetrné likvidaci krysy dočkáme po komorním ladění vykloubení ramene, reakcí na nákazu, několika ostrých hochů, naděje i beznaděje. Alexander Skarsgård a Andrea Riseborough jsou solidní herci nižší svítivosti, neokoukaní, tvůrci slušně pracují s paranoiou, volí solidní vizuál.. a já se solidně bavil. Zhruba na ty tři hvězdy!! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Minimalistický post apo hororový thriller, ktorý premárnil svoj obrovský potenciál. Príbehovo síce veľmi jednoduché a komorné, zato však zabalené do príjemnej klaustrofobickej atmosféry. Dá sa povedať, že to najlepšie tu je emocionálny kontrast medzi sympatickými postavami (hlavne tej najmenšej) a prostredia, v ktorom vládne všadeprítomná špina, ufúľanosť a deprimujúca šedivosť. Hororových prvkov však mohlo byť viac a chcelo to aj vo väčšej miere rozvinúť načrtnutú pointu. 65/100 ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama