Reklama

Reklama

To, že se jejich manželství rozpadlo, ještě nějak Richard a Kate překousli. A jako praví Britové celkem elegantně rozchod zvládli. Ale když zjistí, že jejich penzijní fond se stal obětí bezohledného a ještě navíc francouzské tuneláře, rozhodnou se, že to už je přespříliš. Vypátrají, že muž, který je připravil o všechny úspory, právě koupil své snoubence diamant za 10 miliónů dolarů a je rozhodnuto. Vypraví se za ním s jasným cílem – uloupit drahokam a pořádně se tak zahojit i pomstít. Tato jejich výprava, která je zavede z Londýna nejen do Paříže ale i na francouzskou Riviéru, má ještě jeden efekt – ukáže se, že přes všechno vzájemné provokování, neschválnosti, špičkování a škádlení, není jejich vztah až tak úplně vyhaslý. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

JITY 

všechny recenze uživatele

Pierce Brosnan a Emma Thompson sú skvelí herci a tomuto filmu dali iskru. Tvorcovia z filmu urobili dobrú komédiu, ktorá u mňa splnila všetky predpoklady. Keď sa chce človek zasmiať a vníma ten film ako pohodičku, má to svoje grady. A k tomu všetkému film je väčšinou natočený v Paríži, takže ešte aj cestovať po Paríži a Francúzsku je úžasná vec. Film poukazuje ako rýchlo vás o peniaze môže niekto obráť a šikovnosť dvoch starších párov. ktorí sa postarajú o skvelú zábavu, najmä keď ide do tuhého stoja starí priatelia pri sebe. Odychovka na pozretie... ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru „oddechovka“ hodnotím shovívavě, Pierce Brosnan a Emma Thompsonová jsou skvělí a celou tuhle ztřeštěnost drží nad vodou svým šarmem.. Příběh o slizkém tuneláři bez zábran a zmizelém penzijku je v podstatě úsměvný, některé vtípky se povedly a jiné jsou holt trochu slabší, pro mě bezproblémově koukatelné.. ()

Reklama

Pierre95 

všechny recenze uživatele

Jistě, skoro každý od tohoto filmu čekal trochu více, ale popravdě to opradvdu držela jen ústřední čtveřice - Emma Thompson, Pierce Brosan, Celia Imrie a Timothy Spall. Režie mohla být kvalitnější a scénář lépe propracovaný. Dal bych hvězdy čtyři, ale to by muselo vypadat lépe. Jinak odehrává se to jak v Paříži, tak na jihu Francie, což je paráda. Film je docela vtipný. To ale na čtyři hvězdy nestačí a nestačí na to ani jedna z mých oblíbenkyň Emma Thompson (ikdyž je to je legenda). Film ale splňuje jednu věc - a to je prostoduchost. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Sympatická komedie s milými hrdiny, něco v duchu Honba za diamantem, jen v městském prostředí. Brosnan je stále šik a je příjemné ho vidět v komediální rovině, kdy si ze sebe střílí a dokonce je tam i malý parodický vtípek na Jamese Bonda. Není třeba víc rozepisovat, je to komedie, která potěší, je to hloupoučké, ale milé a nenáročný divák se rozhodně pobaví. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Nebudu psát, že je to výborná komedie, na můj vkus už to začíná být poměrně klišé, ale zasmála jsem se, vlastně ne nezasmála, já se celý film válela smíchy po podlaze. Prostě skvělá myšlenka, promyšlený výběr herců a neskutečně brilantní ztvárnění. Opravdu nemám co vytknout, co zlepšit, ani na co nadávat. Nemůžu nic jiného než tenhle film doporučit. Splňuje totiž všechno, co komedie splňovat má, zaručeně se při sledování nebudete nudit, alespoň ne v případě, že máte alespoň minimální smysl pro humor. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (2)

  • Po plážovom volejbale si v bare Kate (Emma Thompson) objednáva martini, čo je jasná narážka na filmy Jamesa Bonda, ktorého hral aj Pierce Brosnan, ktorý v tomto filme hrá jej manžela. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v Londýne, Paríži a vo francúzskom mestečku Antibes. (dyfur)

Reklama

Reklama