Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (297)

kaylin 

všechny recenze uživatele

A zase jednou mám z Bena Afflecka pocit, že to vážně není člověk, co mu bylo dáno stát se hercem. Tak obličej na to má, což o to, jen ten talent... Když mluví španělsky, musí sedět, aby se nehýbal a soustředil se jen na to, aby se mu nepletla slova. Jinak je tohle neskutečně obyčejný film o tom, jak se černota nevyplácí a jak jsou někteří lidé skutečně velcí hajzlové. Ani obsazení a krásná Gemma Arterton se svým přízvukem z toho nedělá něco výjimečného. ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

Naprosto neurážející zakončení léta. Runner Runner je švihácká podívaná, ke které obrovsky sedne baby-face sympaťák Timberlake a neomalený záporák Affleck, ale schází jí víc napětí. Je velmi fajn, že Affleck není ani na vteřinu laciný zloduch s ďábelským smíchem a ospravedlnění jeho zločinů je v mnoha bodech vlastně dost pochopitelné, ale filmu to bere vítr z plachet. Když by se mělo v poslední půlhodině gradovat, o osudy postav už není velký zájem a trochu matný climax dojem rozhodně nezlepší. Jako odpočinkový film na jedno odpoledne, proč ne, Timberlake dokáže utáhnout vlastní film, Gemma je sexy a Affleck nebude špatný Batman, ale to je i na podzimní devadesátiminutový thriller trochu málo. 65% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Affleck - ano, Justin - ne. Když o tom tak přemýšlím, začínám si umět i Bena představit jako Batmana. Nej scény jsou ty, ve kterých se totiž vyskytuje. Bohužel film s blížícím se koncem již silně nudí a závěr je z kategorie Nuda v Brně. Taková jednohubka, která by nikomu nechyběla, kdyby nevznikla. 45% ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Mohla by to být i docela solidní kriminálka, příběh by na to snad i byl. Ale těch protivností se tam našlo. Jednak to opět točil ožralý kameraman, tenhle "umělecký" styl diskriminující epileptiky, kdy se najednou všechno začne třást a skákat sem a tam, opravdu nemám ráda. Nepřehledné sekvence jsou pak o ničem. Ben vypadá pořád dobře, ale pořád hraje stejně blbě. Respektive neurazí / nenadchne, abych byla spravedlivá. Justin ve mě nezanechal lautr žádný dojem a večírky casin mi připomínaly silvestrovské zábavy pro německé turisty, kam agentura dodala ukrajinské štětky. Gemma se tam potácela od ničeho k ničemu, kdyby její role spočívala v tom, že se ptá, zda mají hosté co pít, vyšlo by to na stejno. Až závěr to celkem posunul, jinak by to bylo na slabé dvě. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Nabubrelá ukecaná prefiltrovaná žánrovka so žiarivo farebným digitálom, ktorý opíja rožkom a odvádza pozornosť od chabej inteligencie béčka, ktoré klesá ku dnu rýchlejšie ako deravá jachta v cene 2 $ Million dolárov. Nefunkčné vo všetkých ohľadoch, o kávičkárskom herectve hlavných predstaviteľov nehovoriac. Ďalší zbytočný film. 20% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Keď hrá Richie Furst (Justin Timberlake) online poker, v niektorých záberoch je vidieť, že hrá cvičnú hru. (Chochi)
  • Ve 12. minutě je zmíněn pohádkový román „Čaroděj ze země Oz“ od amerického spisovatele Lymana Franka Bauma. (Zix.)
  • Pracovným označením snímky bol názov Players. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno