Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (297)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Nabubrelá ukecaná prefiltrovaná žánrovka so žiarivo farebným digitálom, ktorý opíja rožkom a odvádza pozornosť od chabej inteligencie béčka, ktoré klesá ku dnu rýchlejšie ako deravá jachta v cene 2 $ Million dolárov. Nefunkčné vo všetkých ohľadoch, o kávičkárskom herectve hlavných predstaviteľov nehovoriac. Ďalší zbytočný film. 20% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Podobných kousků přichází desítky ročně, kdo se nevymezí, padne pořádně na hubu. Neškodné morální plácání do vody nemůže čekat, že divák rozzáří úsměv jen díky tomu všemu namachrovanému světu studujících chytrolínů i ostřílených pracháčů ve třpytivých kulisách, kolem kterých se točí prsaté holky. Jeden takový přidrzlý študák se ocitne v gamblerském ráji, kde se dá spálit rychleji než na přímém slunci. Postavu Bena Afflecka scénáristé slušně odflákli, Justin Timberlake je na tom o krapet lépe. Kalkulačka není potřeba, v daném žánru řádně proklepnutý mozek také ne. První polovina ještě docela baví, dojezd je pak akceptovatelný už jen s přivřením obou očí. Vizuál krásně čistý, šampaňské jistě to nejdražší a zadečky dokonale roztančené. Z Gemmy Arterton by člověk ztratil hlavu – ještě si přitom živě pamatuju, jak byla kritizovaná nevýrazností za bondovku Quantum of Solace. Dnes je všechno jinak. Škoda, že si jí nebudeme pamatovat i díky kvalitnímu příběhu. Sečteno, podtrženo: Nezajímavá neambiciózní story v naivním hollywoodském obalu. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Hlášení letištního rozhlasu: „Upozorňujeme cestující, kteří dostali rozum a chtějí vystoupit z rozjetého vlaku, že jejich soukromé letadlo je již přistaveno na ranveji. Urychlete přestup, dvéře se zavírají! Konec hlášení.“ Náhodou, já se u téhle podrazácké partičky pokeru docela bavil. A to přitom Timberlaka ani Afflecka fakt moc nemusím. Ale tady byl dobrý scénář, postavy se nechovaly nelogicky, ale celkem uvěřitelně, včetně motivací, a i přes absenci výbuchů či stříleček jsem byl zvědavý a napjatý po celý film. A klidně vám v tomhle komentáři posílám tříhvězdičkový voucher (v hodnotě 70%), abyste si taky mohli online vsadit. Přiznávám, beru za vás provizi, ale tak malou, že nestačí ani na školné. Těžký život studenta, no. Richie Furstovi jsem se ani nedivil, že už mu ty blafy ve vysokoškolské menze (aspoň co si já pamatuju ze svých studentských let) lezly krkem a vetřel se na raut k zazobanci. Tak i vy si to v kině užijte. Ale jestli vás tam připraví o vašich posledních 139 korun nebo nedejbože provětráte fotrovi kreditku, nechoďte mi pak na rameno ronit krokodýlí slzy, jo? Mimochodem, když už jsme u těch krokodýlů – v kině v Johannesburgu se Radovan Krejčíř (všimli jste si té podoby s Affleckem?:-)) u téhle scény určitě popadal za hlavu. Podávat svým obětem bidlo? No kde to jsme?! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nevim co z toho sem si měl vzít, ale nějak mě to neuchvátilo. Hazard mi nic neříká a přijde mi to jako naprosto nezáživný téma, když se to neumí správně podat jako třeba v oko bere. Jediný co mě tak nějak bralo byl hajzl Affleck a krmení krokodýlů. Hlavně všechno co tam bylo mi přišlo, že už jsem viděl ve spoustu filmech s podobnou tématikou. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Opálený Benjamin jako býložravý žralok on-line gamblingu a proti němu Justin, který je celou dobu vyjukaný, jako kdyby zrovna viděl prso Janet Jackson. To jsou hráči na tradiční ose diskomfort - holport - komfort - report v rejstříku trestů, na které samozřejmě nechybí bod slízat Quantum ropy z Gemmy Arterton. Šustění doláči v na povrchu nablýskaném velkosvětě, kterému scházelo lépe vykreslit postavy bez používání mouder z branže a trochu té důslednosti při plnění očekávaných žánrových parametrů. Konec je opravdu rozprávkový. Ve skutečnosti by fatální femme brala all-in a snaživý studentík z Princetonu opouštěl palubu soukromého tryskáče. Pochopitelně za letu.. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Keď Ivan Block reže rybu na svojej lodi, má na ľavej ruke rukavicu. V ďalšom zábere, keď podáva Richiemu ruku, rukavica zmizla. (megajalec)
  • Na párty v úvodu filmu hraje skutečný DJ jménem deadmau5, který je znám tím, že při svých vystoupeních nosí masku připomínající hlavu myši. (pajik)
  • Keď hrá Richie Furst (Justin Timberlake) online poker, v niektorých záberoch je vidieť, že hrá cvičnú hru. (Chochi)

Reklama

Reklama